-
Kde se vzala,tu se vzala.
Kdo to ta Alžběta vlastně je.. -
Narozdíl od nás ostatních, ona má i skutečný život... *1*
-
ales chodil do starsich, jestli si pamatuju. ale ted mi prijde jako draken :). ten ale aspon semtam vpadne do podcastu. kdyz mu to pak dojde tak hned vezme nohy na ramena :).
-
Však klidně zvěte Alžbětu i dál, osobně si myslím, že už musí být alespoň trochu zvyklá na podobné výlevy internetových "super-baličů koček". Je teda pravda, že jsem po shlédnutí diskuze radši jen hodil Ustream na pozadí a věnoval se věcem do školy, ale ono bych stejně jen koukal na zívajícího Martina, tak jsem za o tolik nepřišel *4* Spíš by mě zajímalo, kdy se FC dostavíte vy, pane sugestivní psychokomunisto? *3*
-
no ja mluvil treba o magovi mickovi nebo lukasi macurovi (ten ale vetsinu casu mlci :P), ale dik za kompliment :). obcas se ale taky necham strhnout :P.
-
"Jaký si to uděláš, takový to máš"...myslím, že nic líp nevypovídá o téhle situaci. My za diskutující nezodpovídáme (na Ustreamu tuplem nejde chat moderovat) a nezvat kvůli tomu Alžbětu, která se mi při poslechu zdála jako dobré oživení, kvůli omezenosti některých přispěvovatelů by bylo kontraproduktivní, ne?
To je stejná situace, když nám bylo psáno "nepište už o téhle hře, lidi se tam vždycky pohádají"...
Tohle je prostě problém čtenářů, my kvůli tomu nemůžeme dělat výběr "vhodných" hostů potažmo článků. -
Asi tak :) Třeba ty.... Jako, ono to neni bůhví jaký. Ale takhle když tam píše milion dalších lidí o prsou, tak je ta kvalita toho povídání podstaně horší.
-
prej první hra co sem dojela Sands Of Time (2003).. To elitisti musej málo frfňat. Bětka je koukám takový herní miminko ještě:)
-
malo tam chodis. je tam par lidi co umi diskutovat.
-
"Slušnou diskuzi na úrovni" jsem na chatu u live streamu podcastu games.cz teda ještě neviděl, sorry... *7*
-
ok, v tom pripade: "Why are you doing this?". "You bitch!" proste znelo neskutecne umele.
-
ale veď to nejde nikdy
-
Nic proti Alžběte, ale už jí tam nezvěte. Není pak na chatu možné provozovat nějakou slušnou diskuzi na úrovni :-/
-
"tam slo napsat o moc lepsi dialog"
Ehm ? -
treba moh drzet hubu :). k jeho situaci by to sedlo daleko lip.
-
Ne, dneska bude střiženej až večer.
-
3) Jo, třeba: "Lady, you hit my gentle face, you have to be punished for it." že ? *6* *7*
-
Je nejaká šanca že by sme sa mohli dočkať fightclubu ešte pred treťou ?
-
1) ja mam taky WW moc rad i kdyz neni perfektni
2) ano i ne. viz treba kapely jako melechesh nebo orphaned land. melechesh by se moc nehodili do WW, ale orphaned land asi za urcitych okolnosti ano. i kdyz jisty si tim taky nejsem. s nu metalem to proste trochu prepiskli.
3) misty byl trochu moc emo, ale ten moment, kdy poprve (pokud mate stesti tak i naposledy) porazite cisarovnu a dojde vam co, proc a jak tak je naprosto perfektni.
3) nebyt treba tech blbych kecu typu "you bitch!" tak by to bylo ok. tam slo napsat o moc lepsi dialog. tak opravdu "blba" poza.
4) souhlas, WW ma dokonce lepsi ovladani nez AC, ponevadz automaticke skakani me neskutecne stve. cast prozitku z prince perskeho spociva v te tak trochu "rytmicke" hre pri akrobatickych pohybech a jejich naprosto pohodlne provedeni, kdy princ opravdu dela co vy chcete. me hlavne fascinovalo kombinovani nepratel, pasti i navigace v prostoru. sands of time mely oboji relativne striktne oddelene, coz byla skoda.
bonus 5) propletenost levelu a urcity dojem volnosti byl neco skveleho, ani jeden z ostatnich PoPu z trilogie todle nemel.
ad melechesh par prikladu: https://www.youtube.com/watch?v=byROYA0FESs ci https://www.youtube.com/watch?v=MYdX0CTrxII
ad orphaned land: https://www.youtube.com/watch?v=YL24IQKe6wQ
i kdyz uznavam, zase je to mix i trochu s zidovskou hudbou. -
Jestli hlavně s měkkým i.