Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Přimlouvám se za Martina Ludvíka. Už jsem dlouho neslyšel o koncepci Excaliburu pro 22. století.
  • Přál bych si v podcastu pány Vochozku, Rybku, Andrewa, Eislera, Ludvíka nebo někoho z BI. Tak kdyby Vám docházeli nápady a byla by ta možnost tak šup sem s nima do nějakého retro dílu :-)
  • Není duležíté vyhrat ale odnest si ceny....
  • Urug
    Máš vadný kino, mě to hraje z obyčejného iPhonu úplně napohodu...jako bych tam byl...jenom mi vadí jak mi občas skáčou do řeči...nevychovanci.
  • Urug
    Protože není důležité vyhrát, je důležité zúčastnit se!
  • dilinja
    a balit zensky ve videohre je normalni *1*
  • RakeW
    Cool!
  • sleepless
    V tuhle chvíli nic neslibuju, ale když budeš na Jirku dost intenzivně myslet, tak přijde a možná zůstane i na něco jiného, než jen podcast :)
  • smejki
    He made my day *15* *15* *15*
  • RakeW
    Vida, tak v tom případě úspěšná podcastová jízda štěstěny pokračuje (ještě na hrej.cz AC2, tady loni o Vánocích Bloodstone :)).
  • janchor
    Ne, kupodivu o něj byl dost zájem!
  • dal by sis taky co? *1*
  • dilinja
    dalsi multikulti maghor *1*
  • dilinja
    gratuluju k výhře!
  • dilinja
    tam jsou vsichni sfetovany *14*
  • RakeW
    To by mě zajímalo, jestli jsem ten Cartel nevyhrál jen kvůli tomu, že o něj jinak nikdo nestál a já jako jedinej poslal odpověď :).
  • Přiznejte se, kdo ještě při poslechu noveho podcastu v čase 06:08 běžel ke dveřím :)
  • Vrchol vší trapnosti je když při debatě o Steamu Doskočil vybalí: "No tam nejde o to, že to zavřou. Ale spíš že přijde nějakej novej internet na nějakym novym protokolu" "Myslíš Ip6" "No třeba, prostě to bude fungovat přes nějaký jiný protokoly a co ty s tim tady jako, s těma hrama." *1* *1*
  • 13_11
    Citoval bych komentář tamního čtenáře: „Katastrofa, ale výborný zvuk.“
  • Black_Hand
    jo, prave ted na to koukam :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit