Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *to
  • Toho "kamarat" si vyprošuju... A závěrem doufám, že příští díl fight clubu bude zase v normálním stylu = o hrách, ne o PR jedné hry. Zase tak úžasné do Deus Ex není...
  • Preed
    kamarat,ak toto myslis vazne a vsimam si aj tvoje ostatne prispevky do diskusii tak mas asi nejaku diagnozu..
  • MickeyMutant
    MHOE: Jasně že dostali zaplaceno, přece by to nechválili zadarmo. Už přece jednou psali, že tohle je pro redaktora jedna z mála šancí, jak si přilepšit k platu, tak co do toho pořád rejete. V Eidosu sledujou místní podcasty velmi pečlivě a pokud by redakce DXHR nevěnovala aspoň hodinu, tak příště z Montrealu nic nedostane a to bys snad nechtěl.
  • Grygarem příšerně, zbytkem světa ne... Jinak doufám, že za to pánové v redakci dostali aspoň pořádně zaplaceno, když už je to pro posluchače takový opruz to hodinu a půl poslouchat... *3*
  • Je aj Deus ex 1 prehypovaná ? *4*
  • Já si na červen 2011 pamatuju... Tehdy ještě nebyly podcasty ve stylu "Zaplacené promo na Deus Ex". Panebože, vždyť to je horší než hype na COD...
  • janchor
    Tak tak. Bloodshot! A ten kámo je shodou okolností Ford Schick, modelovanej podle Warrena Spectora.
  • Leonidasss

Deus ex 1

Tou základnou pod Hell's kitchen se myslí ty chodby, kde věžní Pašerákova kamaráda/pobočníka ? :)
  • podcastsupr

posledni podkaast byl supr, nechcete si pozvatdodalsiho pavla staru paku dobrovskeho, v levle je supr....co tam ma ten herni raj:))) btw. na czechgamer se objevil v jejichpodkastu.
  • Ja musim s dEd a MHOE nesouhlasit. Poslouchal jsem 41 tedka pekne o patecni noci a podle me jeden z (nej)lepsich podcastu. Dokonce se mi zda, ze live atmosfera prosakuje i do sestrihu a lip se to posloucha.

Na druhou stranu asi budu zaujata osoba, protoze od podcastu s Vampire Bloodlines si davam velkej pozor kdyz se Lukas rozplyva nad nejakou RPG hrou. Jeste stesti, ze jsem Bloodlines sehnal par dnu po statnicich a ne pred nima ... to bych taky nemusel mit titul.
  • janchor
    Tam je problém, že se málokdy v podcastu sejde víc lidí, co danou hru hráli. I u Deuse jsme si říkali, jestli do toho jít, když to pořádně hrál jen jeden z nás.
  • Tak to ja udelam indie hricku Dish-o-nord (o severanskem myci nadobi), kdyz uz to ma dopredu takovou publicitu.

Podcast byl supr. Nejakej ten host by byl fajn, ale vytky nekoho, koho vubec nezajima deus ex jsou naprosto irelevantni.
    Ja bych byl pro nejakou rubriku nahrazujici (ze staryho H podcastu) "hru tydne" do kazdyho dilu (tady to bylo zaroven i "retro"). V takovymhle udesnym suchu dvojnasob.
    Doted jsem neprenes pres srdce, ze jste nikdy neprobrali LA Noire a dalsi petardy...
  • smejki
    pamatujete červen 2011? To se ještě dělaly kvalitní podcasty, ne jako dneska. Tehdy to dělalo pár nadšenců, ale dneska jde všem už jen o prachy. *1*

ne, vážně, nevidím krom častější absence páně Dana nic, na co bych si měl stěžovat. Ani malý počet témat mi nevadí, pokud ta probraná jsou probrána skutečně do hloubky. Což se imho víceméně děje (nerad bych ryl do konkurence, ale aspoň tu nepadají perly o znemožnění fungování steamu s rozmachem IPv6 či jiných protokolů budoucnosti. to je krávovina, kterou bych očekával možná tak u žáka páté třídy v devadesátých letech). Stejně se toho teď neděje nějak závratně moc. A Deus Ex? Podle všeho jde prakticky o zjevení, pomyslné deus ex machina na jevišti herního světa. Jen se obávám, že tohle dem situaci mávnutím proutkem nevyřeší *1*
  • Jestli sestříhaná verze zůstane a bude nabitá kvalitními tématy a hosty tak, jako tomu bylo po doposud, budu spokojen *4*
  • janchor
    Spousta lidí si živej stream pochvalovalo, zeptej se jich.

Střižená verze každopádně zůstane, tam se nic nemění.
  • Njn poslední 3-4 díly to nějak není ono, nevím ani přesně proč, u mě nejspíš kombinace absence hostů a poslední dobou nějak ty témata o kterých mluví jdou mimo mě, nejdřív jsem si myslel, že jenom já se nějak měním či co, ale asi v tom nejsem sám...... ale živej stream bych tam teda nechal, ten to pro mě oživuje stejně jako případný video stream.......
  • Taky nejsem spokojený a nejen s tímhle podcastem... Poslední dva tři díly je to těžká nuda *9* Vždyť ty dřívější podcasty byly tak zajímavé a nic jim nechybělo, kde je jim konec?

Jo a k čemu live stream, když to bude stát za houby? Raději sestříhaný podcast, který mě skutečně něčím obohatí a nebude to z poloviny jen blábol...
  • Black_Hand
    tak, sjel jsem oba, a oboji je spravne. diky obema. nerikaji tam nic navic, spis daleko min, nez ve fight clubu, ale i tak dobre.
  • No on Martin byl v reportáži a rozhovoru o GC, ono je tam víc témat než ty 3, to jsou jenom ty hlavní....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit