-
Off air ?
-
Sakra, v tu dobu budu zrovna na cestě domů. Grrr! *16*
-
Honza Vitík! F*ck yeah! *1*
-
Dobre si spominam ked mam pocit, ze v stredu robite tie live-streamy podcastov? :)
-
Ona ta debata byla v jadru o necem trosku jinem, nez poklesu prodejnosti nekterych serii od EA, ale vsichni jsme se v tom v prubehu ponekud ztratili...coz bylo nasledne vysvetleno na cigaru po podcastu.
-
a jeste:
nez na ekonomicky vysledky firmy... myslim firem, ktere kupovali. Urcite bylo pro EA ekon. hledisko nejdulezitejsi , ale hrala tam roli i kvalita na kterou u Activisn. rezignovali ...strilej ty COdy co pul roku na jistotu....zadny ambice mit v potrfoliu firmy kvalitni veci.... -
sorry... vyplatilo... samozrejme
-
Tak pokud sefredaktor a redaktor porad zminuji neco jako Freelancer nebo TES, tak je to imho celkem v poradku,...taky by jsme mohli slyset horsi veci
Je kazdopadne skoda, ze se diskuze na toto tema zmenila v hadku a byla prerusena... Dan tak nemohl dorict co zamyslel, v tom jsem s nim souhlasil..a Petr Polacek zas nemel prilezitost pouzit svoje argumenty... ze napr. ten ricitelo se pri tech nakupech neohlizel jen to co se EA ekonomicky vyplati, ale uprednostnili i dost veci originalnich, u nichz navratnost zarucena nebyla a to same plati o vyvoj. studiich...z meho pohledu co se pamatuju to byla sazka i dost na kvalitu (jak se jevila v te dobe) nez na ekonomicky vysledky firmy...
Ot:Nevim jestli se jim to vy, splatilo, ale je fakt ze me Sims NFS atd.. nikdy nebraly, ale za ME nebo prvni DA, mirrors edge jsem jim prachy dal :)....Activision pro me v nabidce nema nic.... -
Je to prostě hrůza. Vždycky, když je potkám, zhlížejí se v příručních zrcátkách, samozřejmě si k tomu pouští na smartphonech svá vystoupení v TV a k tomu vynáší soudy, jimiž odmítají zjevnou realitu. Třeba existenci V. Klause, to, že do redakce vedou schody a tak nám ustavičně levitují a nedejbože, občas někdo má někdo z nich jiný názor, dopouští se diskuse a polemiky (prostě zcela nereálnou věc) no a to popírají tuplem a hned zase sahají po zrcátkách...
Není to s nimi lehké... -
OK. Každý tlačí svoje hry, páč jsou podle jeho gusta. Dan zas tlačí RDR, F:NV, Paradoxí věci. A právě proto i jich vážím a jsou pro mě nějak směrodatní. mají vlastní názor a pevný postoj. Když nějaký generický názorově neuchopitelný sedmičkář typu Sillmena něco ohodnotí, vím o hře ve výsledku prd. U těchto pánů ne. A je ve výsledku jedno, jestli máme stejný názor.
-
To Smejki: To určitě a pak budu zasypán dalšími nadávkami na to, že mám různé psychické poruchy a omezení. *3* Bylo to myšleno celé v nadsázce prostě, nic víc a nic míň... Ale to, že je Poláček s Grygarem v poslední době stále více mimo, to v nadsázce rozhodně nebylo. A to jejich tlačení stále stejných her mi též moc nehoví, i když je to pochopitelně jen IMHO.
-
EDIT -reakce na lolcvo tvrzení, že jsem nechápavý
i to je možné. jsou věci, které už mi dávají dost zabrat. stačí, když mi to tedy vysvětlíš. Budu jen rád -
Hehe, na to bych si asi i vsadil *1*
-
no jen pockej. bud jsem prijde dan a postezuje si, ze taky potrebuje podporit, nebo v pristim podcastu zbytek osazenstva zmini tebe, a omluvi se mu a poplacaji ho po zadech :DDDD.
-
To bylo na Black_Hand...
-
Hmmm, na tom něco bude, to je fakt...
-
Tvá upřímnost mne tedy dojala... *3*
-
Ani ne, já jen říkám, co cítím.
-
coze? ja mluvil o sobe? ja mluvil o danovi. dan je suveren, o tom se snad hadat nebudeme. ono to koneckoncu chce byt suveren, kdyz chces rezirovat vyvoj hry.
-
Cahir: Jestli sis právě úspěšně pohonil své ego, gratuluji! *5*