-
ja jenom cumim :O podcast vysel ve ctvrtek rano! to je skoro zazrak
-
-
no jo! ja jsem se ani nedival jestli novej tak brzo rano vysel. takovy optimista nejsem :).
-
-
Fight Club #102
Pozor, hlášení: dnes se bude vysílat ojediněle až od 19:00. -
-
Tak hlavně,že to víme i na fejsbuku *7*
-
Tak pozdě? Já už musim po večerníčku spát :)
-
-
A dobre udelas, protoze tohle bude mladezi nepristupny dil :)
-
-
Asi dorazí Karel Drda *5*
-
-
V tom případě by se to ale mělo vysílat až po 22 a ne po 19 hodině *1*
-
-
Fight Club s hvězdičkou... To byly časy, kdy jsem se snažil doma upoutat pozornost rodičů, aby si u kýženého pořadu té cenzorské hvězdičky nevšimli *4*
-
-
-
-
-
Takže nejaký špeciálny host? *4*
-
-
no jeden by se s touto hodinou konani nabizel, pokud vezmu minule podcasty....
-
-
-
Myslim, ze nejlepsi obrazek o hre si clovek udela kdyz se podiva na nejake nezavisle delsi gameplay video.
-
Když už to tady tak řešíte - co má vlastně džejdý proti bývalým levelákům nebo nedejbože proti veškeré jeho konkurenci v ČR? Eurogamer nebyl přítomný ani na vyhlašování ankety Booom, kde se jinak účastnili snad úplně všichni (i Replay + Gamepage).
http://games.tiscali.cz/tema/booom-2011-cesti-pisalci-voli-svorne-nejlepsi-hry-roku-58754 -
-
Mě by to taky zajímalo. Jestli žárlí, nebo je fakt jenom pitomej.
-
-
Oboji je správně.
*2*
-
-
Docela mě baví, jak se tady Gayrim poslední dobou snaží vydloubat špínu ze zákulisí herního žurnalismu. *1* Tohle už je asi tvoje pátá "nevinná" otázka...
-
Divím se,jaktože jsi nenapsal "RIPFAIL",že by jsi se změnil? *1*
-
-
Já myslel, že mě máš zablokovaného... *3*
-
-
Nemám protože jsem čekal co vyplodíš když si tu takovou dobu nebyl *6*
-
-
-
-
Já myslel že stávka byla už minule. No jak chcete. *1*
-
Syndicate
Já jsem to hrál taky a podepisuju, že pro mě to byl taky Cannon Fodder. -
-
no ja byl jeden z tech co to nadhazoval na chatu. k tomu jsem ale navic dodaval, ze to je hodne i RPG a jasal z persuaderu, pac ten se mi libil ze vseho nejvic :).
-
-
Persuadatron bol samozrejme jednou z najzabavnejsich veci na Syndicate. :)
-
-
-
Potlesk
Pánove, byt jsem byl z pocatku poslechu hodne skepticky, tak už v nějaké 20 minute musim rict, tesim se na dalsi dil :) Kazdopadne..1hodina..docela dost nemyslite?:P -
-
jako pokud teda ta hodian bude takova jako tahle, tak svym zpusobem nemam nic proti :) ona cesta do skoly je dlouha, takze se to bude hodit
-
-
taky se přikláním k hodině *4*
-
-
Přesně tak. Hodina mi příjde vážně moc, uvítal bych podcasty trochu kratších stopáží.
-
-
Máme dlouholetou zkušenost s natáčením právě +/- hodinových podcastů, tudíž k téhle délce nějak přirozeně tíhnem. Ale uvidíme, jak si to "sedne" tady na Games.
-
-
45-60 minut je ideální doba, tedy pokud by nebyla výjimečná situace jako požár v redakci či přítomnost Hidea Kojimi, Willa Wrighta..., ale i tak by to bylo na pováženou. =)
-
-
tak tady musim nesouhlasit, posloucham nekolik zahranicnich podcastu a bezne jdou pres 2 hodiny a jsou super, staci zaradit 1 az 2 hudebni vstupy (jukebox byl naprosto dokonaly!! chci ho zpet a do kazdeho podcastu!! prosim! *1* ) na kratke odreagovani a pokud je podcast zabavny - a ne jen tezce informativni jako momentalne ceska konkurence, tak to utece strasne rychle. Idealni stopaz je pro me 1 a pul az 2 hodiny. *1*
-
-
Předběhl jsi mě takže napíšu jen: Souhlasím!!
-
-
-
-
-
Trosku se nam to protahlo, bylo to poprve a v nezvyklem prostredi :) A to to mistr Grygar jeste radne procesal...coz se na vysledku projevilo velmi pozitivne.
-
-
Mastermind 8881 je borec na konec.... proste tie jeho názvy net for sped,grižiž tfo,bžultstorm,mafia tfo,dedris,dudy galz,... *1* *1* *1*
-
no dopočúval som to až teraz a chcel by som vedieť, že v čom pripadalo Lukášovi Last Light nedotiahnuté alebo nedovysvetlené....lebo ja som zhltol obe knižky, hral 3x Metro 2033 a príbeh v Last Light mi prišiel plne uspokojujúci, dokonca viac ako v knižke Metro 2034, ktorá bola trošku divná no,,,,
Ako jasné, niektoré Call of Duty pády a výbuchy ma celkom srali i AI, ale príbeh v dnešnej dobe tupých AAA hier, by som určite Metru nevyčítal....také plnokrvné postavy, zvraty, odbočky, možnosti vytrieskané z koridoru....mno to má jedna hra raz za 2 roky.....i koniec mi prišiel ok. Tak neviem. Príde mi to trošku nefér. Nie je to tým, že Lukášovi univerzum Metra až toľko nevraví? Prečítal si si knižky? Lebo ku koncu sa to prakticky prelína s Metro 2034. -
-
Nečetl. Možná by mi to postavy prokrvilo, žel hodnotím hru jako samostatný dílo. Ten svět mi přijde poutavej, ale jeho potenciál (teď myslím čistě příběhově) v praxi nenaplněnej.
Zároveň je ale o dvě třídy výš nad střílečkovým brakem, o tom není pochyb.
-
-
Ahoj.Bude dnes podcast ke stažení? rád bych si ho v práci pustil na mém telefonku.Díky
-
-
Bude kolem sedmý.
-