Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alžběta není česká Felicia Day, ale Kelly Bundová. A jestli se nudí nebo nebo je unavená, ať zůstane doma. Pokud se tam příště objeví, také budu přeskakovat, pokud to vůbec budu poslouchat.
    Fight club se docela dá poslouchat, rozhodně by se ale obešel bez takových hostů - ťulpasů. Mikoláše mám jako moderátora rád, ve Score Live byl bombastický, ale Re-play nesleduji právě kvůli Alžbětě a kvůli tomu, jak se ten pořad snaží dělat, aby vypadal strašně moc cool.

Moje reakce je prostě taková, že už by tohoto hosta vůbec zvát neměli.

S Danem Vávrou dělá ve Warhorse studios Viktor Bocan, zkuste se poptat, jestli by ten nepřišel jako host.
  • Trol.diskuzni
    Nejsem si jistý, jestli to někde zaznělo exaktně, ale rozhodně se několikrát velmi striktně ohradila proti PC, že je na kulové a nenabízí nic spešl a nebaví ji a že vona by rozhodně u PC nikdy neseděla ani kvůli svému partnerovi a blablabla... Čili modla pro topinkovače možná, pro opravdové hráče nikoliv. *5*
  • Amylee.Anderson
    Nesnáší PC? Kill it with fire.
  • No jo... "hrozná amatérka".

Pošli příspěvek redakci, třeba až příště bude Alžběta v podcastu, tak ti pošlou sestříhanou verzi bez ní... *7*
  • Trol.diskuzni
    Tož naše Alžběta, co dočasně zajistila sledovanost průměrného Replaye a sní o Zaklínači na konzole + nesnáší PC, co bys taky chtěl pak... I "devkar" to pochopil a prestal po ni na diskuzich touzit *3*
  • Ne to teda neni. Od kluku ocekavam jistou uroven, a oni tu uroven maji, proto Fight Club posloucham. Kdyz ale slysim, jak naprosto amatersky a diletantsky Alzbeta hodnoti hry v nejakem tv poradu, tak to je i na me moc silny kafe. Tohle fakt ne.
  • Jsi mamlas... :)

Asi ti u toho přeskakování trochu přeskočilo. Alžběta je taková česká Felicia Day, a je dobré jí tu mít. :)
  • Okej, dikes.

Stejne sem presvedcenej, ze u nekterejch her (nerikam u vsech!) to byl zamer. Viz. Dues Ex: HR kde "unikla" 1/3 hry.
  • UH! Co tam povida to zensky stvoreni? Sim, uz ji priste nezvete :( Musim preskakovat... Coz jsem jeste nikdy u Fight Clubu nedelal...
  • S videorecenzema, mozna vam to pomuze. Na pocitaci, ktery by hd video v 60fps mel v poho zvladnout, to jede ve Windows a Chrome jakz takz, je videt, ze nejaky spomaleni tam obcas je, ale da se to. Naproti tomu, kdyz ted mam nainstalovany posledni Ubuntu 11.10, tak ve Firefoxu ani normalne na strance, ani na fullscreen, se na to neda divat. Takovej jeden snimek za sekundu, obcas dva. Jinak mi ale vsechno ostatni jede v poho, jak na games, tak na jinejch webech, jakykoli video se prehrava bez problemu. Evidentne nejaky bug v kodu byt musi...
  • Nj. v replay se asi chystaj zavýst dvanáctistupňovou hodnotící škálu. Taková replayovská dvanáctka - ležák.
  • Já to říkám pořád.Kde se vzala,tu se vzala,naše Alžběta..
  • Tady děláš, jako by herní žurnalistika byla kdo ví co. To tak nežer.
  • Ludo
    tak to je bozi *5*
  • janchor
    Nic moc jsme nevyřešili, jen myslím kluci konstatovali, že jsou takový věci ve fázi, kdy už jde hra ven z lisoven, v podstatě nevyhnutelný (už proto šla otázka ve střihu ven).
  • smejki
    simtě...
  • Jako zástupce veřejnosti můžu prohlásit že nás to nemate. Dokonce nám to je zcela jedno - recenzema se bavíme a přijímáme subjektivní názory subjektivně :)

Jednou zjistíš, žes význam těch čísel nadhodnocoval a potom ti možná časem dojde i nesmyslnost tvé kritiky.
  • Awww

Ty kraso, tak sem cekal na tu svou otazku a kdyz jste ji zacinali resit, tak sem musel odbehnout a v podcastu ted neni!

No kdyby jste to treba nekde meli, tak to bylo o tom Xbox leaku Skyrimu.
  • Trol.diskuzni
    Důležité je, jak to vnímá veřejnost... A jak vidno, nejsem sám, koho situace mate.

Abych pravdu řekl, připadáte mi nepatrně profesionálnější, takže si je tam v tom Replayi trochu pošéfujte... A nebo s nimi spolupráci rovnou ukončete a najděte si vlastní videoformáty - například ten pořad, který pan Poláček v jednom z podcastů zmínil.
  • janchor
    Ne, to je pouhý konstatování, že na způsobu, jakým se udílejí známky v Re-Play, nemáme sebemenší podíl a vice versa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit