-
prehravac
Zdravim tvůrce a diváky/posluchače FC, mám dotaz nebo možná poznatek a nevím zda-li se to už řešilo, ale mám problém s načítáním videí nového přehrávače, načítání strašně dlouho trvá ať už na 360p nebo 720p a video se mi přehrává rychleji než načítá ... jen pro info v mém připojení to asi nebude jelikož z YT v klidu pouštím videa 720p a načítání je o mnoho rychlejší než přehrávání. Je problém tedy v přehrávači nebo někde na mém příjmači? Díky za rady či poznatky zkušenějších :)
martyEF -
-
Nemôžeš porovnávať 720p videá na Games a YouTube. YT používa iné kodeky pri koverzii. Výsledkom je že 10 minutové video v 720p má na YT menšiu veľkosť ako na Games. Teda sa ti rýchlešie načíta.
-
Tak to máme přesně opačný problém. Zdejší videa se načítají krásně rychle, ale právě na youtube, jako by to tam bylo snad nějak i naprogramovaný, aby náhodou nebylo dopředu načteno víc než několik sekund *7*
-
-
Chvapci,s tím zvukem dnes to bylo o prsa.Mikrofony spíš berou funkčnost ohryzku,než hlas z úst.Dalo se to,ale typůvodní mikrofóny byly lepší?..
-
-
Mikrofony jsou záležitostí firmy, která poskytuje AV řešení pro natáčení podcastu. Prý už příští týden by měly být nové, ale nemůžeme to zaručit. Nejlépe uděláš, když dáš vědět i přímo do firmy: http://tv.playzone-firma.cz/kontakt
-
-
Chtělo by to udělat pořad s Karlem Drdou live,každý týden nějaké ty jeho historky a nápady plus nějací ti hosti a zábava zaručena :D:D.
-
-
Obávám,se s dnešní politikou ČT by to dávali někdy ve 2 hodiny ráno tak aby to nemohlo náhodou někomu vadit a to navíc možná.Časy české sody jsou pryč :(
-
-
Buranské chování pana Drdy má nulovou kulturní či společenskou hodnotu, takže za sebe doufám, že ČT takhle hluboko nikdy neklesne.
-
-
Troll má v tomhle pravdu, ale je strašná sranda xD
-
-
Pan Drda má sice buranské chování,ale zase je s ním sranda,což o zdejším trolovi,který sice není buran, se to řící nedá.
-
Já nemám pravdu nikdy. -> Bacha na to!
-
-
Pořád lepší se vyjadřovat jako prase, než se jako prase chovat a přitom mluvit v krásných obratech. Pokud to Drda s "hovnama" nepřehání, jako v současném Fight clubu, tak je to v poho a zábava, co urazí snad jen pitomce, ale to je jejich problém ;). Navíc co říká Drda zážitky z online hraní mmo, jsou docela zajímavé. Já jako nehráč mmo bych se takové věci nikdy nedozvěděl.
-
-
Jediný, kdo na posledních dvou třech stranách diskuze spammuje, jsi právě ty. Zaprvé neustále posíláš extatické příspěvky, jak je Karel Drda nejlepší a jak bys ho chtěl v každém podcastu nebo rovnou na ČT apod. Zadruhé mne neustále napadáš a nesmyslným způsobem se snažíš o to, abych jednal podle toho, jak si přeješ...
Já, pokud sis nevšiml, pouze reaguji na příspěvky ostatních... Takže se zlob na ně, že mají neustále něco na srdci mým směrem. -
-
Demokracii máme,to máš pravdu,jenže proč když tu všechny a všechno zkritizuješ,nic se ti tu nelíbí,ale stále tu chodíš a nadáváš jak se ti zde nic nelíbí. Proč si tedy nezaložíš vlastní nebo nepřejdeš jinam? Já tvůj postoj vůči diskuzím prostě nechápu.Podle mě ti jde jen o to naštvat ostatní. Nikdo by na tebe nereagoval,kdyby ses sám neozval v diskuzi.A končím s diskuzí,došla mě s tebou trpělivost,protože nejsi normální.
-
To já bych si tipnul spíš naopak. Mladý člověk kolem dvaceti, petadvaceti let, co vyšel školu a nemůže najít zaměstnání, už si třeba ani žádné nehledá, bydlí u rodičů, kteří mu všechno platí. Ač si to nechce přiznat, podléhá postupně depresím z neúspěchu a bezvýchodné situace. (Jen můj dojem a částečná dedukce :)
-
Kdybys četl pozorněji, tak bys viděl, že v drtivé většině příspěvků se pouze vyjadřuji k reakcím na svoji osobu... Neber mi právo se vyjádřit/bránit se, já ti ho také neberu.
