-
eurogamer
http://www.eurogamer.cz/articles/pilot1-podcastu-ceskeho-eurogameru haa ha :D -
covece, ber to z nadsazkou.
vystup z gspotu:
novy FC: MP3 44100Hz 96 kb/s tot , Joint Stereo
stary FC: MP3 44100Hz 80 kb/s , Monophonic -
Právě že zkoušel. Dokonce jsem i zkoušel zapínat a vypínat jednotlivý kanály postupně a jediný co můžu říct je, že Danův hlas pouze ze subwooferu je nářez.
-
Pche! Černošky jsou krásné, Dane!
-
já na svém 11.3+2 s Dolby Digital problém nemám. Zkusils to vypnout a zapnout?
-
Teď jsem doposlouchal poslední podcast. Chci se proto zeptat ostatních a hlavně teda člověka, který je zodpovědný za zvuk: ,,Jak je to tedy s tím 7.1 zvukem? Já jsem na svém domácím kině teda nic takového nezaznamenal. spíš bych řekl, že se jedná o hodně mizerný stereo."
-
nesrovnatelné - téměř nulová reklama
-
Jiří Pavlovský
Co takhle pozvat do podcastu jako hosta Jiřího Pavlovského?Je to člověk od kterého sem četl hromady článků a úvodníků v Crwích ale nikdy jsem neměl možnost ho slyšet nebo nedej bože vidět... -
Alpha protocol?
-
Reaguji trochu opožděně, ale...
vám ve Fight Clubu vážně přijde u multiplatformové hry jeden milion prodaných kusů "dost"?
Vždyť i na jednopatformovou hru je to dost málo.
Vždyť i u Vávrovy Mafie II nám 2K přesná čísla radši ani neřekla, jak to bylo špatné a to odhady hovoří o dvou milionech.
Může mi někdo ukázat Áčkovou hru, která vyšla na všechny tři platformy a prodala méně než milion?
Dodatek: Od vydání Bulletstormu uběhlo 22 týdnů. Takže oprava - Může mi někdo ukázat Áčkovou hru, která vyšla na všechny tři platformy a prodala za 22 týdnů méně než milion? -
Skvělé ;) Kvalita zvuku na skvělé úrovni, pochvala. Nejvíc z celého FC mě nadchla zpráva o studiu Warhorse *2* Projekt studia vypadá zajímavě a budu ho sledovat, jinak jako vždy, Danova teorie je i moje teorie.... Vždy když něco řekně, tak mám naprosto stejný názor. Skutečně jsou dnes lidé velmi zpohodlnělí a víc a víc se jich snaží protlačit směrem od fyzické náročnosti a sedět na židli jak houby... Díky za tento FC *2*
-
Souhlas,já osobně hrál oba Mass Effecty za chlapa,protože kdybych tam nabaloval chlapy,připadal by si docela divně *1*
-
Jojo - Lukas perlil. "Rihanna? To uz je kousek k samohane." : D
To me malem zabilo.
A s tim hranim za zensky, navic s tak imbecilnima argumentama, mi taky mluvil z duse.
Supr podcast - dekujeme -
,,Bude se to jmenovat Dan?" *1*
-
Jennifer Hale je prostě boží a ve zlato promění na co šáhne. Na ksichty pro Femshep je na netu databáze http://www.masseffect2faces.com/ Každý si může vybrat podle svého gusty :-)
Ano, Janewayova je psychopat. -
dnešní poselství podcastu - poprvé je to vždycky lepší s chlapem *1*
-
ja hraju za zenskou v ME. ma to jeste jednu vyhodu. Jennifer Hale, ktera jako vzdy odvadi spickovy vykon.
napada me jeste jedna teorie, proc lidi hrajou za zensky...mno ale ta je trochu uchylna :).
btw kapitanka janewayova je psychopat.... -
mozna jen trochu stahnout ty basy v intru :). prave jsem malem udelal subwooferem diru do zdi :P.
-
ještě koupit pro každýho mikrofon, ať nemusí řvát přes celou místnost na jeden a bude to takřka dokonalé
-
Pochvala za zvuk
Nový díl je technicky super, za to letadlo nemůžete :-) Jinak mi ale není jasný proč vše tahat na Facebook. Přijde mi, že se tím drobí zdejší komunita postavená na tiscaláckých účtech. Účet na Fb má patrně každý, ale kdo ne, tak tam nemůže ani nic okomentovat (narozdíl od games.cz) a moc lidí třeba ani neví že si to může natáhnout do RSS čtečky, ale jednoho dne se Fb rozhodne ten export zrušit a nikdo s tím nic neudělá. I ta fotogalerie je zde použitelnější.