-
Nevim jestli se to hodi zrovna sem, ale nemohl sem si nevzpomenout na Lukasuv vyrok ,ze budem radi kdyz Priceovi dame jednoho gola ;)...myslim tim Avs samozrejme :D
-
Taky na ní nakonec nepracoval a jeho koncept příběhu úplně překopali.......
-
Nikdy jsem netvrdil, ze jsem nejakej odbornik na mobily, rekl jsem tam "cet jsem na twitteru" a navic v tom kontextu nebyly dulezity ani tak ty pomery, jako to, ze iOS neni nejrozsirenejsi system pro smartphony, prestoze to tak podle pozornosti, ktera se venuje applu v mediich, skoro muze vypadat..
btw dal jsem si praci a nasel jsem tu tabulku, na kterou odkazoval ten tweet, o kterym jsem mluvil a zas tak blbe jsem si to nepamatoval: http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-200909-201109 - chapu ze se ted muzes prit jak moc je to duveryhodny, ale to fakt neresim ted, jak rikam, slo tam o kontext hlavne.. -
Preco by mal rozoberat rok staru hru?
-
Dan Vávra mě nas.al
Dan Vávra umí akorát všechno zkritizovat, zajímalo by mě zda pro něj je aspoň něco dobrý. Když už kritizoval, tak se mohl vyjádřit k Mafii II, protože ať chcete nebo ne pravda je taková, že Mafia II se nepovedla. -
Děkuju
-
Vystřihnout bych to zvládla uplně v poho...ale plná verze je plná verze...:)
-
Tja, hry (ani my, co je hrajeme) neexistujou ve vakuu. Že se odbíháním od tématu člověk čas od času pustí na tenkej led, tak už to holt chodí. Aspoň si pak o dotyčným a jeho názorech můžeš udělat kompletní obrázek.
-
Vždyť jsem to říkal už prvně - měli byste se držet her, aby se diskuse "nerozutekla". To je moje rada. Z mého pohledu.
-
Tak úplně nerozumím, kam míříš. Herní svět bereme ze svýho úhlu pohledu, jakýho jinýho. Pokud je třeba řeč o prodejích hry X, řešíme pochopitelně čísla, který pocházejí ze zemí, kde se prodává.. což zrovna třetí svět moc nebejvá. Pokud se mluví o tom, jakej mobilní systém je nejrozšířenější, tak to není otázka nějakýho tváření se, ale holý konstatování. A tys ho doplnil informací, která je třeba pro mě osobně poučná (o mobily se nezajímám, ale nenapadlo mě, že Apple v bohatejch zemích skutečně vládne), nic víc.
Je pochopitelně na pytel, když někdo mele o něčem, čemu ve skutečnosti nerozumí, ale pokud si to dotyčnej sám neuvědomuje (a není po ruce nikdo znalejší), těžko tomu můžeš předejít nějakou "skromností" nebo stříháním diskuze ve chvíli, kdy se rozuteče od her. -
Proč?
Pokud se nepletu, berete herní svět vždycky JEN z pohledu rozvinutých zemí. Od vašeho odchodu z hrej.cz už nedáváte k dobru ani historky o Pavlových zážitcích s hraním na cestách po třetím světě. Takže nevidím důvod tvářit se najednou nějak kosmopolitně.
A protože se takto "skromně" věnujete svému tématu profesnímu, měli byste být podobně skromní, když přijdou na přetřes témata další. O kterých, jak už jsem zmínil, mnohdy nic moc nevíte... -
Nojo, ale aby věděli, že skoro nic neví, tak jim to musí nejdřív někdo říct, že neví! To se dopředu blbě předvídá..
(btw proč by se mělo dívat jen na "rozvinutý" země?) -
"Odborníci"
Dost mě dráždí, když diskutujete o věcech, o kterých skoro nic nevíte.
Symbian má 30% celosvětově, ale 10% v Evropě a 6% v Americe. Který mobilní OS je nejrozšířenější, když se budete dívat jen na rozvinuté země, hm?
Apple I pochází z roku 1976, Apple II z roku 1977. Tak co je to za pindy o hromadách 8-bitů z 80. let?
Vážně - držte se her. O těch víte dost na to, abyste nepůsobili trapně. -
Zklamání roku (Rage).
Naprosto souhlasim s pohledem Dana Vávry na hru Rage.Pro mě obrovský zklamání a nulová motivace a chuť tu hru hrát. -
Když alternativu, tak se vším všudy: http://aaraaf.net/temp/pmx.mp3
(původní junda s Kaossilatorem, ze který byla znělka střižená) -
jen nabízíme alternativu *3*
-
ale my to vime . *1*
-
Jako byste chlapci vůbec nechápali, že dáma tajně doufá, až jí Lukáš onu znělku nabídne sám – přeci jen je z lepších komprimačních poměrů.
-
jestli nezvladnes tak rekni. prace na 5 min max.
-
stáhni si MP3 a sestříhej *3*