Jednou máme demokracii a tohle je veřejná internetová diskuze, tak se prostě a jednoduše smiř s tím, že existují lidé s odlišnými postoji či odlišným přístupem k diskuzi. Co se týče mé motivace diskutovat a nebo potenciální opravdovosti zde mnou prezentovaných názorů, to tě vůbec nemusí zajímat - je to má osobní věc.
Pokud je redakce s některým s mých příspěvků nespokojená, může jej kdykoliv smazat a zablokovat na nějakou dobu IP, ze které píšu. Může mě jako uživatele (můj nick/profil) zablokovat natrvalo, jak se píše v pravidlech diskuze. Ty prostředky v rukou má a využívá je, jak uzná za vhodné. -
Ne podle toho jak si přeji já,ale podle zdejších názorů většina zdejší komunity,protože resistentního spamujícího vola jako seš ty se nikde nevidí. Kvůli Tobě jsem se rozhodl,podle tebe,spamovat,protože už mě nebaví číst ty tvoje blábolící reakce o neprofesionalitě atp. A řekni mi Trole,proč tu stále musíš na někoho reagovat,když jasně vidíš,že o to tady většina nestojí?? Typl bych tě podle vyjadřování na důchodce,co má tolik času,že prudí zdejší komunitu. *10*
-
-
To Smejki - Na to, jak hrozně jsi nad věcí, na mne nějak často reaguješ a pokaždé se mě snažíš jen zesměšnit. *3*
To, že je tvůj předchozí příspěvek ryzí fabulací, si doufám také uvědomuješ. Mě to ale nějak nevadí - je mi jasné, že ty svůj názor máš a nezměníš ho, stejně jako tobě je jasné, že to tak mám i já. Takže jsme si kvit. -
-
Můžeš už konečně opustit tento server a odejít na dobro do věčných lovišť? Běž si spammovat a otravovat třeba na Novinky nebo na jiné takovéhle podobné servery. Takovýhle intelektuály jako ty tady nikdo nepotřebuje a nikoho nezajímají,tak si najdi komunitu podobného rázu jako jsi ty a dej už pokoj!! *10*
-
První krok je si přiznat, že lidé mají různé životní potřeby a priority. Druhý krok je chtít vidět... Baví mě příspěvky typu, že "tady jsem 24 hodin denně a zasypávám všechny diskuze desítkami příspěvků". *4*
-
Pak je divný, že tvá aktivita zde na games.cz kříčí uplně o pravém opaku. Přiznat si to je první krok...
-
To Robotron - Do toho ti vůbec nic není. *4* Uzavřel bych to tak, že rozhodně nestrádám ani v jedné z těchto rovin.
-
Chlape, ty máš takovýho volnýho času, až ti to leze na mozek. Práce, škola, přítelkyně, přátelé, NIC? :)
-
*Mně
-
-
trolík: ty vtipálku, psal jsem jen na začátku podcastu (bez Drdy) a potom jsem se asi po hodině jen ozval, když se Petr ptal, jestli tam náhodou nejsem (kvůli článku). Na konci jsem pak přispěl k tématu "koho máme pozvat" s návrhy na JDho a Dejvu Sillmena. Příště si ty lži líp podlož *3*
Byl jsi po většinu doby přítomný během live streamu a viděl jsem tvé příspěvky
+
Pokud by se ti to nezamlouvalo, odešel bys a neposlouchal.
moc pěkně ten život vedeš, ty náš trpící spasiteli. voda - víno, ta asociace ti snad dojde *1* -
-
ale to víš, že to vidim, jenom mi je to zoufale buřt.
-
To smejki - Kdo nechce vidět, neuvidí. *3*
-
absence negativity je rovna pozitivitě? ty jsi mi šikula!
ještě škoda že zaměňuješ předmět lži a totiž bavení se a fakt poslechu.
hochu, hochu, máš to nějaký děravý. Promýšlej to líp. -
Co se týče druhé části - ano, chtěl jsem odejít prakticky hned poté, co přišel pan Drda, ale pak jsem se ocitl v šoku z toho, co vidím na chatu i ve streamu a najednou mi došlo, "že už to skončilo". Jinak řečeno, zajímalo mě, jak daleko to může dojít...
