Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyder
    Trol.diskuzni: Dan napsal to bodové hodnocení na twitter (7/10), ale asi si to už četl...
    • Trol.diskuzni
      Doplnění: Článek má nyní dvakrát více příspěvků než se nachází pod recenzí Skyrimu, takže absolutně trhnul rekord a bude se velmi těžko překonávat... *4*
      • smejki
        jsi zvrácený
      • bobsh
        přitom jenom půlka je od tebe, co?
    • Trol.diskuzni
      Jj, už jsme to řádně stihli proprat na příslušné diskuzi... Podle mě naprosto adekvátní hodnocení, pan Vávra nezklamal.

P.S.: Vávra na hrad! *5*
      • Preed
        Nie je,hlavne to nie je adekvatne hodnotenie ak ku tomu napise ze byt dal Faloutu 3 7/10,v Tej hre som mal nahratych nejakych 100 hodin a vzhladom na to,ze je to v podstate taka ista hra ako TES typovo tak sa to krasne porovnat a Falout 3 nesiaha Skyrimu ani po paty v absolutne nicom,svet je absolutne mrtvy,bojovy system absolutne debilny(a.k.a fulloutujem do hlavy minutu v kuse,este,ze sa niekto pri skyrime stazoval,ze sip do hlavy ho nezabije na jednu ranu) a mohol by som pokracovat,kvalitativne absolutne neporovnatelne hry hlavne,ze pre Dana Vavru su obidve na 7/10.
        • no svet falloutu ma byt mrtvy :D
          • Preed
            Tak myslel som to skor tak,ze v tej hre proste nic nebolo,drviva vacsina miest na mape fungovala asi tak,ze rozbita elektraren/budova/tovaren/ kde bolo par ghoulov/insectov/banditov ktorych si zabil a mohol ist dalej,vobec ziadne uvedenie hraca do atmosfery aspon nejakym listkom,nebodaj questom,proste tam boli,tych si ich zabil a tym to skoncilo.
  • mirekdusinojc
    Baj D Vej Už ste nějak řešili archiv na iTunes? Aby se tam zobrazovaly úplně všechny podcasty a ne jen posledních 20? Dík
  • Audio

zkoušel jsem na večer si poslechnout poslední podcast..po protrpěných 15 minutách jsem ho musel vypnout. To škubání zvuku (hluchá místa) je trochu moc i na mě, polohluchého slepce.
    • Mortuus
      Zvláštní je, že mně se začal škubat zvuk asi az po 10 minutách. Během unboxingu PS4 to šlo suprově a pak, když si kluci sedli, to zase začlo. Minulej díl to samý, taky až po nějaký době to začlo. Tak snad to kucí vyřešej :-)
    • blixa
      Pust si audio verzi: http://games.tiscali.cz/podcast/?id=193

Cele tohle je zrejme zalezitost nekde mezi xsplitem a youtube. Snad to do priste vychytame.
    • michelangelocz
      Technicky problemy jsou holt technicky problemy, me spis prijde, ze FightClubu nejak dochazeji sily. Zda se mi cim dal vic utahany, unavny, jakoby delany ze servacnosti, spis nez ze zajmu a chuti to delat – mozna by pomohlo vydavat podcast jen jednou za 14 dni.

PS: Ted zacali vydavat podcast i kluci z CRWE a to primou konfrontaci zkratka nesnese - jejich podcast je totiz cerstvej a je SUPER!
  • myš + klávesnici

pořád nechápu že nikdo na PC nebere že se tam dá to pohodlí udělat taky a bez problémů ho i napojit na TV :-) a bezdrátová myš a klávesnice se dá ovládat taky všude -ne všichni jsou na desktopech zalezlý v temnym koutě
    • zdeeneek
      Napojenim PC na TV se da vyresit akorat to, ze se nemusis divat na monitor z pul metru. Kdyz PC napichnes na TV tak se muzes divat treba z gauce, ale bezdratovou mys+klavesnici musis nekam polozit. Vetsina lidi ma pred TV nejaky konferencni stolek - takze skoncis u toho, ze se musis hrbit nad klavesnici a to prece zadny pohodli neni.

Nebo jak to mas vyreseny ty? Treba se necham inspirovat.
      • no moje myška jezdí všude takže stačí mí napravo od sebe trocha volnýho místa , pohodlnej gauč a klávesnici na kolena :-D Plazmovka nad postelí taky neni špatná věc ale to spíš jen před spaním :-D Kdo chce pohodlí ten si ho najde ať má konzoli/desktop/notas -stačí jen chtít *8*
        • zdeeneek
          A to takhle i paris hry - klavesnice na kolenach a mys nekde kde je trochu mista? To moc nechapu v cem je to pohodli. Na surfovani po netu by to slo, ale na hrani? Ale jestli ti to takhle vyhovuje tak ok, nic proti.
          • říkam že kdo chce pohodlí ten si ho udělá i kdyby hrál hry třeba paličkou na maso. Já tam na myš mám místa víc než dost i pro hraní. Ale někoho kdo myslí že gamepad je vrchol herního pohodlí stejně nepřesvědčím o ničem. Hlavně že se teda většina konzolistů co znám se hrbí u stolui s gamepadem
            • @zdeeneek: Na PC mas vetsi svobodu ve vsech ohledech (to je proste fakt). PCckar hrbici se u stolu je vazne jen stereotyp.

Na neco je lepsi mys+klavesnice, na neco jineho je lepsi gamepad, volant, ... Neni problem napojit gamepad + TV a zazitek budes mit stejny jako na konzoli. Ja osobne mam pohodlne kreslo (na miru) s operkami na ruce kde neni problem hybat s mysi nebo psat na klavesnici - zadne hrbeni se u stolu - maximalni pohodli.

