-
Trol.diskuzni: Dan napsal to bodové hodnocení na twitter (7/10), ale asi si to už četl...
-
-
Doplnění: Článek má nyní dvakrát více příspěvků než se nachází pod recenzí Skyrimu, takže absolutně trhnul rekord a bude se velmi těžko překonávat... *4*
-
-
jsi zvrácený
-
přitom jenom půlka je od tebe, co?
-
-
Jj, už jsme to řádně stihli proprat na příslušné diskuzi... Podle mě naprosto adekvátní hodnocení, pan Vávra nezklamal.
P.S.: Vávra na hrad! *5* -
-
Nie je,hlavne to nie je adekvatne hodnotenie ak ku tomu napise ze byt dal Faloutu 3 7/10,v Tej hre som mal nahratych nejakych 100 hodin a vzhladom na to,ze je to v podstate taka ista hra ako TES typovo tak sa to krasne porovnat a Falout 3 nesiaha Skyrimu ani po paty v absolutne nicom,svet je absolutne mrtvy,bojovy system absolutne debilny(a.k.a fulloutujem do hlavy minutu v kuse,este,ze sa niekto pri skyrime stazoval,ze sip do hlavy ho nezabije na jednu ranu) a mohol by som pokracovat,kvalitativne absolutne neporovnatelne hry hlavne,ze pre Dana Vavru su obidve na 7/10.
-
-
no svet falloutu ma byt mrtvy :D
-
-
Tak myslel som to skor tak,ze v tej hre proste nic nebolo,drviva vacsina miest na mape fungovala asi tak,ze rozbita elektraren/budova/tovaren/ kde bolo par ghoulov/insectov/banditov ktorych si zabil a mohol ist dalej,vobec ziadne uvedenie hraca do atmosfery aspon nejakym listkom,nebodaj questom,proste tam boli,tych si ich zabil a tym to skoncilo.
-
-
-
-
-
Baj D Vej Už ste nějak řešili archiv na iTunes? Aby se tam zobrazovaly úplně všechny podcasty a ne jen posledních 20? Dík
-
-
Mlčeti zlato?
-
-
Audio
zkoušel jsem na večer si poslechnout poslední podcast..po protrpěných 15 minutách jsem ho musel vypnout. To škubání zvuku (hluchá místa) je trochu moc i na mě, polohluchého slepce. -
-
Zvláštní je, že mně se začal škubat zvuk asi az po 10 minutách. Během unboxingu PS4 to šlo suprově a pak, když si kluci sedli, to zase začlo. Minulej díl to samý, taky až po nějaký době to začlo. Tak snad to kucí vyřešej :-)
-
Pust si audio verzi: http://games.tiscali.cz/podcast/?id=193
Cele tohle je zrejme zalezitost nekde mezi xsplitem a youtube. Snad to do priste vychytame. -
Technicky problemy jsou holt technicky problemy, me spis prijde, ze FightClubu nejak dochazeji sily. Zda se mi cim dal vic utahany, unavny, jakoby delany ze servacnosti, spis nez ze zajmu a chuti to delat – mozna by pomohlo vydavat podcast jen jednou za 14 dni.
PS: Ted zacali vydavat podcast i kluci z CRWE a to primou konfrontaci zkratka nesnese - jejich podcast je totiz cerstvej a je SUPER!
-
-
myš + klávesnici
pořád nechápu že nikdo na PC nebere že se tam dá to pohodlí udělat taky a bez problémů ho i napojit na TV :-) a bezdrátová myš a klávesnice se dá ovládat taky všude -ne všichni jsou na desktopech zalezlý v temnym koutě -
-
Napojenim PC na TV se da vyresit akorat to, ze se nemusis divat na monitor z pul metru. Kdyz PC napichnes na TV tak se muzes divat treba z gauce, ale bezdratovou mys+klavesnici musis nekam polozit. Vetsina lidi ma pred TV nejaky konferencni stolek - takze skoncis u toho, ze se musis hrbit nad klavesnici a to prece zadny pohodli neni.
Nebo jak to mas vyreseny ty? Treba se necham inspirovat. -
-
no moje myška jezdí všude takže stačí mí napravo od sebe trocha volnýho místa , pohodlnej gauč a klávesnici na kolena :-D Plazmovka nad postelí taky neni špatná věc ale to spíš jen před spaním :-D Kdo chce pohodlí ten si ho najde ať má konzoli/desktop/notas -stačí jen chtít *8*
-
-
A to takhle i paris hry - klavesnice na kolenach a mys nekde kde je trochu mista? To moc nechapu v cem je to pohodli. Na surfovani po netu by to slo, ale na hrani? Ale jestli ti to takhle vyhovuje tak ok, nic proti.
-
-
říkam že kdo chce pohodlí ten si ho udělá i kdyby hrál hry třeba paličkou na maso. Já tam na myš mám místa víc než dost i pro hraní. Ale někoho kdo myslí že gamepad je vrchol herního pohodlí stejně nepřesvědčím o ničem. Hlavně že se teda většina konzolistů co znám se hrbí u stolui s gamepadem
-
-
@zdeeneek: Na PC mas vetsi svobodu ve vsech ohledech (to je proste fakt). PCckar hrbici se u stolu je vazne jen stereotyp.
Na neco je lepsi mys+klavesnice, na neco jineho je lepsi gamepad, volant, ... Neni problem napojit gamepad + TV a zazitek budes mit stejny jako na konzoli. Ja osobne mam pohodlne kreslo (na miru) s operkami na ruce kde neni problem hybat s mysi nebo psat na klavesnici - zadne hrbeni se u stolu - maximalni pohodli.