Jsem rád, že jsem zůstal, protože jsem si na "rádobyhardcore plejery" jako jsi ty udělal zase trochu pikantnější obrázek. -
Jaké lži? Byl jsi tam? Byl. Psal jsi negativně? Nepsal. Byl jsi tam po většinu doby přítomen? Byl.
-
-
To bighead - Pokud sis nevšiml, tak jsem "nezačal opakovat pořád to samé dokola", dokud si to nevyžádala argumentace na kolegu, který na mě reagoval... Obsah mého původního příspěvku v tomto vlákně mnou vyřknutý dosud nebyl.
-
Myslím, že máme velmi odlišné chápání slova "nepřehání" a to nejen u oných "hoven".
Dovolil bych si tvrdit, že je rozhodně přijatelnější se "chovat jako prase" (pokud tak mé přispívání zde chceš označit) na internetové diskuzi, než se tak chovat ve vysílacím čase veřejnoprávné televize (ČT). Pan Drda se v aktuálním díle Fight Clubu nejenže vyjadřuje jako hulvát, on se tak také i chová (viz extatické příspěvky tvých nadšených kolegů přispěvatelů níže/výše).
Pokud tvrdíš, že tento primitivní audiovizuální výplach je "zábava, co urazí snad jen pitomce" (a jak vidno, mnoho zdejších "hardcore" hráčů s tebou souhlasí), pak mohu vyjádřit pouze zklamání nad úrovní české herní komunity, na kterou jsem dosud nahlížel pozitivně.
Přiznávám svůj šok, když sleduju některé "rádoby videoherní guru" jako Smejki, Black_hand, Robotron3 (a další), jak se královsky baví nad chováním na úrovni mateřské školky, pomalu pana Drdu navrhují na prezidenta (nadsázka) a vůbec se nepozastavují nad skutečností, že "to" proběhlo během živého vysílání podcastu mainstreamového herního média, který posléze bude vyvěšen na internetu pro veřejnost.
Řekl bych, že pokud bych tohle pustil komukoliv neznalému a staršímu 18-ti let jako reprezentativní vzorek českého videoherního dění (což bych, narozdíl od anonymních internetových diskuzí, klidně mohl a bylo by to relevantní), tak by svůj přezíravý názor na hry a hráče rozhodně nezměnil, ba naopak. -
-
Odpověz mi na otázku,proč sem furt lezeš,když se ti tu nic nelíbí,všichni jsou zlý a dementní,nikdo tě tu nemá rád,ale pořád budeš prudit? Ty nebudeš normální,protože kdyby jsi byl,neotravoval by jsi tu celou redakci a diskutující. Máš právo vyjádřit svůj názor,ale opakovat pořád to samé do zblbnutí.Tak už konečně vypadni a běž si otravovat jinam,kde o tebe stojí!. *16*
-
To smejki - Byl jsi po většinu doby přítomný během live streamu (možná celou, netuším, nesledoval jsem tě) a viděl jsem tvé příspěvky, které rozhodně nebyly negativního rázu...
Pokud by se ti to nezamlouvalo, odešel bys a neposlouchal. -
kde jsi vzal, že se bavím? já tu jen hájím svaté právo každého na to, že ze sebe může dělat vola. následky, samozřejmě, ať si nese sám. nějak se ti to rozpadá pod rukama, ty náš analytiku. *15*
-
Já nesestříhanou neposlouchal (a vzhledem ke svému znechucení ani nehodlám), ale pokud jsi každou půlminutu neviděl/neslyšel nějaký audiovizuální primitivní projev kteréhokoliv z přítomných, tak to vystříháno/mute-nuto bylo a to pečlivě. Což je jen dobře a p. Grygar by za to ode mě měl malé plus (přestože pochybuju, že by ho to nějak zajímalo).
-
Neposlouchal jsem živý přenos, ale sestříhanou verzi, kde předpokládám "sprosťáren" ubylo :). A tam jsem se dozvěděl z Drdových nevymáchaných úst řadu zajímavých věcí z online her, hlavně o The Secret World, o které jsem neměl ani tušení, a tady jsem si o ní udělal slušný obrázek, možná lepší, než kdybych si četl recenze. Víc mě zajímá co se říká, než jak se to říká.