Na konzoli nemas jinou moznost nez pouzivat ten gamepad. Na druhou stranu je u konzolovych her ovladani gamepadu (az na vyjimky) skvele prizpusobeno. Osobne ale gamepad temer nepouzivam, protoze vetsina her, ktere hraji, se lepe (hlavne presneji) ovlada na mysi.
            • zdeeneek
              Kdyz hraju na ps3 tak se prave u stolu hrbit nemusim - mam jeden monitor na stole u PC a druhej nad posteli, na kterej se divam bud v sede z kresla nebo v leze z postele (naprosta pohoda) . Jinak gamepad neni sam o sobe nic svetobornyho, jde o to, ze ho pro hrani nemusis mit na nicem polozeny, ale drzis ho v rukach - tim padem na nem muzes hrat temer kdekoliv a v jakekoliv pozici. Klavesnice a mys patri na stul, reseni klavesnice na nohy a mys buh vi kam pro me neznamena pohodli, ale spis utrpeni - to uz je lepsi se hrbit nad klavesnici u stolu.
              Nechci se hadat asi mame kazdy jiny predstavy o pohodli, pokud ti tvuj zpusob vyhovuje - ok. Ja bych tak hrat nemohl.
  • Cahir

FÜR REDAKCE

Hoši, tak co bude s tím Fargem?? *14*
    • janchor
      Číhá za dveřma.
      • smejki
        a zevnitř nebo zvenku?
      • Keyz
        Tedy,že ty dveře jsou pořádně zamčené!
  • Nevíte někdo prosím v jakém díle FC se baví o přezdívce "Sugestivní psychokomunista"? *1*
    • ales.smutny
      18.? Možná... fakt nepamatuju přesně, bylo to kolem DA2, takže asi...:)
      • Trol.diskuzni
        Taky bych chtěl mít ten žlutý text za nickem... *9*

Pane Poláček, nešlo by to nějak? *1*
        • Black_Hand
          Trol.diskuzni (rezidentni troll)?
          co treba Trol.diskuzni (obsedantni otrava)? :PPP
          • Trol.diskuzni
            Trol.diskuzni (Asertivní Externista) *5*
            • Black_Hand
              jo, neco na tom bude :). todle ale byla spis narazka na jednu starsi ceskou pisnicku v souvislosti s tvym "dobrem"... :)
            • Trol.diskuzni
              Ty máš dnes nějakou psavou, ne? Obvykle napíšeš jeden znalecky se tvářící příspěvek a ozveš se zase až za týden. *2*

Ale abych ti odpověděl - nekouřím, nepiju, nesázím a nefetuju! *5*
            • Black_Hand
              sazim, sklizim?
            • Trol.diskuzni
              Já věřím, že rozsévám pouze dobro mezi Vás, drazí přátelé!
            • Black_Hand
              vylepseni: Trol.diskuzni (Nasertivní Externista) :PP
        • Tobě by slušel spíš titul před jménem *1* . Napadá mě, co takhle Kon.trol. ? *5*
  • Corvus

Soutěž o Age of Wonders III

Na otázku "Kolik hodin Petr po GDC meditoval?" bohužel odpověď na Pavlovu otázku vlůbec ve Fight Clubu 174 nezazní! Poslouchal jsem jej 3x. O meditaci se sice bavíte v rámci Adrift, ale tahle konkrétní věc tam není...
    • blixa
      Eh, Lukas to zrejme omylem vystrihl z audio verze :( Ale ve video verzi to je urcite..
    • ringmancz
      já jsem taky měl pocit, že jsem to v podcastu neslyšel

a Tea Club nebude v HD?
      • blixa
        Uz je to opravene, Tea Club je taky v HD, jen se blbe zkonvertoval...
  • Black_Hand
    hm, tak ted posloucham podcast a rad bych se zeptal na to jak presne funguje v Thiefovi to nastaveni, pri kterem kdyz me objevi, tak je to fail. osobne hledam stealth hru, ktera funguje podobne jako Super Meat Boy pri selhani. jde mi tedy o rychlou iteraci pruchodu prirozene ohranicenych situaci, coz v SMB byl level a v Thiefovi bych to bral jako skupina strazi, ktere oddeluje dve bezpecna mista, kde me v klidovem stavu nikdy neodhali. rychlou iteraci myslim minimalni cas mezi failem a vlastnim opakovanim te same sekce. dostanu tohle od Thiefa pri adekvatnim nastaveni obtiznosti?
    • Keyz
      Máš tam možnost dát si vlastní obtížnost a tam si lze zamnout všechno možné. Tedy aby tě nikdo nesměl odhalit apod. Čím více toho zapneš, tím více máš nějakých bodů nebo co to je.
      • Black_Hand
        to jsem pochopil. jen mi jde o to, jestli je to celkove dobre navrzeny a jede to hned quickload a za par sekund muzu znova.
        • Keyz
          Jo, tohle nevím. Jen jsem viděl nastavení a průběh hry ale nehrál jsem to.

Jestli to bude jako v případě toho, kdy omráčíš někoho koho nesmíš, tak se napíše, že jsi to pokazil a musíš to nahrát.
          • Black_Hand
            ok. nevadi. i tak diky.
  • Vysledky soutezi

Kde muzu videt vysledky ze soutezi z podcastu ?
    • Core
      Nikde, musíš se obtěžovat podcast stáhnout a poslechnout jeho závěr...
      • :D

ok dekuju a navic to neni obtezovani minuly podcast sem poslouchal poprve takze sem si nebyl jistej *9*
        • Core
          V pohodě, já to nemyslel zle.
  • posledni tri podcasty skvely

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit