-
to spis, to uz dava vetsi smysl :).
-
Sry ale myslim si, že se toho mohlo probrat starsne moc a né jen 2-3věci.
Tesil jsem se, že budete dlouho diskutovat o te ochrane u from dust a o tom tam skoro nic není.
Ale hodinu se bavíte jen o deux ex... nerikam, že to je spatná hra nebo tak, ale bavit se o tom hodinu z hodiny a pul se mi zdá proste moc, dalo se to podle me o dost zkratit a venovat se i jinejm hrám/novinkám.
Nerikam kdyby Fight club vychazel každej den tak je mi to jedno, ale za týden plnejch novinek se venovat jen deux ex je na prd. -
Sleepless je tady http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095417821-ekonomika-ct24/211411058020714/video/ asi od 21. minuty
-
dik.
"V Česku roste zájem o nealkoholické pivo — Pád západoevropských akcií — Hewlet Packard se zbavuje počítačové divize"
ted me opravdu pobavi, v jaky casti budou :). -
To byl můj dotaz :) http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095417821-ekonomika-ct24-a-studio-burza/211411058020819-ekonomika-ct24/video/ tady je Martin Bach :) už přesně nevim, ale je to tak 14 dní zpátky kdy tam byl Petr Poláček :)
-
v jaky ty ekonomie ct24 jste byli? rikali jste patek?
19. 8. 2011
Rubrika: Století žen. Téma: Julia Gaia Poupětová - koučka intimních vztahů.
....to asi ne :)
nebo je to todle?
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/117063-prodej-pocitacovych-her-vzrostl-nejvice-v-asii/
a koho bych si koupil ja? obsidian (cd projekt by byl taky fajn) na pribeh, postavy, atd. navic naky rusy gameplay napady treba GSC gameworld a bioware na programovani vcetne odladeni. ano...bylo by to rpg :). -
Trochu mne mrzí že se Pavel Dobrovský objevil czechgamer podcastu, ale stále (podle členů FC) odmítá účast ve FC.
Jinak beze zbytku souhlasím. -
nevim jak tebe, ale me by monolog nebavilo poslouchat :) radsi si pockam na videorecenzi
-
nechcete kromě textových a video recenzí zavést i recenze AUDIO? mluvené slovo od LG o DE v posledním podcastu dávalo daleko větší smysl, než psaná podoba
-
live podcast byl super tesim se na dalsi *3*
-
Skype?
By mě zajímalo estli budou moc posluchači nějak vstupovat do podcastové diskuse(když už je to živě),třeba alespon skrz facebook či ještě lépe jestli se třeba "nevrátí" možnost diskutovat prostřednictvím skypu. -
presne ako pises,+1
-
Hpod s novou zostavou je fakt celkom fajn a občas si ho vypočujem ( vyníká hlavne dĺžkou a kvalitou zvuku a tamnejšia zostava je mi celkom sympatická ) a old hpod a FC sú proste jedinečné hlavne kvôli skvelej zostave ľudí - Či už je to Grygarov hippiesácky vklad , Vávrov remeselne-nekompromisne-bezservítkoidný prístup ( a úžasný spôsob vyjadrovania ) Poláčkova až geraldovská neutrálnosť a objektivita ( mám silné podozrenie že mu v žilách kolujú nejaké zaklínačské mutageny , alebo minimálne vo vlasoch ) a Bachova schopnosť nazrieť na každý problém z mnohých strán - čo vpodstate zdiela s Faridom . Ak počúvate FC pravidelne , zrejme budete cítiť z ostatných podcastov určitú " nedomrlosť " ktorá je založená hlavne na tom že ostatné podcasty tvoria proste taký bežný hráči maximálne s určitým popkultúrnym rozhladom a ich debaty proste niesu tak zaújmavé . V tom podcaste na czgamerovi bol dosť počuť ten ten rozdiel medzi Dobrovským a zvyškom osadenstva keď vpodstate koridgoval smer debaty ovela viac než moderátor . Nuž je to už tak že Pavel patrí do tej osvedčenej gardy a vždy tam bude trochu chýbať , bez neho je to trochu ako Futurama bez Bendera *1* Každopádne sú proste stále najlepší podcast na českom a slovenskom internete a vďaka nim som sa začal tešiť na štvrtky ktoré ma predtým nezriadene srali *2*
-
Na volný noze je člověk v rachotě furt :) Ohledně videa si říkáme, že tam možná časem někam postavíme webkameru, aby si teda lidi mohli dle libosti ověřit, že čučet přes hodinu na pár mluvících týpků není moc velkej vodvaz..
-
hm
Aha tak to je omyl na me strane. A s videem nepocitate, pocitam. Btw ty jsi jeste v rachote? -
Video jsme nevysílali, běžel jen audio stream.
-
Prosba
Prosim o stahnutelnou verzi videopodcastu, vybec jsem netusil a kvuli praci ani nemel cas koukat na LIVE. Pokud mozno nesestrihanou :) Vsichni, kdo chcete download videopodcastu palec nahoru -
drzim palce. je vam doufam jasny, ze vase rodiny muzou skoncit v otroctvi, vase organy na burze atd. :P.
-
Livecast
Moc diky za 2 hodiny vaseho livecastu. Vubec by nebylo spatny, kdyby byla moznost ke stazeni jak sestrihane, tak nesestrihane verze. Urcite jsem se nenudil (skoda, ze sem nestihl prvnich 20 minut) a doufam, ze s tim budete pokracovat dal. -
ad NDA
Black_Hand: Jo, bylo to trochu napínavější, museli jsme se víc hlídat, ale napoprvý to dopadlo, tak uvidíme, jak to půjde dál.