-
-
-
-
-
to budu davat na CT namiesto GamePage
-
-
prosím
Please neví někdo proč má Dan Vavra tak křivé oko ,?? :D docela by mě to zajímalo ,janchor nebo někdo s redakce to bude určitě vědět ,prosím moc odpověd dík :D
viz. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236670_10202019346074240_1820450422_n.jpg -
-
Protože je zombík woe http://i.imgur.com/agkbSOK.jpg?1 *8*
-
Čumí jak umí. *3*
Někteří lidé umí takto kontrolovaně čumět. Se mrkni na různá videa. Jestli to dělá kontrolovaně anebo ne to nevím. -
že by uměl šilhat?
-
Že by vrozená vada?
-
-
-
pravě že ne kdysi to něměl jěště ne ? :D vim že jak dělal mafii 1 tak určitě ne :D
-
-
Tento dotaz je původem ze stránek FFFilm. Jen aby jste se nedivili, proč je tak "vyjimečný" :D
-
-
jj
ale tohle neni žadny troll dotaz mě to fakt zajíma :D Vávra je nejvíc typek nic proti němu
-
-
-
Pekna diskuze o odpadu pod Crisis recenzi :)
-
Valve ničí životy!
Jak jste se bavili o tom smazaní hry ze Steamu jen kvůli nějakému výkřiku na twitteru a Martin řekl něco ve smyslu, že to tomu klukovi to může klidně zkazit celou kariéru dost mi to připomnělo jedno rozhodnutí Valve z minulýho týdne: udělali změnu v pravidlech pro jejich turnaje v Counter-Striku. Od mimulýho týdne se totiž hráči, kteří někdy v minulosti použili cheaty dostali tzv. VAC BAN i na účtech který třeba i roky neopužívájí (ale v minulosti se na nich účastnili nějakého turnaje takže to Valve v pohodě dohledá čí je to účet) se nesmí účastnit žádných turnajů který Valve dotuje. Jenže Valve žádný turnaje samo nepořádá, ale používá k tomu třetí organizace jako je FaceIt, Intel nebo ESL a tím pádem všechny tyhle organizace museli do svých pravidel dát, že hráč nesmí mít žádnou černou minulost (což znamená, že se nemůžou účasnit drtivé většiny turnajů). To pro několik desítek hráčů znamená, že ze dne na den přišli o práci. Pokud jsou to 18 letí kluci je to vcelku jen jejich blbost,že se připravili o svou budoucí kariéru, ale jelikož je průměrnej věk progamera 23 let a většina z nich se na nějaký vzdělání vysrala protože tohle je dneska, fakt královksky placený. Hodně lidem tímhle rozhodnutím dost "zkomplikovali" život, jen kvůli tomu, že někdy v minulosti udělali nějakou blbost. Ale Valve z toho samozřejmě vyšli jako ti dobří, protože cheatery každej nenávidí a drtivá lidí to vidí jen takhle černobíle. -
-
Ty seš dobrej pacient... Za a) pokud se chtěli živit hrama, neměli podvádět, za b) je jim, jak sám říkáš kolem 20 a ty děláš jak kdyby neměli šanci najít si práci. Dneska není problém studovat po 30
Nebo to byl pokus o vtip? -
Dobře jim tak, je to jak u grázlů jednou hajzl pořád hajzl. Hackeři jsou to nejhorší co kdy herní scéna poznala v oblasti MP. Nato měli chlapci myslet dříve že budou programeři, nehackovat... tak jako bys to neudělal ty ani já nikdy - možná bych si to promýšlel kdyby mi držely pistoly u hlavy ale jinak nikdy fujtajxl. Radši bych se naučil hrát a vlastně i prohrávat. Tak pujdou jinam no VALVE není šecko.
-
-
Oldschool hry, nostalgie, růžové brýle....
Problém starších her není ani tak v růžových brýlých, jako spíše v tom, že se spoustou mechanismů, které byly tehdy v plankách jsme většina z nás přišli do styku poprvé. A to poprvé je důležitý. Pokud totiž hraju hru znovu po 15 letech, už k ní nepřistupuju jako tabula rasa, ale mám v sobě výcuc všech her, které přišly po ní. A proto už tudíž nehraju stejnou hru. Chce-li si dnes člověk náležitě užít starou pecku, musí být trochu tolerantní a zachovat distanci. Série Gabriel Knight je troufám si říct to nejlepší, co kdy vzniklo. A ani po letech bych tam neviděl žádný větší problém. Každý díl NAPROSTO odlišný, co se týče zpracování. Ale každý z nich je dneska hratelný, stejně jako tenkrát ( i když hrát druhý díl bez titulků je peklo, dnes snad exituje nějaký patch). A vůbec starých her, které se dají hrát v klidu i dnes jsou mraky. Aniž by byl člověk neutále pruzen. Ale chce to od hráče trochu větší angažovanost. To starších her je možná zpětně viděno těžší vnořitelnost, ale o to lepší je pak zážitek, když slupku člověk překoná. Jinak musím souhlasit, že co se změnilo jednoznačně a moderní hry válcují ty staré, je ovládání. Příklad Ultim byl trefný.
