-
Lukášův odhad: po šesté hodině
-
Nakolko sa asi nenájde nikto iný kto by sa spýtal , dnes tá povinnosť pripadá na mňa:
" Kedy dnes bude fight club ? " *4* -
S tim souhlasim, proto bych byl rád, aby se více myslelo na naše mobilní spoluobčany co pořád sebou netahají noťas a poprosil bych o alternativu k podcastu v podobě videoodcastu kde by nevycházeli díly klasické, ale agregovali by se tam nové videorecenze, trailery a podobné kravinky co lze nalézt standartně na hrej :) prakticky jen agregátor multimedií v přívětivém formátu pro přenosná zařízení (a sám doufám vČetně podpory applu :D bo musím zapínat notas abych se podival na nejaky video/rozhovor ktery bych si moh jinak v klidu skouknout v metru a krátit si tím chvíli čekání na další díl podcastu)
Kluci todle vemte jako podnět :D vím že už byla řeč o podpoře games videí/iphone ale není nic snažšího než využít služeb itunes alespon jako prozatimni reseni nez vase subky delajici programovou cast games zvednou zadek a neco vyrobí :D -
Kdyby ses zaposlouchal pořádně, mluví se tam i o pořadu... A mluvilo se i v jednom z dřívějších dílů.
-
Nazvy fight clubu me vubec netrapi - kdyz si ho stahuju tak jednoduse zmenim nazev na fc032 a mam vystarano *5*
-
Co porad mate vsichni s tema hernima poradama? Gameplaye z her jsou na netu, trailery k hram jsou na netu, recenze her jsou na netu, cist umime vsichni ne? Tak vo co go? *4*
-
Ač jsem nikdy Score Live neviděl, tak se domnívám, že to bylo něco jako původní Level TV - dlouhé video ve kterém byly recenze, rozhovory, novinky a nějaké ty scénky. Nemám nic proti, ale jaký je rozdíl mezi tím a samostatnými videorecenzemi, podcastem a dalším obsahem na games.cz (nejsou tu samozřejmě ty scénky, ale hádky ve Fight Clubu jsou alternativou)? Co se týká obsahu informací pro hráče, tak nevidím negativa.
-
ve spolupráci s Games.cz. nevidím důvod, proč by měli mít dva pořady
-
K Re-playi jsem se vyjadřoval už zde:
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/nezapomente-na-strasidelny-re-play-23-56296/
Navíc, to není pořad games.tiscali.cz, ale televize Prima. -
herní pořad je Re-play
-
Ne, ne. V podcastu se mluví o natáčení jejich rozhovorů, herní pořad je ale něco jiného.
-
viz podcast, stačí pořádně poslouchat ,-)
-
Herní pořad Games Live
Je to smělá otázka, ale nepřemýšlíte o tom, že byste začali natáčet vlastní herní pořad? Něco ve stylu Score Live a mohlo by se to klidně obejít bez vtipných scének. -
Splnění nároků na zvuk vyžaduje techniku, kterou si bohužel lusknutím prstu nevyčarujeme (a celý studio už vůbec ne). Nicméně zítra nejspíš prubneme alternativu, která by mohla vést k lepším výsledkům. Minule to rozhodně nebylo ideální, bohužel v tradiční místnosti bysme se upekli.
Nepochybujte o tom, že při každým rámusu a překřikování trpíme - minimálně já, když to stříhám - s váma. -
Ohledně těch názvů už jsem jednou také dotazoval, načež bylo řečeno, že za to může zdejší systém, a pokud se nám ty názvy nelíbí, můžeme si je změnit (nepamatuji si přesnou citaci, ale něco v tomto smyslu pronesl P. Poláček v FC 28).
Různá hlasitost je občas nepříjemná, ale pokud tam někdo vyloženě neřve, tak to jako zásadní problém nevidím - nevadí mi, že podcast zní jako ne úplně profesionální dílo. Myslím si také, že splnění dalších nároků na zvuk by vyžadovalo zvláštní osobu, která by tomu věnovala větší množství času. -
Pár připomínek
Jen pár drobností: nešly by mp3 soubory pojmenovávat srozumitelně aby bylo poznat o co jde (Fight Club - 32.mp3)? Jinak v jednom z posledních dílů jste zamítli obraz - souhlasím, přidaná hodnota nula, ale to co zbylo, tedy zvuk, není úplně nejlepší. Ruchy z ulice, rozdílná hlasitost jednotlivců, časté střihy. Záleží jak moc se tomu chcete věnovat ale třeba Odvážné palce s Fuxoftem ničím takovým netrpí, nutno ale dodat, že natáčí v rádiu, kde bude technika na jiné úrovní. Nicméně to jde i bez střihu 45 minut díky striktnějšímu moderování, od tématu mají tendenci odbíhat všichni. -
Podľa mňa aj keď to bude niekedy technicky možné tak to nespravia pretože by si všetci radšej kúpili PC s lepšou grafikou + možnosťami tuningu (nechcem tu nejak rozpútať hádku PC vs XBOX360!).XBOX by už nemal takú "popularitu" keď že dosť hier je len na xbox.Ja by som ale takúto inováciu privítal pretože na XBOX 360 sú hry ktoré by som si rád zahral(L.A. Noire)
-
Mickey zlatej... Nejsem si teda jistej z koho si tou otazkou utahujes, ale vubec se mi nelibi (a cest ti nedela), ze tahas za neco, co melo byt "vtipny" (nadsazeny) samo o sobe. ; D
Co je LOL a NOOB vis, a vedi to jiste u kuci, kterym jsem se chtel pokusit poradit... -
Crook: Co je to noobech a co lolkovat?
-
Ta spekulace je, ze by pod Win8 mely jit hrat hry pro Xbox 360. Ale je to DOST divoka spekulace. Tady je konecne clanek, ktery se nezabyva tim, co by to Microsoftu prineslo/neprineslo, ale jestli je neco takoveho vubec v soucasnosti technicky mozne: http://www.itworld.com/virtualization/184309/xbox-emulation-windows-8-dont-bet-it