Na konzoli nemas jinou moznost nez pouzivat ten gamepad. Na druhou stranu je u konzolovych her ovladani gamepadu (az na vyjimky) skvele prizpusobeno. Osobne ale gamepad temer nepouzivam, protoze vetsina her, ktere hraji, se lepe (hlavne presneji) ovlada na mysi. -
Kdyz hraju na ps3 tak se prave u stolu hrbit nemusim - mam jeden monitor na stole u PC a druhej nad posteli, na kterej se divam bud v sede z kresla nebo v leze z postele (naprosta pohoda) . Jinak gamepad neni sam o sobe nic svetobornyho, jde o to, ze ho pro hrani nemusis mit na nicem polozeny, ale drzis ho v rukach - tim padem na nem muzes hrat temer kdekoliv a v jakekoliv pozici. Klavesnice a mys patri na stul, reseni klavesnice na nohy a mys buh vi kam pro me neznamena pohodli, ale spis utrpeni - to uz je lepsi se hrbit nad klavesnici u stolu.
Nechci se hadat asi mame kazdy jiny predstavy o pohodli, pokud ti tvuj zpusob vyhovuje - ok. Ja bych tak hrat nemohl.
-
-
-
-
-
-
FÜR REDAKCE
Hoši, tak co bude s tím Fargem?? *14* -
-
Číhá za dveřma.
-
-
a zevnitř nebo zvenku?
-
Tedy,že ty dveře jsou pořádně zamčené!
-
-
-
Nevíte někdo prosím v jakém díle FC se baví o přezdívce "Sugestivní psychokomunista"? *1*
-
-
18.? Možná... fakt nepamatuju přesně, bylo to kolem DA2, takže asi...:)
-
-
Taky bych chtěl mít ten žlutý text za nickem... *9*
Pane Poláček, nešlo by to nějak? *1* -
-
Trol.diskuzni (rezidentni troll)?
co treba Trol.diskuzni (obsedantni otrava)? :PPP -
-
Trol.diskuzni (Asertivní Externista) *5*
-
-
jo, neco na tom bude :). todle ale byla spis narazka na jednu starsi ceskou pisnicku v souvislosti s tvym "dobrem"... :)
-
Ty máš dnes nějakou psavou, ne? Obvykle napíšeš jeden znalecky se tvářící příspěvek a ozveš se zase až za týden. *2*
Ale abych ti odpověděl - nekouřím, nepiju, nesázím a nefetuju! *5* -
sazim, sklizim?
-
Já věřím, že rozsévám pouze dobro mezi Vás, drazí přátelé!
-
vylepseni: Trol.diskuzni (Nasertivní Externista) :PP
-
-
-
Tobě by slušel spíš titul před jménem *1* . Napadá mě, co takhle Kon.trol. ? *5*
-
-
-
-
Soutěž o Age of Wonders III
Na otázku "Kolik hodin Petr po GDC meditoval?" bohužel odpověď na Pavlovu otázku vlůbec ve Fight Clubu 174 nezazní! Poslouchal jsem jej 3x. O meditaci se sice bavíte v rámci Adrift, ale tahle konkrétní věc tam není... -
-
Eh, Lukas to zrejme omylem vystrihl z audio verze :( Ale ve video verzi to je urcite..
-
já jsem taky měl pocit, že jsem to v podcastu neslyšel
a Tea Club nebude v HD? -
-
Uz je to opravene, Tea Club je taky v HD, jen se blbe zkonvertoval...
-
-
-
hm, tak ted posloucham podcast a rad bych se zeptal na to jak presne funguje v Thiefovi to nastaveni, pri kterem kdyz me objevi, tak je to fail. osobne hledam stealth hru, ktera funguje podobne jako Super Meat Boy pri selhani. jde mi tedy o rychlou iteraci pruchodu prirozene ohranicenych situaci, coz v SMB byl level a v Thiefovi bych to bral jako skupina strazi, ktere oddeluje dve bezpecna mista, kde me v klidovem stavu nikdy neodhali. rychlou iteraci myslim minimalni cas mezi failem a vlastnim opakovanim te same sekce. dostanu tohle od Thiefa pri adekvatnim nastaveni obtiznosti?
-
-
Máš tam možnost dát si vlastní obtížnost a tam si lze zamnout všechno možné. Tedy aby tě nikdo nesměl odhalit apod. Čím více toho zapneš, tím více máš nějakých bodů nebo co to je.
-
-
to jsem pochopil. jen mi jde o to, jestli je to celkove dobre navrzeny a jede to hned quickload a za par sekund muzu znova.
-
-
Jo, tohle nevím. Jen jsem viděl nastavení a průběh hry ale nehrál jsem to.
Jestli to bude jako v případě toho, kdy omráčíš někoho koho nesmíš, tak se napíše, že jsi to pokazil a musíš to nahrát. -
-
ok. nevadi. i tak diky.
-
-
-
-
-
Vysledky soutezi
Kde muzu videt vysledky ze soutezi z podcastu ? -
-
Nikde, musíš se obtěžovat podcast stáhnout a poslechnout jeho závěr...
-
-
:D
ok dekuju a navic to neni obtezovani minuly podcast sem poslouchal poprve takze sem si nebyl jistej *9* -
-
V pohodě, já to nemyslel zle.
-
-
-
-
posledni tri podcasty skvely