-
Hej Dane, několik miliard dolarů výdělek :) Umad bro :))?
-
-
Btw ad úplatky - však ty taštičky, kluci, to je v zahraničí běžná věc (Xbox společně se hrou atd..).. Přímo peněžní úplatky o tom jsem nikdy neslyšel, možný to je ale důkazy nejsou :)
-
-
Lehké zmatení - čas u GamesPlay: TES Online
Tu na stránce máte psáno ve středu 23/04/14 od 14:30, kdežto na YT je to plánované na středu 23/04/14 od 02:30.
Předpokládám, že správný čas je ten od 14:30.
Chlebník již nachystán, nemohu se dočkat *1* -
-
Díky, opraveno.
-
-
dobry fightclub :) Dragon Age 2 se vyplati hodnotit az po dohrani a to cele hry, s hodnocením 8/10 souhlasim
-
-
No to se na me nezlob, ale hra na 8 musi bavit celou dobu. Na zacatek, stred a 3/4 hry se vykaslali, ale udelali paradni zaver a je to vytecna hra na 8 bodu? Ze jako zaverecna uzasna pointa ma ospravedlnit 30 hodin imbecilnich respawnu? (Jinak tuto akcni mlaticku (DA2) jsem zatim nehral)
-
-
hru jsi NEHRAL a mluvis tu o 30ti hodinach imbecilnich respawnu, akcni mlaticce a paradnim zaveru... hmm hmm. Co na to rict. Asi nic
-
-
Ma ale vpodstate pravdu.
Momenty ktery by si 8/10 zaslouzily tam sice jsou, ale kolik jich je?
Za sebe bych to zprumeroval tak na 6/10 protoze je to vesmes fakt neskutecne stereotypni, plytka nuda.
-
-
-
-
ha
http://www.youtube.com/watch?v=aOXnk4sKlGY -
-
To jsou tahanice, oba tábory intelektuálů, filosofů, myslitelů a co mezi sebou zjistili, nic jenom to, že ani jeden z nich nemusí mít pravdu a že jsou pomýlení svým nevyčerpatelným egem. Zkuste si lehnout a být na chvíli součástí naší přírody, vesmíru jako jedno spojení s tímto světem a uvidíte jaká síla a energie vámi bude procházet. Bohužel většina lidí tohle nedokáže nebo ani nechce a nechávají se ždímat tímto světem a myšlenkami v něm.
-
-
Hele, potřeboval bych poradit, někdo mě říkal, že mám natočit astrální čakry na severovýchod a pak už jen lehce doladit duševní kmitočet přes 12,56 ale tam chytám jenom šum nebo Evropu 2 a je pravda, že to je teda síla! No nejsem si jistý, že je to ta síla co máš na mysli. Se zkusím zeptat ještě vlastíka. Jinak díky za případnou odpověď.
-
-
Na nějaký anální čakry s vlastikem ti kašle pes :D
O tom to vůbec není. -
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=bGh4Fv5nEB0
-
-
-
-
Pan Grygar má naprostou pravdu.
Takový papořady nepatří na obrazovku veřejnoprávní TV. Ať si ti magoři šíří ty svý žvásty někde jinde a ne za naše peníze. -
-
http://www.youtube.com/watch?v=-tsvMco6U64
-
-
-
Happening status: It's.
-
P.D.
Příde někdy Pavel Dobrovský do Fight Clubu jako třeba host nebo něco podobnýho ? -
Saturnalie
Hezky ste nam poprali, tak i ja preji stastne a vesele vanoce a mirnou kocovinu do noveho roku... -
@janchor prd! Pořádně se za nás fanoušky poper..!
-
Diky ;)
Konecne podcast s lidma kteri me neuspavaji ale bavi :)
Zajimalo by me jestli se vrati take rubrika "faridovo mladi"
Kazdopadne jsem rad ze jste zpet ( Snad priste dil bude trosku delsi ) :>
Cao -
RSS Feed
Nevím jestli je chyba jenom u mě, ale s novým vzhledem přestal fungovat Fight Club RSS Feed. Bude to v dohledné době opraveno ? Díky -
-
Opravíme to.
-