-
Vystřihovánka z ELLE!!! *1* *1* *1* *1*
-
Spoiler...
...jak CYP! *1* -
Mno.. To jsem to koukam vzal za blbej konec... ..za nekolik blbejch koncu.
Tak tomu jeste nasadim korunu, a napisu, ze neco tak povrchniho muze vadit snad jen tem, co sami sebe jako sympatickyho a fesnyho nevidej.
Proc by ale i ostatni meli hrat za protivnyho geeka..? : D
Jo - rad to zenu do extremu.
Asi proto, ze na Shepardoj, Wakeoj, ani Drakeoj nevidim nic tak "necivilniho" jako vy. Oproti bratru Danovi asi vypadaj "hezky", ale bratr sam jiste vi, ze se kvuli tomu nemusi citit menecenej. A pokud se tak neciti, tak nechapu podobny (az zahorkly) poznamky.
Tak hrajte Brutal Legend, a podobny. Do vetsiny her se ale fyzicky zdatnej hrdina proste hodi, no.. -
Tak teda uz fakt nevim.
Jestli ti tyhle zminovany figury pripadaj ja "samponoidni tvaricky jakoby z gay-casopisu"...
To jako tak ostre kontrastujou s lidma ve tvym okoli? To nevim kde zijes.
Je fakt, ze spousta hrdinu je rekneme naprumerne pohlednej typek s kratkejma, cernejma vlasama. Ale videt v tom problem? Co jako? V pripade ucesu to samozrejme je i kvuli technickejm moznostem. Videls nekdy ve hre verohodne vypadajici vlasy, prave krome cernejch, kratkejch? Ja moc ne.
A i ve filmu radsi v roli sympataka uvidim Pitta nebo Clooneyho. To vite, drazi - lidskej mozek je holt tak hrozne povrchni, ze v ty nejhlubsi hladine proste sympatizuje spis s atraktivnima jedincema. A jestli to neni prokazany, tak to prokazu ja : D Druha moznost je, ze sympatizuje s tema, sobe podobnyma - potom je jasny proc mam ty dva idoly rad ; D
Kazdopadne... Hry s obyc.hrdinou prece jen jsou - za vsechny legendarni Gordon Freeman.
Malo jich je proste proto, ze by se do tech spektakularnich akci nehodili, ne? Ani nemusim odbihat od Uncharted: "hollywoodska", nadsazena akcni jizda, kde je hrdina zdatnej a az nezdrave sympatickej uz v samotnym scenari. Holt teda pak nemuze bejt obtloustlej, ani vyzablej, a proc by mel mit hnusnej ksicht taky nevim *7* -
itunes
Opět není na itunes. Nešlo by to tam dávat v den vydání? Nechce se mi to dávat do ipodu složitě přes počítač. -
Je pravda že tie príklady úplne vhodne zvolené neboli ( minimálne hlavný hrdina Enslaved na mňa moc " frikulínsky " nepôsobí ale inak je pravda že skoro všetci herný hrdinovia vyzerajú viacmenej rovnako , či už nový Deus EXu , Bullet-stormu alebo napríklad aj defaultny Shepard z Mass efectu . Je to podobne ako vo filmoch , skrátka take šampónoidne tváričky ktoré ako by vypadli z obálky nejakého gay-časopisu. ( A to už vôbec nič nehovorím o mangoidných japonských hrách ). V hrách proste chýbajú taký civilnejší hrdinovia , aj keď sa nájdu výnimky ( napr séria gta ) :-)
-
Pro redakci:
Prosím recenzujte i nadále nezávislou herní scénu. Když jsem si projel Steam tak mě překvapilo, kolik mám "indie" her (Magicka, Amnesia, Super Meat Boy atd.). Tyto hry jsou často lepší a zábavnější než AAA hry a proto by byla hloupost je odsunout na vedlejší kolej. -
Frikulin?
Tak Drakea bych jeste jako priklad postavy cileny na ty "frikuliny" bral, ale Alan Wake?
To jako fakt? Hipsterskej spisovatel se zaplatama na loktech?
Navic zrovna trojice Wake/Drake/Monkey mi extra podobna neprijde (prvni dva mozna sestrihem)
A i Drakea se musim zastat. To jestli je "sampon", tak nevim.. *7* To muze rict fakt asi jen "fousatej, plesatej tlustoch" (dle vlastnich slov)
Mne teda prijde dementne frikulinsky spis Saints Row, pripadne treba Star Wars. -
ja ve wowku hraju za muzsky postavy, hraju na RP serveru a nedovedu si predstavit, ze bych myslel a jednal jako zenska *1* z toho bych se asi zblaznil *1*
-
hmm bydlim v byte v dome ze 30. let, taky tu mame prkna strop/podlaha. a taky tu duni metal. ted jsou to stary atheist s jejich unquestionable presence :P. takze problem to neni :).
-
no jo, ale von ma pravdu. stejne ale radsi hraju za zensky... za "chlapa" (orka) jsem naposledy hral v bete World of Warcraft
-
Vavra
v podcastu zase perlil, u sulina z telenovely jsem se rezal asi 5 minut *1* -
njn, misto Serious Sama by to chtelo Serious Samanthu.
-
To jsi mě teda zklamal, já do tebe vkládal tolik důvěry *1* Teď si budu muset najít novej idol *1*
-
Jak jsem se tak poslouchal, čeká mě spíš konverze k Nicméněismu.
-
Vynikající fight club,Dan Vávra povznesl úroven podcastu na vyžší LEVEL...
-
Akorát je línej udělat si účet :)
-
Podcast č.12 tam je 2x
-
Jako
Slovo jakoby bude od dnešního podcastu nahrazeno slovem jako? *4* -
V opozici klidně buď, ale věz, že tenhle Dan je pravej *5*