-
Radeon HD4850GLH a vždycky to běhalo bez problémů.
-
bzučení repráků? zkus v nastavení repráků vynout/zapnout hardwarovou akceleraci
-
Batman Arkham asylum - ANTI Ati radeon
čaues... už opravdu newím kde už jinde se zeptat. Mám problém s Batman Arkham asylum, který mi pokaždé po určité době hraní padne(zčerná mi obrazovka a repráčky začnou bzučet,, a z toho už se nedá dostat takže musím počítač vypnout a zapnout). Co jsem se dočetl tady na Tiscali tak hra působí náročněji(a nepodporuje určité efekty) na počítače s ATI radeon grafikou k jejímž šťasným vlastníkům patřím.x) Našel jsem na zahraničních servrech, že tenhle problém neni ojedinělý,, řešení jsem se přesto nedozvěděl... Už jsem aktualizoval ovladače garfiky, zkoušel různé nastavení graf. hry, instaloval patch, pořád to dělá dál(někdy po 2, někdy po 10minutách hraní padne) u žádné jiné hry tento problém nemám(MAfie2, Shogun2, crysis...) Hra je naprosto super, ale tento malý detail mi dojem trochu kazí...x) -
Právě - však povídám *3*
Asi jsem se blbě vyjádřil, a utopil to v moři jinýho textu... -
Jop, Elder Scrolls zatial vysla len anglicky i ked co viem, tusim Fantom Print, sa uz asi rok rozmysla, ci knihu nevyda aj u nas :) A to bol prave dovod preco som si kupil anglicku verziu - nastvany a s rizikom, ze tomu nebudem rozumiet. A ono to nebolo take zlozite, ako som si myslel. Moja anglictina je tiez predsa len v stave - rozumiem, ale nehovorim :). Na druhej strane, ked uz musim citat v ang. odbornu literaturu, beletria je jednoduchsia.
Jj, u nas len paperback, pevna vazba tazko. Ale kedze budem objednavat asi zase anglicku, tak mam na vyber. Problem je, ze pevna vazba je obvykle dvojnasobne drahsia. Lenze ako som spominal, referencie na knihu su dobre, tak si mozno aj tu tvrdu vazbu doprajem :)
Z kniznych prepisov pribehov este viem napriklad o The Dig, samozrejme Gabriel Knight, Betrayal at Krondor, Wing Commander (vysli aj u nas) a dalsie. Zaujimave je, ze ani Feistovi sa v pripade Krondoru nepodarilo zopakovat kvalitou Trhlinovu sagu. Ta kniha skor posobi ako prepisany navod a postavy su plochejsie, nez v spominanej sage. -
Problemom k ctenarskym recenzim moze byt IMHO aj samotny nazov ctenarske recenze. Na CSFD aj Databaze-her.cz sa to vola komentare. Mne ked niekto povie komentar a recenzia tak si predstavim dost rozsahovo odlisne utvary.
-
Ta kniha Elder Scrolls asi nevyšla česky a ty mluvíš o originálu v angličtině, co? Já sice anglicky jakž takž umím, ale abych si užil knihu, to tedy ne.
A to téma knih podle herní předlohy by bylo velice zajímavé. V časopise Score už na toto téma něco napsali, ale moc práce si s tím asi nedali, o knize podle UFO se myslím ani nezmínily, pokud si to pamatuji.
Kniha Bioshock: Rapture mě hodně zaujala, zeptal jsem se u knihkupce a ten mi potvrdil, co už tu někdo napsal. Totiž, že tento druh knih u nás vychází jen v brožované formě, ne ve vázané. Škoda, zrovna ten Bioshock bych si koupil určitě vázaný. -
Tato debata mi pripomenula jednu vec - knihy podla hier sa robia snad od pradavnych cias 90s, kedze existuje aj pre taku hru ako UFO: Enemy Unknown. A ako som si na to spomenul, prasil som na ebay. Nasiel jednu, jedinu pouzitu a objednal...snad pride :) Som zvedavy, co je to za hovadinu. Plus, ked som si kedysi overoval, ze ci je tato kniha skutocna, narazil som i na zmienku o knihe na rovnaku temu od jedneho ruskeho autora - pravdepodobne vysla len v Rusku, kedze som ju nikde nedokazal lokalizovat :)
Ale to len tak na okraj, ze vydavanie knih podla hier nie je fenomenom poslednych rokov. -
Vyjmenuj...
-
Tak uz je to opravene..
-
Aj keď radšej som si zahral Mafiu ako také GTA....
-
Je fakt že gothic 2 asi těžko trumfnou no :-)
-
černý kůn české herní scény?
Takže s učastí dana v podcastu už je asi konec,co?Na středověké rpg odehrávající se v otevřeném světě se každopádně těším,jen aby to nevyšlo jen na tablety či ve webovém prohlížeči.Jinak se docela zvědav kdy hru vydají když už se Dan v podcastu tolikrát chvástal že by chtěl dělat 1 hru ročně... -
no když Mafia nezrůjnovala GTA, tak těžko RPG od stejného člověka zrůjnuje to nej nej fantasy RPG *1*
-
Přečti a pochop, je to legrace ^_^.
Na stránkách mají uvedeno, že studio chystá středověký RPG titul s otevřeným světem. Vývojářská sestava vypadá slibně, takže by to mohl být silný titul. A jaký titul si tady brousí zuby na nej nej fantasy RPG? Skyrim od Bethesdy :) -
na to jsi přišel jak, že ji nemá rád?
-
Zvuk je u tohodle dilu spatnej, nepovedlo se nam vyzkouset jeste novej mikrofon.. Ale priste by to snad melo bejt uz o poznani lepsi.. Sorry.
-
Diky za upozorneni - je to technicka chyba a bude to opraveny.. Diskuse jen pro registrovany budou do budoucna jen u clanku o Replay ;) U ostatnich rozhodne zachovame stavajici stav..
-
Dan asi nemá rád Bethesdu, když jim chce zruinovat kšefty ^_^
-
Dan Vávra
www.warhorsestudios.cz *3*