Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miroo_CZ
    Dneska jako obvykle..??
    • blixa
      jj, jako obvykle, po ctvrte hodine..
      • A kdo bude hostem, jestli tedy není zahalen rouškou tajemna? *5*
  • nekromant33
    Jsem ze Žďáru nad Sázavou a sám ho občas označuju jako p*del světa, ale když o něm Drda mluví jako o zasyfleným městě, tak mě to z nějakýho důvodu uráží *1* .

Jinak byla 200ka boží.
    • MickeyMutant
      Co to je Žďár a proč to neskloňuješ?
      • nekromant33
        Tobě nikdy neutekla chyba při psaní? Rodiče na tebe musí být pyšní.
        • MickeyMutant
          Ok, chyba. Já myslel, že je to třeba nějaká tradice v místním nářečí neskloňovat. Jako Žďár, bez Žďár, Žďár, vidím Žďár, o Žďár, se Žďár. Kdybys napsal, že je to obec blízko Nového Města na Moravě, tak bych měl hned jasno.
      • Jack1947
        Nojo, pravda ždár tyvle o tom sem ještě neslyšel. *15*
  • Ripleyova dobry, ale nejlepsi zenska ve Vetrelcich je Vasquezova, tecka:)
    • To je která? Ta nabušená vylízaná vojanda? No fuj.
      • zdeeneek
        Mela tam jednu dobrou hlasku, kdyz se ji jeden vojak zeptal jestli si ji uz nekdo spletl s chlapem a ona mu na to rekla: "A tebe? " Vasquezova byla super vedlejsi postava i kdyz nemela sanci se ve filmu moc projevit, pac se vse tocilo kolem Ripleyove a ostatni marinaci ji delali jen krovi.
        • Black_Hand
          a alieni delali zahradniky s krovinorezy :).
          • zdeeneek
            Omyl, pane kolego. Zahradnice byla Ripleyova. Alieni delali plevel, kterej Ripleyova likvidovala jako kazda spravna zahradnice, ktera pecuje o svou zahradku. *1*
  • Kdybych měl brokovnici,tak mu ustřelím makovici :DD hláška století.Perfect..
  • Cosi
    Taky se přimvouvám za to, že taková kadence sprostých slov je už sakra kurrva vole moc.
    • Core
      Jsem též pro. Těch volů lítá kolem tuřínu už moc... Apropo, navrhuji záměnu slov vole za tuřín.
  • risa2000

historie

Tak jsem si pěkně zavzpomínal. První automaty jsem potkal někdy v roce 81 nebo 82 v tehdejší Jugoslávii, kde jsem byl s rodiči na dovolené. Pamatuji si jen jeden - Vanguard. Pak někdy 83, nebo 84 se tuším objevily "maringotky" v Brně, kam jsme chodili se spolužáky "pařit" o hodinové přestávce, nebo po škole. Byly tam Asteroids, Space Invaders (nevím jestli originál verze, ale byla černobílá a pro barevný efekt byla obrazovka přelepená zelenou lepící páskou).
    Nicméně asi nejpopulárnější byla Moon Cresta a pak Panzer (který se dal hrát dobře ve dvou). Jo, to byly časy ... :)
  • portal 2

Co si tak lidi myslite o videorecenzi na portal 2. podle me to lukas vyresil uplne bravurne. jenom me s.rou ty nazory mladiku co si stezujou na to ze se o hre nic nedozvedeli co by chteli gameplay, potom by se vztekali "hej co to ma bejt tam je spoiler, s tim jdi nekam" sakra dyt je to portal. *3*
    • DSemik
      Už delší dobu jsem se na žádnou videorecenzi nepodíval, prostě proto, že nemám rád opakující se záběry a "čtení papírové recemze". Jsem rád, že ne všechny jsou takové a musím Lukáše pochválit. A ani nic neprozradil. =)
  • zdeeneek taky podcast treba vidiet alebo aspon pocut 2x
  • Keyz
    Tak kdy to začne?
  • RakeW

Xbox 4000

Heleďte, to se furt řeší, že Maláčová plácá o Xboxu 4000. I v novém FC tomu věnovali nemálo času...

Ale vždyť v tom článku není napsáno, že to řekla Maláčová, je to výplod autora (Aleš Borovan)

„Pokud vše půjde podle plánu, tak se na trhu objeví na jaře 2015,“ doplnila Maláčová. Již podle tohoto termínu je jasné, že hra bude uvedena na připravovaných, ale doposud neohlášených platformách PlayStation 4 a Xbox 4000. Hra dosud nemá jméno ani světového distributora.

He?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit