Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holec89

Twitter

Co kdyby byly dotazy v live vysilani vedeny za nejakym # tagem na twitteru ? Myslim, ze by to bylo prehlednejsi pro moderatora dotazu...
  • Amylee.Anderson
    http://www.youtube.com/watch?v=uGdVTn4-MkQ&feature=related ... Jsem si tak vzpomněla na Rybku :D
  • Salut.Tak kdy nám dnes naservírujete klub rváčů?aneb oslí můstky..
    • janchor
      Salut! Čtvrtá, pátá odpoledne.
  • Robotron3
    A jak tam Petr říká, že nás Ludvík zatáhl do nějakýho žertu, nebo mimozemšťanský aktivity, tak to neni vůbec pravda. První co Martin Ludvík na férovku uvedl, že se pokusí o znovuvydávání Excaliburu, ale že zároveň tím chce i zkusit prodat tu značku, a že si neni jistej, jestli na to bude mít peníze a jak to vůbec bude, ale zkusit to. To co pak pouštěl ven, třeba na blogu, bylo takový hodně zvláštní, a mě se to taky nelíbilo, ale jinak z osobního hovoru a debaty, to bylo uplně čistý a nikdo neměl pocit, Ludvík bude vydávat novej Excalibur, je to tutovka, a pak si z nás jen udělat dobrej den. Naopak jsem počítal od začátku s tím, že z toho asi nic nebude, ale i přes to to chci zkusit, což jsem říkal i klukům, kteří na tom měli spolupracovat. Takže musim trochu očistit aspoň takhle Ludvíkovo jméno, protože k nám se zachoval férově. No problem.
  • Je to byznys, od Bran Skeldalu nic jiného neudělal, proto teď portuje hru a píše knihu se stejnou tematikou. Takovým lidem se říká "netalentovaní" a i ti se musí nějak živit, tak se to dá pochopit.
    • DeathOnVacation
      Třeba má talent literární a kniha bude super. Ale kdo ví, stejně tak to může být pěknej brak. Ještě uvidíme, jak je to s tím talentem.
    • To je uplne neprestrelna logika *1*
  • Cajk
    Marek hodil do češtiny na DA2 spyware nějakej jo:)

Btw pánové, ona "novinka" o Syndicate

http://uk.gamespy.com/articles/968/968107p1.html

:)
    • janchor
      Však jsme kvákli, že to bylo dlouho udržovaný veřejný tajemství. Oficiálně s ním šli ven až teď.
  • Nevydaním podcastu v termínu roztříštili světovou rovnováhu. Hanba jim, bídákům.
  • Prosim, nehrejte to tolik na image.... Asi vykrik do tmy,,,,,,,,,,
  • Robotron3

proste

Kluci, vsechno super, ale prinutte nak Martina Bacha, aby nerikal tolik "proste". Me by to ani nevadilo, ale tech proste uz je fakt moc. Jinak dobry a tesim se na kazdej dalsi podcast *4*
    • Zdenda666
      Oni "proste" mluvi tak jak jim zobak narostl :)
    • blixak
      Jojo, vim ze je to strasny, ale proste si nemuzu pomoct ;)
    • janchor
      Taky jsem při stříhání chvílema vyskakoval z kůže. On to Aramis o sobě ví, ale tentokrát šel zjevně po rekordu.
      • sleepless
        Chtel dohnat Mafii II, ale zaroven nechtel byt sprosty :)
        • Jozef123
          *1* to keby tam povie 200 krát tak neviem ako by to vyzeralo *1* *1*
          • Něco jako rekord s F-word v Mafii 2? *1*
            • Jozef123
              Tak tak.. *1*
  • Trol.diskuzni
    Při poslechu vašich posledních podcastů se opakovaně stresuju, že se mi pokazila má audiofilská zvukovka a/nebo zesilovač s DAC. Pak mi dojde, že ta šílená "wall of hiss" není problémem na mé straně...

Máte to šíleným způsobem přebuzený ty gainy, opravte si to. *3*
    • Kde ses tu zas zjevil?! *1* *1*
      • Trol.diskuzni
        Je otázka chvíle či dvou, než mě páni redaktoři opět smažou a zabanují, protože oni přece rozhodují o tom, co je a co není kvalitní příspěvek na zdejších diskuzích (kterých jsou vlastníci). *3*

Rekordem je myslím BAN na 108 dní na jednu z IP adres, které jsem používal...
        • Stále málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit