Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    WOW! ja myslim, ze todle redakci odpali blahem: http://www.indieroyale.com/ . jedna hra z toho packu, ktery stoji aktualne asi €3, je opravdu specialni! todle si zaslouzi alespon bleskovku, kdyz uz ne newsku!
  • Podcast

Stihne se dnes sestříhaná verze včerejšího podcastu?
    • janchor
      No dobře, tak já ty Darksiders teda vypnu.
      • Mám takovou otázečku,na jaké sestavě hráváš, když točíš videorecenze? *4*
        • janchor
          Lehce přetočenej i7-920, GF 460, 6 GB RAM.
          • Nahráváš videa v 1080p a pak je překlopíš do 720p nebo už při natáčení ti hra běží v 720p?
            • janchor
              Nahrávám už v 720p.
          • Black_Hand
            neni to trochu malo pameti?
            • Ellendway
              šest nebo osm to už nehraje roli. Dneska je u nahrávání důležitý spíše procesor a paní grafika.
            • Black_Hand
              ok :).
            • janchor
              Stavěl jsem to před třemi lety a zatím nenarazil na situaci, že by to nestačilo.
            • Black_Hand
              a kdyby bighead cetl, ze na tom pocitaci lukas i toci, tak by pochopil, proc je to malo :).
            • Já osobně mám 4gb ram a to hraju na notebooku a bohatě mi to stačí na dnešní porty z konzolí(nic proti konzolím *3*) nebo prostě hry které jedou i na dnešních konzolí stačí bohatě. Jediný problém mám s BF3 kde ramka zmizne ani nemrknu především na mapách BtK *4*
      • bude videorecenze ?
        • janchor
          Právě ji točím.
      • *1*
  • Amylee.Anderson
    Že se na to nevykašlete už -_-''
    • Musí mi dokázat, že nemám (jako vždy) pravdu ani za mák, pochop. *3*
  • Samariel

VEKTOR

Poslouchá někdo ze zdejších pisatelů VEKTOR, který běží na Rádiu 1?
    • Chim
      Já myslím, že nevím.
    • alladjex
      Poslouchám ho ze záznamu. Ale díky jednomu, kde byli klucí z hrej, jsem narazil na mpod, co dřív dělali na hrej. A ten je fakt hodně super. Sice už ho nenatáčí - velká škoda - ale zase jich je zásoba ke stažení, takže nemusím čekat dva týdny, až se objeví nový vektor, ale stahnu dle potřeby. Samozřejmě jako vektor někdy výběr sedne někdy ne.
    • Mart9
      Podle mě ne.
      • alladjex
        Tohle mě naprosto facinuje. Jak může někdo napsat takovouhle informaci, to prostě nechápu. "Podle mě ne." Já to neposlouchám a proto: "Podle mě ne." ... to je prostě epický
        • Mart9
          Já jsem "zdejších pisatelů" pochopil jako redakci.
    • Jack1947
      Je tu vždyckyo tom článek... tak asi jo.
    • jo, naka ginger *5*
  • Kdy dneska bude Social Club? Ani zde, ani na Youtube o něm není žádná zmínka.
    • blixa
      Ne, dneska Social Club nebude, natočíme ho někdy v příštím týdnu.
      • Hanba...
      • ringmancz
        třeba ve čtvrtek?
      • Mart9
        zklamání....
  • Fight Club #42

Řekl bych, že určitá nezanedbatelná množina konzumentů digitální zábavy nechce vidět gameplay videa. Ta množina chce hrát demo ^_^.
  • Zdravím kluky z posledného Podcastu, tento fightclub byl pro mě dosti nesrozumitelný, neberte to nijak jako urážku, ale jsou tu lidé co by rádi slyšeli vše bez překřiků. Připadal jsem si skoro jak ve sněmovně. Ještě bych se rád zeptal k tomu Win8, řikali jste že by měli údajně jet na nových windows hry pod XBOXem, jedná se tedy o hry pro XBOX nebo pro XBOX 360? Díky, protože na tuto otázku sem se ptal několik lidí a říkalo že 360 tak se radši ptám zkušenějších *4* A ještě k těm adventurám, nejvíce z čwských adventur se mi líbila celá série Poldy od Zima Software. To bylo skuteně úžasné *5* poté Posel smrti. A prohlížeč u mě vítězí Opera
    • posila
      Ta spekulace je, ze by pod Win8 mely jit hrat hry pro Xbox 360. Ale je to DOST divoka spekulace. Tady je konecne clanek, ktery se nezabyva tim, co by to Microsoftu prineslo/neprineslo, ale jestli je neco takoveho vubec v soucasnosti technicky mozne: http://www.itworld.com/virtualization/184309/xbox-emulation-windows-8-dont-bet-it
      • Jozef123
        Podľa mňa aj keď to bude niekedy technicky možné tak to nespravia pretože by si všetci radšej kúpili PC s lepšou grafikou + možnosťami tuningu (nechcem tu nejak rozpútať hádku PC vs XBOX360!).XBOX by už nemal takú "popularitu" keď že dosť hier je len na xbox.Ja by som ale takúto inováciu privítal pretože na XBOX 360 sú hry ktoré by som si rád zahral(L.A. Noire)
  • ahoj!

ahoj! k fight clubu live (live jako skutečně real live) jako fanoušek bych zase do prahy rád přijel, ale asi je jasný že bych musel vědět kdo ve fight clubu vystoupí (krom běžné čtyřky) a jestli by to byl jediný program (pocitam s tim že by se slo nakonec do hospody). Píšu to proto že jako studenta mě vyjde cesta do prahy docela dost draho, tak abych věděl do čeho jdu. Kdybych byl Pražák tak chodim na fight club klidně každou středu ;)
    • Amylee.Anderson
      Mám to stejně. Zase "jenom" kvůli live podcastu, bych asi nejela...Přecejenom ty peníze.
      • Budeš se moci dotknout Lukáše Grygara! Copak to ti nestačí?
        • Odkedy nema Petr dlhe vlasy tak ju to nebere *1* *3*
    • Můžu o něco poprosit?

Natočte o sobě prosím dokument jak to drtíte, jak máte velké vize a proslovy. Pak to dejte ke shlédnutí od rána dne 21. prosince tohoto roku ^_^
      • Mělo být samostatně, ne jako část vlákna...
    • Keyz
      Hlavně jestli pojedeš po D1 tak nevíš co čeho jdeš *5*
      • ale jaky auto...

co tě bere, do prahy jedině vláčkem motoráčkem ;)
  • martyEF

kde sledovat

Ahoj, na games jsem nováček a začal jsem sledovat Váš podcast Fight club, vždy se dívám až na záznam na YT o víkendu, mohu se zeptat kde Vás mohu sledovat živě? Díky.

martyEF
    • janchor
      Během vysílání visí stream v článku na hlavní stránce Games. Obvykle se vysílá ve středu od čtyř, dneska pojedeme od těch sedmi, takže před sedmou by měl být článek online.
  • To zas někdo na Twitteru rozmázne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit