-
Zásadním problémem je neschopnost reklamy poradit si s internetem (slabě placená a rozšířená). Tohle v kombinaci s tím, že jsou ty weby neplacené, z toho dělají velmi náročný byznys.
-
A ja porad cekal, ze to skonci: "Necht vas sila provazi!", skoda *3*
Chlapci jsou obcas trochu nekorektni, jsou to rvaci no, a maji svuj klub... Teda klubovnu :) -
Jediismus
K tomu Jediismu bych se rad vyjadril. V podcastu bylo receno, ze dotycny iniciator Jediismu v CR byl konfrontovan na jakemsi conu fanousky Star Wars.
Bylo to tento vikend na Pragoffestu, kde jisty novinar z CT natacel dokument o tomto prapodivnem uskupeni lidi, kteri, bud z recese nebo z nejake viry napisi do kolonky nabozenstvi na scitani lidu Jediismus. Jako clenove organizace, ktera se v CR zabyva charitativni cinnosti pro deti spojenou zabavnou formou se Star Wars, jsme byli timto novinarem pomerne neodbytne presvedcovani, aby jsme se diskuze zucastnili. Nebyl jsem osobne pritomen na nataceni, ale co jsem od svych kolegu a kolegyn slysel, tak Vam radim se k tomuto nepridavat. Ona to totiz neni zadna recese ze strany organizatoru a dotycni to mysli vazne. Cely Star Wars fandom v CR se od techto individui distancuje uz od pocatku a nehodla pri tak dulezite udalosti jako scitani lidu, jakkkoli podporovat tyhle s prominutim magory.
Nakonec bych se rad vyjadril k podcastu. Panove, neprijde Vam to trochu trapne? Kazdou chvili se ohrazujete proti mediim, kdyz se nekdo jen naznakem opre do her, a to bud z neznalosti nebo z ciste nenavisti a vy se obratem uplne stejnym zpusobem navezete do nas, fanousku Star wars. Ne, my opravdu nejsme magori, co nerozeznaji realitu od fikce. Chodime do prace, studujeme, mame rodiny, pritelkyne, pratele. A ano, jsou mezi nami i zeny. Navic ve svem volnem case spojujeme svou oblibu sci-fi s charitativni cinnosti a poradame rocne spoustu akci pro deti. Mozna by bylo lepsi si nejdriv o dane veci neco zjistit, nez se zacnete vysmivat. Je mi z toho smutno. -
herni novinarina
Je to jen muj dojem, a nebo ta financni uroven v herni novinarine je cim dal tim horsi a horsi? Konkretne, kdyz jsem se pred x-lety (asi uz 10? Nebo jeste vic) snazil prispivat recenzemi na celkem mensi herni web, tak sme tam dostavali litr za recenzi, mozna jeste vic. A to je dnes hodnota penez taky nekde jinde. A dnes, kolik berou externisti na internetu za recenzi? 600Kc? Nebo dostavate na games.cz aspon vic? Me to pripada uplne neuveritelny, nechapu, jak to vlastne muze nekdo profesionalne delat, pokud neni jako sefredaktor placenej vydavatelem. Nemeli by herni novinari zalozit nejaky odbory? :) -
taky jsem invertovanej! neni na tom nic nenormalniho. nejlepsi popis co jsem slysel na odliseni, je tento: predstavte si okolo hlavy kouli na ktere ti co nemaji invertovanou mys pohybuji bodem plus minus na nose a ti s invertovanou bodem na zatylku.
-
K jediismu asi tolik: http://cs.wikipedia.org/wiki/Jediismus.
-
digital extremes nebyli spojeni s nejakym extra titulem? treba Unreal Tournament (prvni)?
-
úvod...
hehe, ta Chewbacca se povedla *1* -
Ženské vydání Sheparda má hlavně výrazně lepší dabing a je to sympatičtější postava, takže je lepší hrát ME za ženskou.
-
iTunes
Už druhý podcast v pořadí, který není v iTunes. Chybí díly #12 a #13. Nešlo by s tím něco udělat? -
Nevim no. Ten zadek ma nastesti v brneni, ne? Hrat za zenskou, tak ji na ten zadek mozna obcas kouknu, ale vetsinou u her teda koukam spis na scenu okolo.
Navic zrovna v takhle strhujici RPG hre, kde se ma clovek totalne szit s postavou mi hrani za zenskou fakt nejak nesedi : D
I kdyz na druhy zahrani to asi zkusim. Stejne ale nemyslim, ze tvoje volba zensky postavy by vychazela z toho, ze jsi "chlap" - to sorry : D -
Nesnesitelny frikulin je v Assassin Creed 2, a ty perly co pronasi ....vlastne uplne odpovidaji tomu jak vypada.. :) Ale proc bych za takovyho dementa mel hrat ?
Ad zensky... Predstava, ze budu v Mass Effectu 30 hodin koukat na Sheparduv muzskej zadek ( a vsimnete si, ze ten zadek mate na obrazovce temer neustale ), me jako chlapa opravdu nelaka...je to proste prijemnejsi mit tam Shepardovou:) -
Teda, takove dlouhe nestoudne cekani *1*
-
Tak co kdy už to bude? -
Nebral bych to tak vážně :) Prostě je fakt, že postavám ve hrách chybí charisma a většinou jsou velmi vykalkulované a to bohužel podle mě včetně Alana Wakea a dalších jmenovaných. A bohužel mám pocit, že velké postavy postrádá i film. Nějak nevidím příliš mnoho nástupců Roberta De Nira, Harweyho Keytela a koneckonců ani oprsklých frajerů typu Bruce Willise. Mám pocit, že svět se stává tak nějak vyměklý, nekonfliktní, ulízaný, bezpohlavní a rozbředlý a tohle je jeden z průvodních jevů.
-
Pouze pokud by byla vždy omylem vystřihnuta.
-
Návrh
Nebylo by zajímavé zavedení podcastové rubriky "Co na to Vegas?" -
Kchm...tedy Megan má poněkud jiné...ehm...atributy...určitých partií...než Jack :) Na druhou stranu, Jack o něco líp hraje...
-
Tak safra, od takovyho oslehanyho barda bych cekal trochu nadhledu. Jakypak "na blití"..? At se s tema barevnejma pirkama producirujou a tokaj jak chtej, ne? Rozumnymu cloveku jsou tyhle diskotekovy Gelmondove beztak akorat k smichu..
Hlavne ale (jak uz se tu psalo) takovejhle hrdina ve hrach nebejva - nebo myslis ze to sedi na toho Wakea/Drakea/Opicaka? Asi se najdou i fakt trapny hrdinove (hlavne v japonskym exportu : D), ale fakt si nevzpominam kdy bych za nekoho takovyho hral, a zaroven nemam pocit, ze by mi nejaka dobra hra utekla (teda na ty japonsky fakt nejsem)
Asi je cela tahle debata zalozena na slovickareni neboco... Nevim. -
Myslím, že je tu relativně dost lidí, kteří chodí i na hrej. Můžeme to zkusit: dejte tomuto příspěvku LÍBÍ všichni vy, kdož chodíte pravidelně i nepravidelně na zmiňovaný server. =)