Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    lolec: Ty jsi spíš kr*tén.
  • Spíše jsi nechápavej.
  • smejki
    původně to bylo o tom, kdo co řekl a teď i o tom, co kdo neřekl, ale přejeme si, aby to řekl? Budu hádat... spánková deprivace?
  • Každý člověk někdy potřebuje zastání... Minimálně proto, aby si ověřil, že jeho názory za něco stojí *4* Jestli ty ne, tak ti každopádně gratuluji, též bych to tak chtěl mít!
  • Jo a pozvěte zase někdy do podcastu Honzu Vitíka, ale tak, ať se fakt účastní! Je to borec na borce *5* A jestli to Honzo čteš, tak se nedej a bojuj v redakci za čest Pokémonů a Gothiku! *1*
  • Black_Hand
    tak ja myslim, ze dan neni zrovna typ cloveka, co by nejak vyzadoval/chtel/potreboval zastani.
  • Kdyby ses Dana zastal anebo aspoň jednou řekl, že Gothic série je minimálně respektu hodná, tak by bylo odpuštěno *5* *1*
  • janchor
    To si vyprošuju, já během tý hádky ani nepípnul a probíral na chatu svoje mistrovství!
  • Cahir
    Myslím, že téma, o kterém se kluci bavili, je mnoho interpretační. Poláček má prostě jiný názor než Vávra, to je celý, víc bych v tom nehledal. *3*
  • Já si myslím, že oni pochopili, jak to myslel, ale prostě dál než za Freelancera a TES nejsou schopni vidět... *7* Všechny ty hry, co jsi zmínil (a zmínil je i Dan), že šly dolů, prostě EVIDENTNĚ ŠLY dolů a to drastickým způsobem. To ví každý, kdo se kolem her alespoň trochu nachomejtnul...

Jak jsem psal níže - Grygar, ale především Poláček, jsou prostě zaslepení svým "žurnalistickým mistrovstvím" a nejsou schopni reflektovat realitu...
  • Mr. Vavra ;)

Pan Vavra je borec. A s tym EA mal pravdu. Vy ste to len nechceli pochopit ako to myslel...ved on chcel len povedat, ze EA islo hlavne koli tomu dole, lebo im prestali dojne kravy tak vynasat ako im vynasali volakedy, a s tym skratka nejde nesuhlasit. Need for Speed ani take C&C nie je uz co byvalo, tak isto ako ten Sims s 1000 a jeden datadiskem... Len si spomente ake mal milionove predaje volakedy...A celym tym chcel povedat len to, ze Actiovisionu sa moze stat nieco podobne... Co ma dalsiu pravdu, viz Guitar Hero...