Jinak musím říct, že starý hry hraju ( taky záleží na tom co je to vlastbě stará hra). Hraju je často a rád. Proto taky nechápu neustálý nářky na to - jak není co hrát, všechno je zjednodušený atd. V době DOSBoxu je to směšný. Nehrajte ty nový hrajte starý. Pochybuju, že existuje někdo, kdo je hrál všechny. Vemte emulotáror a prubněte Zeldy a o zábavu máte na rok vystaráno. Hry, který odolaly zubu času je spousta. Jen namátkou třeba série Amberstar, Ambermoon, Albion. Zrovna nedávno jsem hrál právě Ambermoon. Poprvé. A řeknu vám je to lahůdka, i když se jedná o 18 let starou hru.
P.S. Obdivuju hráče, kteří jsou schopni hrát jednu hru třeba 3x. Mě se do toho nechce znovu, ať je hra sebelepší. Vyjímku tvoří snad jen Deus Ex. -
-
Problém je v tom, že některé staré hry jsou tak oslavovány třeba jen z důvodu, že přinesly nějakou změnu v žánru. Z dnešního pohledu pak můžou být třeba hrozně nudné, neovladatelné nebo už dávno překonané. Člověk by se k nim měl stavět s úctou, ikdyž je třeba nikdy nebude hrát. Je to stejné jako třeba Občan Kane u filmů (ve své době revoluční film, který výrazně ovlivnil pozdější tvorbu, dneska celkem slušný film, jehož každý tahák jste ale už viděli v lepším provedení). Existuje ale i několik nadčasových her, které vydrží a budou bavit snad navždy, a to je podle mě opravdový umění.
-
-
Amon
Tyyyyjo, Lukasi... Ty mas fakt rad Tobina? To jsem netusil, ze jsi takovej tripar - to je skoro i na me moc ; )
Ted uz nikomu nevykladej(te), ze (ani) nehulis(/te) : D
Ja to mel naopak, a pres AT se zacal zpetne zajimat o Splinter Cell.
Ale je to libovka, a je videt, ze se vubec zanrove nevymezujes - stejne jako kazdej, kdo to chce s hudbou myslet vazne... Chvalim.
Kdyby ses chtel podelit o oblibenej track, tak sem s nim. Jezis, to uz je doba - jdu si ho napalit do sluchatek, a s vecerni cigaretkou si zavzpominam : D -
-
Tobina si pochvaloval ten posluchač, co se ptal.. i když já mám některý ty starší věci (Supermodified, Permutation) taky dost rád. To bylo vůbec období, kdy jsem tyhle různý nu jazzy (hlavně DJ Food nebo Clifforda Gilberta) docela sjížděl a nějakou chemii si s tím teda fakt nespojoval.. já se k tý muzice dostával zcela mimo její případnej hulící kontext.
-
-
Aha - mi to vyznelo, ze uz jsi navazal za sebe...
S tema zlyma cigaretama jen tak popichuju - sam uz je dneska vidim spis jako kotvu, ktera me tehdy drzela na miste, dal od nejakych starosti, nebo cehokoli zadajiciho poradne ambice.
Ale jako katalyzator pro poslech podobne atmosferickejch, napaditejch, HALUZNEJCH veci je to proste stvoreny. Samozrejme to neni treba nutne spojovat.
Ale jak rikam skolakum pri rozdavani bonbonku: Drogy jsou spatne. ...leda ze byste se chystali na Amona..! : D
-
-
-
Proč zrovna mixér a ne twitch?
-
Freedom Fighters 2
Zdravím, našel jsem informaci o tom že se chystá pro tuto hru Soundtrack, takže pro všechny milovníky této hry z roku 2003 myslím že je to dobrá zpráva(a když bude ost bude logicky i hra). Stránka: http://www.game-ost.com/albums/3252/freedom_fighters_2_original_soundtrack/ Na OST má pracovat Jesper Kyd, stejně jako na titulech jako: Assassins Creed, Hitman a další...