-
To víš krize no
-
je opravdu rozumne vypinat reklamy lidem, co chteji podporit tiscali a i tak je nemaji blokovane? nemyslim si, ze by to byl primarni duvod proc by takovi lide platili. ta druha pulka nabidky je samozrejme zajimavejsi, ale aktualne hrozne mlhava :).
-
je to stejné jako dýžko v restauraci. Jen s tím rozdílem, že tady za jídlo neplatíš.
Restauratéři jsou asi zoufalci... -
karl
pst na konzolích se nepirátí... -
To sockování o prachy ja fakt zoufalost... *11* *11* *11*
-
Freedom Fighters 2
Zdravím, našel jsem informaci o tom že se chystá pro tuto hru Soundtrack, takže pro všechny milovníky této hry z roku 2003 myslím že je to dobrá zpráva(a když bude ost bude logicky i hra). Stránka: http://www.game-ost.com/albums/3252/freedom_fighters_2_original_soundtrack/ Na OST má pracovat Jesper Kyd, stejně jako na titulech jako: Assassins Creed, Hitman a další... -
říkam že kdo chce pohodlí ten si ho udělá i kdyby hrál hry třeba paličkou na maso. Já tam na myš mám místa víc než dost i pro hraní. Ale někoho kdo myslí že gamepad je vrchol herního pohodlí stejně nepřesvědčím o ničem. Hlavně že se teda většina konzolistů co znám se hrbí u stolui s gamepadem
-
A to takhle i paris hry - klavesnice na kolenach a mys nekde kde je trochu mista? To moc nechapu v cem je to pohodli. Na surfovani po netu by to slo, ale na hrani? Ale jestli ti to takhle vyhovuje tak ok, nic proti.
-
pirati
xboxovej BF3 uz je na torentech *1* -
no moje myška jezdí všude takže stačí mí napravo od sebe trocha volnýho místa , pohodlnej gauč a klávesnici na kolena :-D Plazmovka nad postelí taky neni špatná věc ale to spíš jen před spaním :-D Kdo chce pohodlí ten si ho najde ať má konzoli/desktop/notas -stačí jen chtít *8*
-
A to tam jeste nebyl Don Vavra - ten nepusti ke slovu ani kluky *1*
-
Napojenim PC na TV se da vyresit akorat to, ze se nemusis divat na monitor z pul metru. Kdyz PC napichnes na TV tak se muzes divat treba z gauce, ale bezdratovou mys+klavesnici musis nekam polozit. Vetsina lidi ma pred TV nejaky konferencni stolek - takze skoncis u toho, ze se musis hrbit nad klavesnici a to prece zadny pohodli neni.
Nebo jak to mas vyreseny ty? Treba se necham inspirovat. -
myš + klávesnici
pořád nechápu že nikdo na PC nebere že se tam dá to pohodlí udělat taky a bez problémů ho i napojit na TV :-) a bezdrátová myš a klávesnice se dá ovládat taky všude -ne všichni jsou na desktopech zalezlý v temnym koutě -
Vyskytuje a je to presne ten motiv, kteri lide zamenuji za to hloupe "vy snad berete uplatky". Ve skutecnosti se recenzenti jen snazi ke sve praci a tedy i recenzim pristupovat zodpovedneji, takze proto ocekavanym hram nedaji nejaka ulitla hodnoceni, jak si nekteri lide predstavuji, ze se zrovna spatne vyspali, nebo je na zacatku hry neco znechutilo a uz by ani hre nedali sanci dal...
-
"zodpovědost za svůj názor" - to je povedený obrat, škoda že v praxi se taková věc nevyskytuje.
-
Nojo, hroznej zlozvyk.. Snazim se ho zbavit, ale jde to tezko obcas ;)
-
o recenzich
Kybic: Mladej nezkušenej autor nemůže dát očekávaný hře malý hodnocení, protože by to každej bral jako ignoraci, hloupost, že se snaží zviditelnit, moc toho o hrách neví, atd. atd. (Takovu recenzi by žádnej větší web nezveřejnil). Zkušenej autor jako Martin Bach by si to dovolit mohl, celý je to o tom, jaký máš postavení a kolik toho už máš za sebou, abys svuj názor obhájil, ale ani tak ti Martin Bach takový velký a očekávaný hře slabý hodnocení nedá (i když by si to obhájil) protože nenii blbej a hodnocení hry se odvíjí od tolika aspektů, který musíš brát v potaz, že by to musel být extra viditelný propadák, aby sis mohl dovolit potopit takovou hru. Což Rage určitě neni. Pro hráče, kteří se třeba o hrách baví a diskutují na netu je velice snadný vyřknout ortel, ta hra je blbá, a to jim stačí, ale o tomhle jsou recenze? Ani náhodou. Při psaní recenzí máš zodpovědnost za svůj názor... -
Taková drobnost
Pozvat do klubovny Alžbětu je určitě super nápad, přináší trochu jiný pohled než chlapská část redakce.
Jediná výtka by tak směřovala jmenovitě k Martinovi Bachovi. Když už si Alžbětu pozvete, nechte jí chudinku taky mluvit. Občas mi přišlo, že by i měla co říct, ale slova se ujal Martin a už nepustil ;)
Každopádně výborný podcast, bavil jsem se a těším se na další (třeba s Pavlem Dobrovským ;) -
Ne. Vyzkousenyho v tom smyslu, ze uz ma za sebou x let jako herni novinar a umi psat.
O znamkach a hypu jsem nic nepsal takze nevidim duvod proc s tim reagujes na moji odpoved. Stejne tak nevidim duvod proc na diskuzi o hrach tahas politiku.
PS: porad mne nejak unika duvod proc by jakakoliv firma (i mimo herni branzi) mela hledat na praci, kterou se zabyva externi pracovniky kdyz ma svoje vlastni zamestnance. -
Agresivni? Nerekl bych. Mozna jsi myslel arogantni, a to prosim proto, ze jsem na tyhle vyroky uz vazne alergicke, a to v ty brazi ani nemusim pracovat.
Pises "na nekterych webech", ale tady je rec o games.cz, tak mi ukaz TADY nejakou tu hru, o ktery mluvis, a hned se muzeme bavit malinko na urovni.
Dokud ale bez nejakyho kontextu pouzivas obraty jako "jen nadprůměrné", potvrzujes mi jedine to, ze tobe samotnymu ta objektivita, po ktery tak volas, nerika vubec nic. "Jen nadprumerna" hra je to treba jen v tvych ocich, a naopak...
Je preci jasny, ze pokud chces probirat podobny tema, tak musis uvadet priklady, jinak budes vzdycky mluvit o voze, a druhej o koze.
Mne treba jako priklad toho, o cem mluvis, napada snad jedine serie CoD. Ale u ni jsem ochotnej pochopit, ze spoustu lidi fakt hrozne bavi v multiplayeru, tak at si ji tu devitku klidne daj - ja si prectu text, a vim, ze pro me to nebude...
A kdyz jsem u toho CoDu, tak tady na games dostal posledni dil 7/10. Nesouhlasis? Nebo o jakych hrach celou dobu mluvis? Treba se budeme moct bavit i bez urazek, ktery ti ale ocividne nedela problem oplacet ; )