Ale nieee, je tam najchytrejsi pan Polacek ktory ma vzdy tendencie sa opierat a chytat sa kazdeho Vavroveho slovicka... Ako nehcem sa ta Petre dotknut, ale posobi to tak ako keby si tak nejak s prepacenim zakomplexovane MUSEL hlavne sebe a svetu dokazat, ze ty si vyskocis aj na pana Vavru.... Ako keby si mu chcel liezt po chrbte hore... Pritom take nieco za potreby rozhodne nemas, mas super prejav pred kamerou ci v Replayi ked si bol alebo aj tie vase videoblogy s (pre mna genialnym jokerem Grygarem, u ktoreho stale ale nechapem tu 10ku u DE :D...inak hlavne koli tym zlym koncom tej hry ;) ) Lukasem, clanky tiez super atd atd atd... Skrakta... si kvalitny clovek :) no mohol by si byt milsi ;) myslim ze ti to prospeje... :)
  • Jo, to ja myslel ciste pribehem, logikou, postavama, atd.
    A misto "nikdy nebude" bych mozna s poradnou davkou optimismu mohl dosadit "zatim neni" ; )
  • Cahir
    Já se vyjadřoval jen k tvému: "Nejlepsi hra" nebude nikdy tak dobra jako "nejlepsi film"", jinak s tebou souhlasím.
  • Fakt nevím, proč by to měly být absurdity - to je k tomu, jak se hodně lidí tváří, že kvalita, zajímavost a určitá sofistikovanost (v tomto případě herního) zážitku by měla být hlavně/jenom ve filmově zpracovaném příběhu (to jsi asi ani netvrdil, to není úplně reakce na tebe, popisuji situaci celkově). Ano, samozřejmě se to srovnává s filmy, snažím se jen upozornit na to, že je to možná škoda omezovat jen na tohle a je to svým způsobem laciné. Klidně ať filmové hry existují dál, je to určitý směr a taky tyto hry občas hraji. A klidně mohou v tom být opravdu dobré, ale k tomu podle mě vede ještě hodně dlouhá a trnitá cesta s nejistým výsledkem. Jen se mi nelíbí, že se to často bere jako ten nejlepší a nejsprávnější trend pro hry obecně a "všichni" se to teď snaží dělat takhle, když existuje ještě mnoho neprozkoumaných cest (mnoho z nich slepých, některé ale třeba takové, které mohou hry posunout do úplně, ale drasticky úplně jiné pozice). Nemám rád, když se z her (celkově herního média, nemyslím jednotlivé hry) dělá wannabe filmy, je to svým způsobem nesebevědomé a myslím si, že je to špatný trend. Uvidíme, jak se to vyvine.
  • Sice vlastne ve vsem souhlasim, ale ocividne se tu bavim o voze, a ty o koze ; D
    No neva...
  • Cahir
    Podle mě už je prostě takový a je třeba ho tak brát - věčný rejpal. nemyslím to nijak zle, každý jsme navenek nějaký. Když já si užiju nějakou hru, nešetřím superlativy, když on, tak podle toho, co jsem viděl, z něj vypadne něco ve stylu: "Jo, ušlo to..."
  • Cahir
    Mass Effect je main-stream. Sice povedenej, ale stále v hranicích žánru. Myslím si, že menšímu studiu by se něco takového podařit mohlo. Ale opravdu netuším, jak moc je reálná šance, aby si "pár" nadšenců půjčilo engine a něco vyprodukovalo.

Já sám si už nějakou dobu pohrávám s myšlenkou, že bych se o něco pokusil na úrovni třeba takového toolsetu k DA.

Máš pravdu, že dneska jsou lidi ještě stále ke hrám nedůvěřiví. Věřím ale, že pokud má někdo rád filmy, knihy a příběhy obecně, že kdyby dal nějakému poctivému RPGéčku šanci, nemohlo by ho to nebavit.
  • Se mi zda ze s tema sochama a seskokama teda zabihas do totalnich absurdit.
    Srovnavam to s filmem, protoze se oboji hraje na televizi. Oboji je audiovizualni zabava, a i hry samy se odjakziva snazej filmove pusobit.
    A hlavne proto, ze jsem filmovej fanda, a prave veci jako je pribeh, atmosfera, svet, atd. na hrach ocenim nejvic.
    Tak to proste mam, a necekam ze se mnou bude kazdej souhlasit.
    Pokud to beres jinak, je to jen tvoje vec.
  • Urcite reagujes na me? Ja si ji predstavit dovedu, a filmovy kvality na hrach prave ocenuju.
    Ze by se ale hry dialogama, postavama, atd. mohli srovnavat s myma oblibenyma filmama... to je jeste hodne daleko - dari se to fakt jen par vybranejm kouskum.
    Ale treba i takovej Mass Effect by se ve stejnym zanru nemusel stydet mezi filmovou produkci - neni to o nic tupejsi nez drtiva vetsina filmovejch scifi blockbusteru...
  • Fight Club #42

Řekl bych, že určitá nezanedbatelná množina konzumentů digitální zábavy nechce vidět gameplay videa. Ta množina chce hrát demo ^_^.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit