-
Taky bych uvítal už změnu moderátora.Se prej budete střídat ne?sem někde slyšel..
-
-
To jsi slyšel špatně. Za Pavla zaskočím jen v případech, kdy bude někde v luftu.
-
-
Ale změnit by se to mělo.Mě osobně už Dobrovský začíná vadit jak všem skáče do řeči a kecá něco o tom, o čem mají nebo nemají ostatní mluvit.
FC bylo lepší bez něj. -
-
Tak nejlepší byly určitě původní FC - prvních cca 30 dílů... Ale i nyní to má velmi dobrou úroveň a občas se objeví i vyloženě skvělý díl. Co se Pavla týče, tak ten mi vadil jen zezačátku - nyní už moderuje a komentuje úplně v pohodě a neřekl bych, že by někomu skákal do řeči nebo řídil debatu ve větší míře, než káže jeho moderátorská povinnost (a osobitý styl). Navíc je svými komentáři (případně zvoleným tónem hlasu) často i velmi vtipný... *4*
-
-
-
-
A jinak ta Pavlova monologová alotria jsou opravdu roztomilá...
Díky za ten pirátskéj rip, freelancerSVK. -
-
Môžem nahadzovať pravidelne kým mi nezačne znovu škola. Vidím, že Slotermeyer už má zabehnuté nahadzovanie video verzie, tak ja môžem pridávať audio pre tých, čo si to hádžu na prehrávače.
P.S. Pavla som trochu zostrihal lebo tam boli zbytočne dlhé pauzy medzi odpoveďami. Osobne ma najviac pobavil Farid keď rozprával o zajacovi :D, mi to pripomenulo starý hPod, kedy rozprával o zvieratách vo Viva Piňata
-
-
FC 57
Až později v noci. Moc práce, bacilů &.. práce. -
-
Nebylo by lepsi, oficialne zmenit den vydani na patek?? Stejne to tak posledni dobou byva a aspon by nebyl nikdo na*ranej .)
-
-
Spíš jen změnit na "vychází následující den po natáčení", i když holt tentokrát to bude ob den. A až v jeho průběhu, líp to dneska nedávám, bohužel.
-
-
Stihne sa to do večera ?
-
-
Kolem osmý bude hotovo.
-
-
ja bych rekl, ze krome tohoto by bylo dobre i zdurazit moznost RSS. to by to lidem melo hlasit samo od sebe.
-
Vsak on se svet nezbori.. Ja to myslel spis, aby to nevypadalo tak neporadne, meli by jste pak dost casu a podcast by byl vzdy vcas:) diky za reakci.. aspon uz nemusim znasilnovat tlacitko obnovit :)
-
-
A kdyz jste na me tak hodni, tak ja si ten ucet tady teda udelam :D
-
-
-
-
Asi uz nema cenu cekat, ze? :D
-
-
Budete ještě dělat nějak gamesplaye? že za poslední měsíc jste měli asi 3
-
Chcel by som sa spytat ako je na tom AC fight club special,tusim ste hovorili,ze do vianoc by to malo byt,ale uz to bolo relativne davno a odvtedy som ziadnu informaciu o tom nezaznamenal,dakujem za odpoved.
-
-
Zcela na rovinu přiznáváme, že do konce roku se skutečně nestihne. Snad v lednu...
-
-
Hosté ve Fight Clubu
Apropo, kdo jste se zaregistroval na té Macurově stránce Bezochrany.cz? Jinak díky za tohoto hosta, alespoň jsem na vlastní oči viděl jednoho z tvůrců skvělého Inquisitora.
Rád bych viděl v podcastu duo Jelínek/Pivko (alespoň telefonické, krátké interview), kteří stojí za úžasným old-school RPG Nyrthos. Link: http://www.nyrthos.com/index.html
Pro mě osobně jde o nejočekávanější hru z českých luhů a hájů. -
napravit!
Stale to nejde stahnout... spravte to chlapi :o/ -
-
Přečti si jánchora co píše níž. *7*
-
-
Kde je Drda?! Chýba tomu trochu fekálu! Príliš politickej korektnosti škodí! *12*
-
vďaka za ďalšie tri podcasty :D... vypočul som si to celé naraz v práci (perfektne to kráti čas)
-
Jasné, že Boratova dcéra nemá na ružiach ustlané a ťažko sa ňu dostalo, keď jej 13 bratia hrávali na jedinom PC v dedine Dooma.....čiže zarputilý feminizmus viac ako logický.
Ok,,,,ale dosť bolo žartov, ako vždy súhlasím s Lukášom....hry sú strašne blbé v tomto a chcelo by to naozaj prepracovať dej i postavy...predsa len niektorí groteskní hrdinovia typu Markus Fénix odradia i dospelého mužského diváka.
Moju frajerku napríklad bavia samozrejme fb kraviny, ale za najlepšiu hru vôbec považuje Mafiu 2. Prečo? Lebo mala naozaj filmový uveriteľný príbeh, skvelé dialógy, proste krásna filmová hra. Takých by bolo treba viac. Ženy skôr odrádzajú samé strieľačky, prehnane akčné scény....80% AAA hier je na spôsob Ramba, ako vraví Vávra padajúce mrakodrapy.....stačilo by sa viac priblížiť kvalite filmových scenárov a netreba ani nasilu nejaké kvóty na ženských zamestnancov, a keď už začať treba od IT a Technických vysokých škol u nás i vo svete, tam to všetko začína....