Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiň, prostě píšu rychle a tak se přepisuju, no. *3*
  • mirekdusinojc
    Wow, tak to seš velkej kluk...
  • ...

EDIT: abys mi nahodou nenamital, kde seberu soubory hry... zprostředkovává to přímo blizzard a celou hru si může stáhnout kdokoliv (LEGÁLNĚ) přímo od blizzardu, ta se jen automaticky přepatchuje a pokud máte učet, tak můžete hrát. Ono instalovat z krabiček trva cely wowko s datadiskama a potom stahovat patche řádově až o několik hodin déle, než přes jejich digital download, který wowko rovnou pri stahovani instaluje - je to doporučovaná varianta, jak instalovat wow.
  • ...

BTW: zadna piratska verze wowka neexistuje, mas bud ucet na battle.netu nebo nemas, tak to je... pokud nemas, na oficialnim realmu si nezahrajes. Free jen zustanes na nejakym patchu, na kterym zrovna to ten "free" jede a zmenis jenom IP, na ktery se logujes, misto ip blizzardu, na ip toho free.
  • ...

Ted, jsi me ale hodně urazil, na free bych nešel, ani kdyby mě bičem bili! Měsíční poplatky si platím. Ale rozhodně za ty měsíční poplatky 300KČ/měsíc, dám méně, než kdybych si kupoval co týden hru se světelnou pistolí a "bavil se". Drak'Thul je evropskej realm s 99% cz/sk komunitou a mmo-champion.com moje homepage ^^.
  • posila
    Pobavil jsi me Dusinovskym komentarem k vraceni penezenek :) ... tak tady mas rovnou prvni 3 dily http://rapidshare.com/files/448786976/FightClub1-3.zip
  • mirekdusinojc
    Přesně tak, já jsem čestný a sportovní, já bych peněženku vrátil a ještě bych tam nějaké peníze přidal
  • mirekdusinojc
    Tak sem vás konečně našel kluci moji zlatí. Já už se bál, že jste všichni umřeli při nějaké hromadné havárií a oni zatím přešli jinam :P
  • mirekdusinojc
    Nemoh by někdo uploadovat i první díl. Dneska jsem tento podcast objevil po tom, co sem se dozvěděl, že nejlepší podcastmakeři přešli z Hrej sem.
  • vegas je všeobecně oblíbenej přispěvatel, měl by mít svojí vlastní rubriku, která by však bohužel byla pouze privátní, takže by jeho příspěvky nikdo nemohl vidět. *1*
  • A datadisky si vyrábíš doma z lepenky a měsíční poplatky splácíš ovesnýma vločkama. počkat, to mi nějak nesedí, tedy hraješ na free serveru neboli máš pirátskou verzi hry. V tom případě se není dál o čem bavit.
  • posila
    http://rapidshare.com/files/448760546/Fight.Club.S01E14.REPACK.80kbps.WEB-DL-PROPER.mp3 *3*
  • Třeba na rapidshare *1*
  • posila
    Ti ho nekam uploadnu, jestli se nemuzes dockat :). Pokud to nebude redakci games.cz vadit.
  • MoravaGeorge

dík

něco takového jsem předpokládal, tak šup šup ať váš skalní fanda nečeká *1*
  • sleepless
    Presouvali jsme servery a jako vzdy se neco po..nepovedle. Napravime to co nejrychleji.
  • Xykon
    Taky ne! *10*
  • koupeni her

Já si hry nekupuju, ani nestahuju, héč! Mě stačí wowko (drak thul horde FTW).
  • xixixao
    Podcast mi vůbec nejde :( :( :(
  • MoravaGeorge

Je to rozbité!!

Ještě někomu nejde stáhnout podcast? *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit