Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    no to je mi jedno, ze byla zkusebni :), bych si to poslechl i tak. neni problem, ze si musite davat vic pozor na usta? co si pamatuju tak petr polacek rikal ze vystrihava take veci pod NDA, nebo aspon NDA na dobre slovo :).
  • janchor
    Až budeme streamovat ve vší parádě (tzn. snad už příště), bude to samozřejmě viset i přímo na hlavní stránce. Tohle byla fakt taková zkušební guerilla.
  • Black_Hand
    bleskovku jsem nezaregistroval a facebook nemam :). dik obema i tak.
  • Cosi
    bylo to oznámeno i v bleskovce zde na games.cz
  • Kto bol zrovna na facebooku tak ten to pocuval

Inak super Live podcast
  • Black_Hand
    a jak se to info sirilo?
  • Cosi
    Živý podcast je skvělý pro ty co žadoní o nesestříhané verze, za mě +111111111111111. Hezké cameo, jestli se to dá nazvat, na závěr.
  • Preed
    tak hpod je klasika,fight club je reakcia na exodus z hrej a zvysok zistil,ze to uz asi bez toho nepojde,resp. povodny hpod je fightclub teraz tak som to myslel
  • janchor
    Byla to experimentální beta, ke který jsme se spontánně rozhodli asi pět minut před rozjetím natáčení, takže hlásit to dopředu nebylo dost dobře možný. Ale pokud se to osvědčí, pojedeme takhle už napořád.

Střiženej díl pak bude dál vycházet klasicky ve čtvrtek.
  • kdy kde a jak

Jak to bude s 41 podcastem(tím co byl dnes živě vysílán),vyjde(doufám)normálně zítra v sestříhané podobě?Jinak to že budete vysílat podcast živě jste mohli oznámit dopředu-stihl jsem jen konec :-(
  • přepodcástováno

Šmarja s temi podcasty se to poslední dobou nějak rozrostlo,hrej,games,eurogamer,czechgamer...
  • Pavel Dobrovský

Pavel Dobrovský: http://www.czechgamer.com/novinky/9141/CG-Podcast-10-Pavel-Dobrovsky-a-my.html juuu
  • RakeW
    Dík. No, celkem jo, ale zatím jsem hrál jen tři úrovně. Hlavně je to hrozně zastaralý. Včera jsem si doma střihl na PC příjezd do Mexika v podání Bound in Blood a i když je to taky tupá střílečka, tak to má úplně jinou šťávu.
  • A je to fakt takova sragora?

(+ gratulace k vyhre :)
  • Black_Hand
    klid, dejte si to zitra. s gamescomem to je asi makacka.
  • janchor
    Na mistnich velespolehlivejch wi-fi sitich. Ale ctyricitka uz by mela cihat za rohem.
  • tak kde to vázne ??
  • Ještě 30 minut vydržím.Pak to balím..
  • janchor
    Tocil se az dneska primo z Kolina, kde ho prave ted zpracovavame a venku by mel bejt kolem pulnoci.
  • kde kdy a proč

Kdepak je resp. kdy bude(estli bude) podcast?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit