-
Já sice anglicky umím docela obstojně, ale tomu, co píšeš, určitě rozumím... Ono často člověk může i znát význam použitých anglických výrazů, ale už si nemusí domyslet, co to má přesně znamenat v kontextu herního průmyslu.
Pokaždé, když někdo použije nějakou anglickou frázi, tak mi v hlavně naskočí vhodný český ekvivalent a řeknu si - máte to, hoši, zapotřebí? :-)) -
na Danovy názory bychom měli zavést kvóty, jež by byly určovány internetovým hlasováním...
-
jen doplnim at se do me nekdo nepusti ze se mam naucit anglicky ze jsem ze starsiho rocniku a ve skole jsme se ucil rusky a pozdeji nemecky jsme ale cesi tak budme aspon trochu nacionalisti a mluvme cesky kdyz to jde:)
-
chvalim chlapci za podcasty duvodu k pochvale by bylo dost a tak je psat nebudu:) radsi napisu tech par co mi vadi
1-obcas nekdo neco rekne anglicky vetsinou rozumim ale obcas se mi stane ze nevim co tim bylo mysleno a tak mi to nekdy pripomina potitiky co musi rict kazde treti slovo tak aby jim nikdo nerozumel a vipadali dulezite()
2-neskac te si do reci kdyz mluvi dva tak uz je dlbe rozumet natoz tak tri nedej boze ctyri
3-vatte se spatky do te mistnosti kde jste byli a dejte si tam klimatizaci protoze tahle ma fakt spatnou akustiku -
Nahodou je to pravda. Mam Dana Vavru rad (sorry, vite jak to myslim :), ale v tomhle dilu uz bylo vylozene videt, jak treba Karel Matejka chce vstoupit do debaty a Dan si porad jede to svoje a Karel musi cekat, dokud se Dan nevyhovori, pritom rikal v podstate to samy, co uz zminoval kdysi.
Ale jinak vyborny samozrejme. Tohle byl jeden z nejlepsich dilu, co sem slysel, neli vubec nejlepsi... -
Výborný podcast. Host velice potěšil a celkově se debata pěkně rozproudila. Co se názorů Dana týče... chápu že je teď nadšen z těch mobilních šíleností, ale přijde mi že se to snaží zbytečně agresivně protlačovat. Nechci to tím nějak shazovat, jen mi poslední dobou přijde moc monotématický. Tím spíš že nemám pocit, že by sním redakce vždy souhlasila. Nenechte se ! ;)
-
naopak *2*
-
naopak, chce ho to trochu krotit, jinak ostatni nejsou slyset.
-
By jste neměli Danovi tolik skákat do řeči,jeho názory jsou zdaleka nejzajímavější,Vávry není nikdy dost,jinak podcast zase velmi fajn...
-
Wow, hodina a čtvrt. Pěkná práce!
-
radsej som to zmazal ... lebo som to písal pred dopočúvaniam a ono tam bolo napísaná odpoveď na otázku ... a nechcem predsa pokaziť súťaž o tak "hodnotnú" u cenu
-
David Kubec
Mohli byste někdy pozvat Davida Kubce (Dave de Sade), bych si ho docela rád poslechl. -
Já nejím jen rohlíky!! Vávra a Matějka na hrad.Díky za hPod fight club
-
vubec bych se nezlobil, kdyby matejka dochazel casteji. je moc plodny. mozna je to ale taky tim, ze ho tam nemate jenom na to PR pro nadchazejici hru :).
-
Ze ja sem vubec dneska neco psal... Pri hovoru s Karlem Matejkou si lebedim! Diky kluci :)
-
ano, tu minus hodinu to vydrzim :).
-
Čakali ste na to skoro týždeň tak už pár hodín/minút vydržte..... *7*
-
Tak podcast už by měl hrát i klasicky přímo z Games.
-
Fight Club 35 - provizorní odkaz
http://bit.ly/po7AdE -
Naja, tradice musí bejt. Řeší se to, kdyžtak zase přibude alternativní odkaz.