-
jsem sám...
Jsem sám, koho informace o dočasným přesunu místa "natáčení" podcastu (kamsi do playzone) znepokojilo?
Obávám se, aby Fight Club neztratil svoje pohodový kouzlo, jako má teď. Tzn. aby se to "nezvážňovalo" alá podcasty zive.cz,.... -
-
Nechme se překvapit *3*
-
Když tak přijde Karel Drda kdyby to bylo moc vážně *4*
-
Neboj se, cilem toho nataceni jinde je hlavne zlepsit technickou kvalitu streamu a pro nas to ma ten vedlejsi efekt jeste v tom, ze se nebudeme muset starat o techniku. Jak jsme rikali vcera, vyzkousime to na par tydnu a uvidime. Presunout se zpatky muzeme kdykoliv.
-
-
Dnes online na TV Games? *1*
-
Muzu sem napsat otazku pro pristi SocialClub (nevim kdy se kona)? Proc v Levelu uz je recenze The Elder Scrolls Online a tady si ji jeste precist nemuzu? Diky za odpoved. Vas verny posluchac.
-
-
V Levelu není recenze TES Online. Na Games i v Levelu samozřejmě časem vyjde, ale bude to až po několika týdnech hraní - dřív se onlinovka zrecenzovat zkráka nedá (pokud teda pomineme otázku, jestli se vůbec dá onlinovka recenzovat) ;)
-
-
Prvních 5 vteřin
"Nazdar podcásťáci vy strašný svině." *1* *1* Po prvních 5 vteřinách už sem se musel smát. Kdo to tam vůbec řekl? -
-
Martin :)
-
-
Nene, to řekl Wilde!
-
-
-
Přál bych si v podcastu pány Vochozku, Rybku, Andrewa, Eislera, Ludvíka nebo někoho z BI. Tak kdyby Vám docházeli nápady a byla by ta možnost tak šup sem s nima do nějakého retro dílu :-)
-
-
Přimlouvám se za Martina Ludvíka. Už jsem dlouho neslyšel o koncepci Excaliburu pro 22. století.
-
-
-ml- už máme domluveného, dorazí hned s vydáním nového čísla.
-
-
Supr. Tak to se můžu ještě dlouho těšit.
-
a kdy vyjde? hned si ho přeplatím
-
-
-
-
Co tam ten Karel Drda dělá,když nikdy není v podcastu a pokaždé se někam vypaří.
Shání ve městě pořádný toaletní papír nebo co ? :) -
Super
Hoďka bohatě stačí. Podcast je parádní, se tu chlámu u monitoru až mě bránice bolí. Jen tak dál. *2* -
Chcel by som vediet, co by na vase kecy o adventurach povedal Andrej Anastasov.
-
-
Adventury v poslední době už nějak nejsou, co to bejvalo. Tak se na ně vyprdněte a věnujte se radši RPG nebo dobrým akčním řežbám. A pokud jde o ty kecy okolo mikrofonu... jako mlaďoši se snažej a občas z nich vypadne i Šalamounovo hovno, to jo. Beztak mi ale přijdou jako partička buzíků.
-
-
No, ono někteří z nás nebudou zas o tolik mladší :)
-
-
A s těma buzíkama to taky nebude tak horký:)
-
-
On o vlku, a snad ho ani necekal... :)
-
-
Ty uz jsem slysel tolikrat, ze uz bych to znovu zazit nechtel, ani za penize :)
-
-
FC#118
Dnes začínáme v 16:00 s Honzou Olejníkem. -
Co Total War Rome II? Psali jste, že se na něj zaměřite a v podcastu ani plk.:)
-
-
Rome uvidíme zítra (dneska).
-
-
Jen je škoda, že není k mání žádné video, jen pár nových obrázků... *9*
-
-