Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele tó...

...kdy bude video záznam z podcastu? nejlépe nestříhaný, na co střih - je to autentičtější.
    • Luke
      Bude na víkend.
  • proc neni diablo special ke stazeni v mp3??
  • okolo kola rozlitá kola a škola volá: hola! hasta la vista

tradiční ban bych prosil bo když už jsem zase jednou tady tak co už.
    poslední dva podcasty - dobré a velice jiné než to smetí co bylo předtím.
  • DOTAZ

Ahoj, můžete mi prosím osvětlit, jak je to s platinovými trofejemi na konzolích? Jsou tyto trofeje pouze na PS, nebo i Xboxu? Děkuji Vám

JEf
    • ringmancz
      trofeje obecně jsou jenom na PS, Xbox má achievementy. platinová trofej by měla mít svůj ekvivalent na Xboxu, nevím jak přesně to tam funguje
  • Film+Hra+Auto= Need for Speed +Václav Rybář= Fight club

Nechcete u příležitosti uvedení (prý dost nepovedeného) filmu Need for speed pozvat zase do Fight Clubu Vaška Rybáře?
    • Jen toho ne proboha
  • SalemCZ
    Nechcete jet rovnou celý týden závodních her?  Třena na pátek bych dal první díl Flatout a místo Maria Tennisu třeba MotoGP
    • Jack1947
      Flatout je rok 2004 to je trochu málo na retro.
      • SalemCZ
        Maxe Payna hráli v roce 2015 a je to hra z roku 2001, tak je to stejný.
        • Jack1947
          nejnovější snad byl Armed & Dangerous ale ujo tak by to šlo, vyjímka z pravidla.
          • SalemCZ
            možná XIII je novější 
            • Jack1947
              +- nastejno
  • Co to? Žádný 90 minutový speciál reagující na diskuzi u článku Konzole zabíjí PC? *2*
  • soutěž

nechci si rejpat, ale neřekl Petr Poláček tu adresu na soutěž špatně, bylo tam něco zavináč tiscali.cz, ale pokud vím tak soutěž se posílá na podcast@games.cz, že byl tedy tak překvapen, že tu adresu ještě nikdo nezná a je na ní prý jediný mail, já tedy jiný neznám....
    • Wyder
      Neřekl, soutěže podcastu jsou na emailu podcastu a souteže na Games (nesouvisející s podcastem) jsou odjakživa na na tom druhým emailu.
      • Tak to se mu omlouvám. Myslel jsem, že se ptal na soutěže v podcastu.
  • MickeyMutant
    Tak jsem si po nějaké době pustil podcast a musím se bohužel připojit k těm, kterým zvukově vyhovovaly minulé díly, s jedním mikrofonem. Poslouchám vás docela potichu (sluchátka - pecky), aby mi náhlý spravedlivý řev některého z rváčů neprotrhl bubínek a musím říct, že starší díly pro mě byly srozumitelnější. Nový zvuk je trochu dutý a mírně zastřený až zahuhňaný, podle mého laického názoru má příliš ořezané výšky, takže ten starší, syčivý, byl na minimální hlasitost při mém způsobu poslechu lepší. Nepochopil jsem rozdílnou hlasitost stop zvlášť v druhé půlce záznamu; to byl možná záměr, aby se jednotlivé hlasy nekryly, ale ve výsledku jsem třeba Petra občas skoro vůbec neslyšel.
    • janchor
      Hlasitost stop je srovnaná, pokud někdo nebyl slyšet, tak v tu chvíli byla jeho stopa ztlumená a ten zvuk byl jen hlas "přelitej" do mikrofonu toho, kdo zrovna mluvil. Což není řešení, se kterým bych byl spokojenej. Pokusím se to při nahrávání poštelovat líp.

Je pravda, že na peckách jsem FC netestoval, takže je možný, že si víc rozumí s jinejma hladinama z původního mikrofonu. Ještě si budu dál hrát s EQ na mixáku, časem se snad najde "sweet spot" pro lidi na různejch příjimačích. Z reproduktorů / hifi sluchátek mi každopádně zní nesrovnatelně líp, plus je tam samozřejmě ten bonus, že se dá mnohem líp vyhnout právě tomu trhání bubínků, když dojde k nějakýmu nečekanýmu rámusu.
      • Stejne si myslim, ze kupovat mixpult a nahravat ve stopach je sprominutim blbost. Za prve je s tim mnohem vic prace a kdyz tomu clovek poradne nerozumi (slysim, co slysimú, vysledny zvuk je horsi, nez kdyby se koupil kvalitni dynamicky mikrofon a nahravalo se spolecne. Cela tahle akce byla podle me nesmysl. (jen do me - , ale rict se to musi).
      • Ne ze bych chtel porad prudit na tohle tema, ale hlasitost stop rozhodne neni srovnana. Nekdo tam byl slyset malo, jiny zase hodne moc. A ten vysledny zvuk je porad spatny. Delas nejaky mastering vubec? Kdyz to nahravate na stopy, tak kvalitu vyslednyho zvuku urcuje prave mastering a sorry (ocekavam minuska, neva) ale master je udelanej hrozne (jestli teda vubec je).
        • janchor
          Mastering dělám. Slyšíš, co slyšíš, to ti samozřejmě nevyvrátím. Můžu jedině zopakovat, že když si pustím starší díly a pak ty poslední dva, tak u mě bez váhání vyhrávaj ty nový.
      • MickeyMutant
        Každopádně jsem rád, že se tím ještě zabýváš, můžu jenom držet palce. Od té doby, co je nemocný Dan, stejně k tomu náporu na sluch už nedochází tak často, i když mu, zdá se, v tomhle směru roste nebezpečná konkurence v Martinovi, který občas důležitosti své poznámky adekvátně přizpůsobuje i sílu svého vstupu do diskuze*3*.
  • to zakopnul o snury pan Polacek, kdyz opoustel bojiste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit