-
gt
Zalezi kolik prostoru si ta ktera hra zada (jak je obsahla/slozita/...)
Myslim ze drtiva vetsina recenzi je v rozsahu 6-10 minut, coz mi prijde optimalni... -
Mám obavu, že by byl technický problém s množstvím dat, nehledě na to, zda je v možnostech autorů GAMES.cz něco takového natočit.
-
Súhlasím. Keď v leveli skočil formát " spontánny potlach o hre " tak som sa postupne prestal na videorecenzie pozerať úplne. Na objektívne zhodnotenie mi bohato stačia textové recenzie a nepotrebujem sa dívať na gameplay video do ktorého mi niekto predčíta ( lepší alebo horší ) text. Tvrdenie že " profesionálne " videorecenzie sú " objektívne " je podla mňa blbosť pretože každá recenzia je už z princípu neobjektívna. Preto by som bol radšej za prirodzený dialóg ktorí nenudí a často sa z neho dozviem veci ktoré by ultra-vážne-seriózne-profesionálnej videorecenzii nikdy nepadli *4*
-
áno sá dlhšie ... ale o to kvalitnejšie ... http://bit.ly/fXwOYt ...
preto stále kričím aby video recenzia bola vidieť medzi recenziami ... respektíve niekde na viditeľnom mieste na karte hry -
A jaká je délka jejich videorecenzí? Tak jak jsi napsal mi to připadá jako recenze tak na 10 -15 minut, což by mohl být časem problém.
-
súhlasím s tím že GT ma skveli systém hodnotenia ktorí by som rad vydeľ v našich končinách ... bolo by zaujímavé spustiť nejaký "test" kedy by ste skúsili hodnotiť niečim podobným ... ale to je asi nereálne ...
-
gt
Tak prave tohle ale gt recenze splnujou beze zbytku. ...samozrejme asi nemuze souhlasit kazdej..
Ale tamejsi rozdeleni kriterii na PRIBEH, GAMEPLAY, DESIGN, a PREZENTACI, se podle myho vylepsit neda.
V kazdy kategorii zrucne nastrihany zabery, korespondujici s (strucnym, vystiznym) komentarem. Chlapik to komentuje opravdu inteligentne a pokryje snad vsechno, co muze cloveka zajimat. Dokaze udelat vtipek i bez toho, aby do (treba i spatny) hry okate ryl. Uvadi proste neoddiskutovatelny fakta, bez jakyhokoli subjektivniho zbarveni (a kdyz uz jo, tak stylem "kazdemu se mozna nebude libit, ze..."). Profesionalnejsi provedeni si ani moc predstavit nedovedu.
Tady Fight Club je ocividne dobra particka, a dovedu si predstavit i ten hospodskej pokec.
Ale kdyz tady treba DV rekne, ze je CoD trihodinova hra, tak tim prave jen ukazuje, ze objektivni byt nedokaze, a jen tim dava prostor k protiargumentum a treba i flameu. Ta hra je dost mizerna i bez zvelicovani jejich vad, tak proc nezustat nohama na zemi... -
ja bych udělal anketu, osobně jsem pro hospodský pokec
-
Rád se podívám na video, lde mi bude konkrétně někdo ukazovat na příkladech, co je špatně a co dobře. To je pro mne smysl videorecenze. Pokud však to bude jenom o tom koukat na obrázky ze hry a poslouchat čtení recenze, tak to asi smysl nemá. Gameplay si najdu sám a i krátce po vydání, ale nenajdu k tomu komentář od člověka, u kterého vím co čekat, resp. vím, jak hodnotí...
-
Právě že objektivních a výstižných recenzí je všude spoustu (ať už video, nebo textových), tak proč nejít jinou cestou.
-
Videorecenze
Jak na videorecenze? Snad nemuze byt nic lepsiho (objektivnejsiho, vystiznejsiho) nez to, co predvadi gametrailers
To "hospodsky kecani" je nesmysl kterej pusobi hrozne subjektivne a vetsinou ani nic nerekne. Na pobaveni si kazdej snad radsi pusti neco jinyho, ne?
Jinak Fight Club fakt dobrej - jen jedem -
a nebo to stahujeme nelegálně a máme špatný crack. Zítra dostaneme všichni dopis z redakce na úhradů pokuty za nelegální stažení. *8*
-
možná těch 5 minut navíc a stopáž 53 je DLC, za které se bude platit *8*
-
ja na audio pouzivam VLC a taky to blbne... ta stopaz je fakt podivna... na mobilu ale prehravac ukazuje vse v pohode. Fightclub nema rad PCcka :D asi je to skryty Chiccotikcast :D
-
ve Winampu mi to taky ukazuje 46:42, ale ve skutečnosti to trvá 47:05
-
Prečo spúšťaš mp3 v programoch pre videá? A potom sa čuduješ, že ti niečo zobrazuje zle lol. Si už konečne stiahni winamp.
-
nikto necaka zazraky, ze ano. weekend confirmed su naozaj niekde inde, ale ciale si treba stanovit vysoke, ci? :) na uvod by mozno pomohlo zvysit bitrate. mozno robit normal + HQ verziu ak je problem ta streamovana varianta a chcete to drzat na minime...
-
Vetsina usina pri poslechu konkurence po prvnich 20ti minutach takze bych to tak cerne nevidel *4*
-
Naja, Weekend Confirmed & spol. mají ty prostředky zjevně trochu jinde. Ale když to půjde, zkusíme s tím hnout směrem k lepším zítřkům (a neutrženejm uším).
-
Ale někdo má taky rád kvalitní kvantitu *3*