-
Fight Club č.5 už je tam, kde měl být dnes dopoledne - online. Ještě jednou omluva za drobné zdržení a díky za trpělivost
-
to janchor
Elder Scrolls pomenovany podla provincie - ja som si akurat nedavno uvedomil, ze Morrowind bol doteraz jediny pomenovany podla provincieArena, Daggerfall (kralovstvo/mesto, provincie v hre boli dve, cast High Rocku a Hamerfellu), Morrowind, Oblivion a teraz az Skyrim.
-
moja reakcia na mladých ludi a ich WTF .... " Some Things Are Much Older Than You Think http://gizmo.do/gXI4it "
-
Díky
Děkujem -
Než se nám podaří odstranit technické potíže a vydat 5. díl našeho podcastu Fight Club klasickým způsobem, můžete si ho stáhnout v MP3 podobě z tohoto odkazu:
http://www.osobnosti.cz/games/Games.cz_Fight_Club_5.mp3 -
tak to hodte na rapida
-
nebo jim hapruje klávesnice od čikoteku
-
ako za všetko zle na svete ... tak aj za to určite môže microsoft a ich win
-
Zastihla nás menší technická potíž, kvůli které nemůžeme podcast vypustit do světa, přestože je nahrán, střižen a připraven. Řešíme to, aby mohl vyjít co nejdříve.
-
Já myslel že stávka byla už minule. No jak chcete.
-
na to sa nedá povedať nič iné ako : " aáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáaáa "
-
Aha, tak dneska to bude nejspíš nějaký napínavější, stávkuje technika. Sorry za mylnej časovej údaj, kterej teď bohužel nemůžu nahradit nějakým akurátnějším.
-
Do 14:00 by to mělo být venku.
-
a bude to cca. do hodiny nebo později?
-
Ale odpoledne to má jistý!
-
to dopoledne nějak nevyšlo
-
Musím jen souhlasit. Fightclub je výborný na pobavení a k vyslechnutí názorů osvědčených autorů. Jen by mohli přidat tak půlhodinku navíc. Hodina a 15-30 minut je dle mého ideální stopáž. Plus stále prosím o Jukebox!!
To co předvádí konkurence je dost smutné. Byl jsem roky nepravidelný posluchač a pravidelný posluchač za poslední rok, ale aktuální díly už ani nedoposlouchávám, protože je to neskutečná nuda bez humoru a jen spousta informací, které si můžu najít na netu v každé druhé novince a recenzi. Naprosto sterilní obsah. -
Sice jsem asi měsíc pozadu, ale když jsem se dozvěděl, že se opět objevil podcast se starou dobrou sestavou, moc mě to potěšilo.
Sice jsem si ze začátku říkal, jestli tomu nebude chybět Pavel, ale teď si jsem už jist, že Dan je víc než dobrá "náhrada". Jámu pekel sice znám už roky, ale až takhle naživo mi došlo, kolik zajímavejch a zábavnejch věcí může tenhle řízek do podcastu přinýstčikotek je bomba! Tak jen doufám, že se Dan usadí ve stálé sestavě!
Od ostatních jsem ani nic jiného než super podcast nečekal... a taky jsem se nespletl.Jen tak dál!
-
Určitě to bude zábavnější a když už tu máte Fight Club proč tomu třeba neříkat Hospodská rvačka
Nicméně by bylo záhodno kdyby dotyční recenzenti měli hru již dohranou/otestovanou a onu rvačku tak nějak připravenou a to ze dvou důvodů:
Recenze mě má přesvědčit o ne/koupi oné hry a koukat na frajera jak pět minut něco hraje, potom se zvedne a na základě těch pěti minut mi řekne že ho to nebaví, tak ať už během té srandy ze sebe vypouštěl sebelepčí hlášky, nemůžu to nazvat recenzí.
Druhý důvod s tím částečně souvisí. Recenzent může zkrátka ze hry ukázat "zajímavé" momenty, kde pod slovem "zajímavý" si například představte rozčileného redaktora, který se snaží pokořit nějakou "infarktní" část hry..tomu nemůže nikdo odolat
Určitě si každý bude umět představit i další scénáře...jak by asi mohla vypadat recenze kooperativy/multiplayeru... -
Hospodské kecání
Co se videorecenzí týče tak já jsem rozhodně pro ono "hospodské kafrání" které zmiňoval Dan Vávra,videorecenze ve které pouze jeden člověk čte předpřipravený text jsou o ničem...