Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem sám...

Jsem sám, koho informace o dočasným přesunu místa "natáčení" podcastu (kamsi do playzone) znepokojilo?
    Obávám se, aby Fight Club neztratil svoje pohodový kouzlo, jako má teď. Tzn. aby se to "nezvážňovalo" alá podcasty zive.cz,....
    • Nechme se překvapit *3*
    • Keyz
      Když tak přijde Karel Drda kdyby to bylo moc vážně *4*
    • blixa
      Neboj se, cilem toho nataceni jinde je hlavne zlepsit technickou kvalitu streamu a pro nas to ma ten vedlejsi efekt jeste v tom, ze se nebudeme muset starat o techniku. Jak jsme rikali vcera, vyzkousime to na par tydnu a uvidime. Presunout se zpatky muzeme kdykoliv.
  • Dnes online na TV Games? *1*
  • Muzu sem napsat otazku pro pristi SocialClub (nevim kdy se kona)? Proc v Levelu uz je recenze The Elder Scrolls Online a tady si ji jeste precist nemuzu? Diky za odpoved. Vas verny posluchac.
    • blixa
      V Levelu není recenze TES Online. Na Games i v Levelu samozřejmě časem vyjde, ale bude to až po několika týdnech hraní - dřív se onlinovka zrecenzovat zkráka nedá (pokud teda pomineme otázku, jestli se vůbec dá onlinovka recenzovat) ;)
  • Prvních 5 vteřin

"Nazdar podcásťáci vy strašný svině." *1* *1* Po prvních 5 vteřinách už sem se musel smát. Kdo to tam vůbec řekl?
    • sleepless
      Martin :)
      • janchor
        Nene, to řekl Wilde!
  • Přál bych si v podcastu pány Vochozku, Rybku, Andrewa, Eislera, Ludvíka nebo někoho z BI. Tak kdyby Vám docházeli nápady a byla by ta možnost tak šup sem s nima do nějakého retro dílu :-)
    • MickeyMutant
      Přimlouvám se za Martina Ludvíka. Už jsem dlouho neslyšel o koncepci Excaliburu pro 22. století.
      • janchor
        -ml- už máme domluveného, dorazí hned s vydáním nového čísla.
        • MickeyMutant
          Supr. Tak to se můžu ještě dlouho těšit.
        • a kdy vyjde? hned si ho přeplatím
  • Keyz
    Co tam ten Karel Drda dělá,když nikdy není v podcastu a pokaždé se někam vypaří.

Shání ve městě pořádný toaletní papír nebo co ? :)
  • Super

Hoďka bohatě stačí. Podcast je parádní, se tu chlámu u monitoru až mě bránice bolí. Jen tak dál. *2*
  • Chcel by som vediet, co by na vase kecy o adventurach povedal Andrej Anastasov.
    • Adventury v poslední době už nějak nejsou, co to bejvalo. Tak se na ně vyprdněte a věnujte se radši RPG nebo dobrým akčním řežbám. A pokud jde o ty kecy okolo mikrofonu... jako mlaďoši se snažej a občas z nich vypadne i Šalamounovo hovno, to jo. Beztak mi ale přijdou jako partička buzíků.
      • No, ono někteří z nás nebudou zas o tolik mladší :)
        • Mopped
          A s těma buzíkama to taky nebude tak horký:)
      • Robotron3
        On o vlku, a snad ho ani necekal... :)
    • sleepless
      Ty uz jsem slysel tolikrat, ze uz bych to znovu zazit nechtel, ani za penize :)
  • Luke

FC#118

Dnes začínáme v 16:00 s Honzou Olejníkem.
  • Co Total War Rome II? Psali jste, že se na něj zaměřite a v podcastu ani plk.:)
    • janchor
      Rome uvidíme zítra (dneska).
      • Jen je škoda, že není k mání žádné video, jen pár nových obrázků... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit