-
Kdy bude uploadnutá zvuková stopa? *4*
-
-
Vždy až druhý den.Nečekej tu zbytečně a jdi do postele.
-
-
-
Tož, co to tam máte za hipstera? :)
-
Co je to za dementa, ten Eddie?
Navrhuju opatreni proti jemu, a jeho slaboduchejm prispevkum. I bez ty "bizarDnosti" by to bylo na facku *7*
A psat do obou podcastu spinu o lidech co delaji to samy je uz jen tresnicka na dortu : D -
Podcast
...podcast bude dnes v... -
-
Tak teoreticky v 16:00. Host bude Honza Jirkovský.
-
v...cas samozrejme.
-
-
Jéé debata o kvalitách diskusí. Podle mě nikdy nepadne uplně ta nejdůležitější věc. Lidi, kteří se pohoršují nad kvalitou diskusí, by možná měli zkusit zlepšit diskuse tím, že dávají kvalitní příspěvky a ukazují tak ostatním, jak se to teda má dělat.
-
-
načo i tak nás zachvílu Izrael všetkých zotročí cez pôžičky a média*5* *15*
-
Jéé až jsem se s toho málem rozbrečel :)
Jinak mě až na pár vyjímek nepříjdou komentáře na gamescz zas až tak špatné. Nevím jestli jsem málo náročný, ale pokud se neřeší provařené tituly jako WoW, Cod apod. tak je diskuze celkem podnětná a většinou kdo příjde se zajímavým názorem, tak mu i inteligentně a zajímavě bude odpovězeno. -
-
Málo náročný jsi: nejen „vyjímek“ tě prozradilo.
-
-
Ale jo čárky mám taky rád. Špatná gramatika nemusí nutně znamenat, že člověk vyšel s dozorem ven, viď dvanáctko. Každopádně budu si tě pamatovat, už vím do jaké skupiny patříš.
-
-
-
Toto je kvalitní příspěvěk!
-
-
itunes
Opět není na itunes. Nešlo by to tam dávat v den vydání? Nechce se mi to dávat do ipodu složitě přes počítač. -
Rozhovor s Chrisem Taylorem
Hodinu a čtvrt dlouhý rozhovor Matta Bartona(MattChat) s hlavou Gas Powered Games, Chrisem Taylorem. Je to sice v angličtině, ale pokud jí vládnete, tak silně doporučuju:
http://www.youtube.com/watch?v=5zJdMRKBbLE
A pokud vás zajímají další rozhovory s významnými lidmi z herního průmyslu, tak doporučuju i ostatní videa. -
Co sakra lidi psali do diskuze pod Social Club 2, že byla celá zrušena ? *1*
-
-
Nic, je to nějakej bug, ta diskuse je v adminu nastavena jako otevrena, ale buhvi proc se ukazuje, ze je uzavrena. Ted pres Velikonoce nam to nikdo neopravi, takze se s tim bohuzel neda nic delat :(
-
no čo asi...pár zakomplexovaných čurá*ikov s malým egom si ho potrebovalo pohoniť a pourážať iných.....objavili proxy, tak sa cítia neporaziteľní na fiktívnom fóre :D
-
-
Vidíš to, díky za tip... Příště se asi taky přidám. Zvlášť když tam budeš zase onan*vat nad tím, jaký jsi borec, když hraješ 2000 hodin jednu hru. *5*
-
-
-
Video Fight Club #74
Tady je: http://www.youtube.com/watch?v=B2ah8ouG9jo -
btw, to zajimave na shootmanii ma byt hlavne editor ve stylu trackmanie (ci ted portalu 2).