Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mopped
    Musíš tam dat smajlíka, to je jasné, jinak to nepoznáme.
    Takhle *3*
  • Kde to řekl? Bych si rád přečetl (poslechl?).
  • agrrrrr

http://dailyfacepalm.com/wp-content/uploads/2009/06/lion_facepalm.jpg
  • Zdenda666
    Ja jsem to taky nemyslel vazne s tou mafii :)
  • když je tak skvělá, proč má průměrná hodnocení kolem 75%?!
    navíc i Kolář v jednom rozhovoru nepřímo řekl, že Mafia 2 stojí za hovno, přitom před vydáním do poslední chvíle tvrdil, jak je skvělá, což je varování pro příště, že hru na které se bude tetno pán podílet nebrat ani za nic
  • By mě zajímal podíl upirátěných kopií dle jednotlivých zemí. Přece jenom, když dáš dohromady Čínu a Indii, kde kupování her prostě nepřipadá v úvahu, tak to zase tak slavně vypadat nebude. U nás je množství upirátěného softwaru stanoveno na 39%, takže bych neřekl, že rozdíl mezi upirátěnými kopiemi a prodejem bude ve stovkách procent.
  • Zdenda666
    To neni pravda.
    Mafie 2 je skvela nelinearni hra a za vsechny problemy muzou pirati.
    Za tu prodejnost taky.Vlastne se da rict ze za vse co se v nejake hre nepovedlo muzou pirati.
    Proc hledat chyby u sebe kdyz to kazdy muze svest na somalske piraty ze ?
  • DSemik
    Zvláště, když v těch pirátských verzích údajně bylo i něco málo, co bylo poté uzamčeno/odstraněno.
  • Prodej Mafie 2

Ta prodejnost bych řekl, že je spíš ovlivněna ani ne tak cenou, ale spíš obsahem za tu cenu nabízeným. Lidé prostě za tu ořezanost obsahu na truc stáhnou pirátskou verzi aby si Take 2 příště rozmysleli, co nám budou cpát pod nos. Zkrátka když se v prvních recenzích objevilo, že spousta věcí ve hře není a bude přidáno až pomocí placených DLC, tak si spousta lidí řeklo, že to nemají za potřebí.
    Takhle to vidím já. Co pane Vávra?
  • DSemik
    Mám pocit, že tento FC byl nějaký uřvaný a uhádaný, tedy dostáli jste tomu, co bylo řečeno na začátku.
  • Pirátství je obyčejná zlodějna, a lidé co kradou přes interner jsou na stejné úrovni jako fetky a podobný šmejdi co losujou auta, byty atd. A kecy, že je jsou hry drahé, že protipirátská ochrana otravuje život slušným zákazníkům (s tím souhlasím, ale chápu ji) a pod. nějsou pro pirátství a zlodějny v jakoukoliv formě omluvou!
  • hurda

Doufám že jsme vyhrál to wii

Už se těšim až si to poslechnu, jetsli jsem vyhrál to Wii... (nebo jestli ho ztopil Dan Vávra)
  • Robotron3

jeste k te distribuci

Shodou okolnosti prave dnes Apple spustil na pocitacich Macintosh a noteboocich obdobu itunes Mac App Store. Takze i na desktopu uz ma clovek jednoduchy pristup k aplikacim jako iphone, nebo ipadu, stejne jako aktualizacim. To same uz kuti jak rikal Dan Vavra nove Ubuntu (a snad uz to i funguje - jeste jsem nezkousel). Dulezite je, ze presne tohle je budoucnost, jednotny system prodeje primo v navaznosti na operacni system, ktery je jednoduchy a vsichni ho budou znat, pouzivat, protoze k nemu maji hned pristup a poskytuje radu vyhod. A Microsoft to same jiz kuti, mozna az s Windows 8, ale to je domnenka (tem trva vsechno dvakrat tak dlouho). Mozna i Steam a dalsi distribucni kanaly budou navazovat, nebo nejak souviset s takovou aplikaci ve windows, jednotnym obchodem, kde bude treba Steam sekce, ale behem par kliknuti bude mit clovek pristup jak k programum, tak hram, freeware, trial i samozrejme komercni. K tomuhle vsechno podle me speje a kazda platforma, jak Apple, Linux, tak Windows, bude mit svuj obchod, obdobu itunes a vsichni budou prodavat tam (a kupovat), protoze to bude snadne, prehledne, pristupne a diky vetsimu poctu zakazniku i levnejsi. (jinak se konkurovat warezu neda)
    No a nakonec i tohle se stejne pretransformuje na cloudy :) Tam napr. smeruje uz dnes Chrome OS.
  • FC 8

Nejlepší bylo: To chtěli hrát všichníííí. *1*
  • Jsi slepý? Už je dávno ke stažení dostupný.
  • Jozef123
    Tak ako je na tom FC? *9*
  • Robotron3

Distribuce her a ceny

Jak ja jsem rad za Dana Vavru. Drzte si ho tam! Zuby nehty! Bez urazky, ale Dan je nekolik let pred vama, vidi co se prave ted deje a dokaze z toho vyvodit nasledky. Petr, Martin, jsou spis takovi usedlejsi, v podstate pesimisti.
    Klasicka distribuce her je prave nyni nad propasti, dal uz nepude nahoru, ale prudce dolu. Nakonec se i firmy pokusi pritahnout hrace nizsi cenou i u novinek, ale uz to nepude. Budoucnost je v jednoduchosti a v nizkych cenach, pri kterych je schopno zaplatit mnohem vice lidi nez drive. Predrazene hry s klasickou distribuci, to je proste dinosauri model. Nerikam, ze tohle zanikne, ze zaniknou velkorozpoctove hry, ale ta distribuce se musi zmenit a take se zmeni. Pristi roky budou nejzajimavejsi ani ne ve vyvoji technologie (ktera stale pude hodne nahoru), ale v prekopani klasickych distribucnich modelu her, protoze takhle to nejde dal. Uz jen napr. OnLive je naprosto genialni a nadmiru jednoduchy zpusob, jak hrat nove narocne hry.
  • Nevadí, stejně mám celý den volno. *3*
  • janchor

provozní hlášení

Dneska FC až odpoledne, cca kolem druhý.
  • Jozef123
    Tak tak.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit