-
Podcast dneska až k večeru.
-
dan: lol, jasne, todle je master's hammer :P.
-
Black Metal
Jak kvalita? Jak lepší? Tohle je underground! True Bohemian Black Metal! Čím zahulenější zvuk, tím lepší! -
harrier...ale zlepsi :).
-
BlackHand: vetsi pocet kanalu nezlepsi kvalitu audia.. bzucet to bude dal, jen z vice mist:)
-
Nic lepšího k účelům streamu momentálně nemáme. Až budeme mít, rádi použijeme.
-
taky ze jo, 5.1 kvalita bude zitra, sestrihana.
-
K tomu zvuku, uvažujete použití nějakého lepšího mikrofonu? na škaredý obraz se zvyknout dá, že Dan mluví a za 5s máve rukama se taky dá zvyknout. Ale docela mi vadí, že zvuk je dost nekvalitní. Celé visílání mi mírně bzučel, přišlo mi jako by jste z te webky za pár korun snímali i zvuk. Díky
-
Vzdycky, nez pustime audio, bude nejdriv chvili viset obraz, jako takovej signal, ze uz uz zaciname.
-
EA sice ma sirsie portfolio, ale vydat 10 na ktorych pracuje 10x viac vyvojarov nez napr na Call of Duty, pricom kazda hra preda dajme tomu 1milion logicky nemoze mat taky zisk ako jedno Call of Duty s 10 milionmi predanymi kusmi ;)
-
...ale bez toho zvuku, no *1*
-
Uz je to tu.. : )
-
Pred chvílou bolo na streame vidieť pár nejakých divných pánov ale bez zvuku *13*
-
No jak teda? Nerikejte ze to tu nikdo z redakce nesleduje.
Aspon nejaky priblizny ... NECO? -
Odkaz na live stream
Už nic *4* -
Veď bolo jasne povedané že tentokrát už byl fungovať aj chat na Ustreame , takže ešte môžete s tým skákaním z okna počkať *1*
-
V jednom z předchozích podcastů z úst Bacha zaznělo, že chtějí dobýt facebook... takže to bude nejspíš fejsko exklusive aneb psedokomunita rulez. *7*
-
ja doufam, ze to nebude zavisly na facebooku, tak ze bych musel mit profil. to bych se na to radsi vykaslal. ale prijde mi to trochu absurdni tak delat, takze pochybuju, ze by to delali takhle blbe. v redakci snad nejsou samy pitomci :P.
-
Plati to? Bude to i tady na webu, nebo jen na facebooku?
Dik -
Dobrá práce
Po všech těch komentech tady jsem se rozhodl plný obav poslechnout si fightclub 41 a musím říct klobouk dolů, jste úžasní