-
na druhou stranu by měl být vývoj jeho budoucí hry průběžně dokumentován, takže mu do kuchyně neustále uvidíme. To bude jistě taky zajímavé
-
Toho se taky obávám a je to škoda,na druhou stranu v jednom z podcastů bylo tuším řečeno že to má Dan do redkace games.cz velmi blízko,resp. že bydlí poblíž tak by to snad nemusel být až takový problém...
-
To bude tím, jak pracuje ve svým novým studiu a bojím se, že čím dýl tam bude pracovat a projekt se bude blížit k dokončení, tím míň bude tady psát články/hlásit ve FC....
-
Soutez
Nechci být drz, ale mužů se zeptat, jestli už jste posílali ten The Cartel z podcastí soutěže?Jesli to nakonec nevyhrál nějakej můj jmenovec :).
EDIT: Beru zpět, dneska to přišlo. Dík. -
Ta učast v podcastu nějak zkomírá v poslední době,zkuste víc přemlouvat Dana Vávru(a pokud ho ještě nepřemlouváte tak začněte),spíš než články od Dana si užívám jeho nenapodobitelný vokální projev v podcastu..
-
Dík. Zvědavost ukojena.
-
Panejo... tak to beru zpět :-)
-
http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=ruzne/povidky&id=pk_dokonalosti_c1
*1* -
Určitě ještě něco vyjde, problém byl, že Lukáš měl po E3 hodně jiný práce a k tomuhle se nedostal..
-
Škoda, že místo dlouhatánského diskutování ve virtuálu raději nepíšete povídky.
-
Do Lipska za 2 hodiny, do Kolína za 10..to je rozdíl. No a jak se tam vy dopravujete? :)
-
Naopak, areál v Lipsku je mnohem lepší a přehlednější, protože má jen pár velkých hal se snadnou orientací, výstaviště v Kolíně je mnohem členitější. Problém je s městem samotným. Lipsko nemá letiště, takže všichni museli letět letadlem na nejbližší letiště, a pak vlakem, což není moc pohodlné. Lipsko je navíc menší a nemělo tolik ubytovacích kapacit, jako má Kolín. Jinak jsem měl Lipsko rád, protože to bylo blízko a ...bylo to tak nějak příjemnější. Ale to je život :)
-
To neni fér, že ste si nevzpomněli na Contru. A Lukáši v mých očích si klesl hodně nízko...
-
protoze jestli si tam byl tak vis ze ten areal je malej na nejvetsi herni vystavu :)
-
Jak se plánujete dopravit do Kolína na gamescom - autem?
Jsem koukal na vlak, odsud (Teplice) by to bylo skoro 11 hodin...WTF. Proč to už nemůže být v Lipsku, sakra.. -
To je jeden s nejvtipnějších pisálků co kdy někam psal. Sem s ním.
-
to: oin.odin
jednoznačně palec nahoru! ;) -
ja to sem musím dať ... jednoducho musím ... http://media.techeblog.com/images/pokemon-fight-club.jpg
-
Ono jde o to jestli přechod na tvorbu kopií, nebyl způsoben právě neúspěchem té vlastní tvůrčí cesty. Pak se vcelku nemáš kam vracet. Jako já si nemyslím, že by nebylo dost vývojářů s originálními vlastními nápady, ale jde o to jestli je ten vydavatel v nich dokáže podpořit. Pro vydavatele je zřejmě menší risk zkusit udělat znovu něco, co se už ověřilo a sklidilo úspěch, než aby šli do něčeho úplně nového.
Největší problém podle mě je, že ti vydavatelé jsou megalomani. A já se jim nedivím, je prostě daleko vábnější představa udělat z milionu miliony, něž udělat z tisícovky tisíce, kor když ty prachy sou. Navíc se bojí, že levný titul nemůže mít za žádnou cenu úspěch. Já mít ty prachy co oni, tak vytvořím nějaké oddělení, které by se zabývalo pouze budgetovými tituly. Prostě by vyhledávalo originální nápady a vývojáře, třeba i z řad moderů nebo nezávislých studií, poskytlo jim zázemí a nechalo je realizovat svůj nápad na úrovni budgetu. Pokud by se ukázalo, že ten produkt nebo tým má potenciál, pak by se do něj nasypali prachy, pokud ne, tak nad tím v podstatě můžou mávnout rukou a nechat to být, bez nějakého většího průseru. Mimochodem tohle je něco co si velmi dobře uvědomuje třeba Valve a dokazuje to mimo jiné Portalem. -
no právě já mám dojem, že jde až příliš často finanční průšvihy. Zejména u her a filmů, kde se do výroby kopie zpravidla nasype spousta prachů a úspěch nikde. Myslím, že jasným ukazatelem úspěšnosti při neznámých prodejních číslech absence vývoje jakéhokoliv sequelu "kopie", nebo rovnou zrušení tvůrčího týmu, či rychlé přeorientování zpět na vlastní tvůrčí cestu.