-
Vsak v diskusi se vzdycky muzete zeptat. Jen se treba nenechat odradit prvnim retardem, co bude misto odpovedi "lolkovat o noobech" : D
Cemu jste nerozumeli? -
nebo tak:)
-
Spíš by si to mohl vzít někdo z nás posluchačů na starost a napsat to sem do diskuse - velká část zdejších uživatelů většinu pojmů zná a dohromady by se to dalo. A kdo bude první bude mít dobrý pocit. =)
-
jeste me napadlo mozna by stacilo kdyby byl vzdy vysvetlen vyznam ang. frazi stacilo by v textu pod prehravacem
-
Zdravím kluky z posledného Podcastu, tento fightclub byl pro mě dosti nesrozumitelný, neberte to nijak jako urážku, ale jsou tu lidé co by rádi slyšeli vše bez překřiků. Připadal jsem si skoro jak ve sněmovně. Ještě bych se rád zeptal k tomu Win8, řikali jste že by měli údajně jet na nových windows hry pod XBOXem, jedná se tedy o hry pro XBOX nebo pro XBOX 360? Díky, protože na tuto otázku sem se ptal několik lidí a říkalo že 360 tak se radši ptám zkušenějších *4* A ještě k těm adventurám, nejvíce z čwských adventur se mi líbila celá série Poldy od Zima Software. To bylo skuteně úžasné *5* poté Posel smrti. A prohlížeč u mě vítězí Opera
-
No jo, kluci holt mluví asi jako ty píšeš. Nutno ale dodat, že mluvené řeči prokládané anglickými výrazy rozumím daleko líp, než psanému příspěvku bez jediné čárky a s tunou hrubek a překlepů. Nejsem žádný grammar nazi, sám nepíšu uplně korektně, ale sakra, vocaď pocaď, ne?
Jinak k té angličtině - mě osobně to nevadí. Přikládám to nejspíš tomu, že Rváči své informace čerpají z velké části ze zahraničních herních zpravodajských serverů, tak jim holt automaticky naskakují slova na které jsou zvyklí je vídat v souvislosti s daným tématem. -
Tak jest.
-
chapu ale musel jsem si postezovat uz to v sobe dusim dlouho *1*
ten clanek by mozna nebyl odveci *3* -
Ten hlas na začátku prvního fight clubu to je Martin Bach?
-
S tím Prey ještě zatím nesouhlasím. Oni řikají že to bude ze stejneho vesmiru.
Ale s tím o te mafii taky nesouhlasím. Jednička se dvojkou toho má hodně společného. Chyba byla to kolik bylo slibů a jak byli po prvním dilu namachrovaní že pokračovaní bude ve všem lepší. -
Sledujeme životný osud chlapíka ktorého osud privial do radov mafie a v konečnom dôsledku má problém sa z nich dostať keď zistí že to všetko nieje úplne kóšer. Navyše sa hra odohráva v rovnakom " vesmíre " a samozrejme vychádza z rovnakého designového základu :-) . Ak by nejak Mafia 2 mala naviazať na jednotku toto je rozhodne najlepšie možné riešenie a tvrdiť že tie dve hry nemajú nič spoločné rovnako ako Brothers in arms F4 so zvyškom série alebo Prey 1 a Prey 2 , to je trochu nefér :-)
-
Ten level bol pridaný len kvôli fanúšikom
-
to si piš že měla, hlavního hrdinu z prdního dílu, sice v hóóódně vedlejší roli, ale přesto tam byla jistá provázanost *1*
-
Jinak když už seš u toho Dana tak by mě zajímalo proč pořád nadává že se dělaj pokračování co s původní hrou nemaj nic společnýho.....copak mafia 2 měla něco společnýho z 1...??
-
Je pravda že Dan říka jak by všechno udělal on (nejlepe). Ale kromě příběhu k první Mafii zatím skutek utek.
-
Rozhovor s Karlem byl bezva. Až jsem byl překvapen, že nějaký vývojář je schopen takto pregnantně formulovat svoje odpovědi naživo ;-). Danovi bych nařídil, aby mluvil v holých větách a 5 vět max na názor ;-).
-
Myslím, že nikdo z nás hochů to nedělá naschvál. Některý - zvlášť v herní branži - zavedený anglický termíny holt naskakujou automaticky jako první a ne vždycky se člověk stihne uhlídat. Profesní deformace.
-
huhnani vavry jakej je to genius kerej za milion udela cokoliv lepsi nez ostatni s vetsim budgetem me zacina sr *12* at
-
Možná by nebyl špatný nějaký tématický článek, který by se zabýval zavedenými frázemi, běžně užívanými v herní branži, třeba ve spojení s pohledem na současné dění... Mohlo by to být zajímavé jak z jazykového hlediska, tak z pohledu lepší orientace v trendech a důležitých pojmech, které si tahleta "univerzální" pojmenování zasloužila.
-
to plyne z denodeniho cteni a komunikace v anglictine me taky nekdy driv napadne anglicky slovo nez ceskej ekvivalent tak ho proste reknu nez premyslet jak to rict cesky