Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V kolik hodin tu ten FC zhruba bude?
    • janchor
      Přesnou hodinu neodhadnu, ale video bychom měli stíhat nahodit v průběhu dnešního večera.
  • Tron

Nevím, ve kterém článku ta hláška typu "nový Tron je dvouhodinový klip Daft Punk" byla, ale objevila se i v podcastu, tak zareaguji na ty, co nesouhlasí, sem: ano, Tron Legacy je "jen" dvouhodinový klip na v tomto případě famózní hudbu Daft Punk a je to názor přijímaný většinou lidí, co ten film viděli. Osobně to nevidím za žádnou kritiku, naopak, mě se ten klip hrozně líbí *4* A soundtrack k němu jsem slyšel podle Last.fm aspoň 50x.
    • RavenHolm
      http://www.youtube.com/watch?v=fY6JOphu_s4
      http://www.youtube.com/watch?v=s3D3qWhxgSg
      Doporučuju.
    • Drom
      Tron Legacy je hlavne otresny film.
      • MishKonn
        A já si nepamatuji, že by někdy někdo tady jeho kvality hájil *4*
    • 13_11
      Byla to reakce na tento článek. A jen pár slov za sebe: mně kritika nevadí, jsem jí otevřenej, a pokud někdo bude toho názoru, že "ONO" tvrzení je sračka, tak s tím nemám sebemenší problém a beru; je to ostatně taky názor. Co mě od dotyčného zamrzelo, bylo, že onu danou větu vyňal z kontextu (a o kontext jde vždycky až na prvním místě!) a zaobalil ji do svého tvrzení, že "předkládám neoddiskutovatelný fakt". Každý správný (a chytrý) čtenář musí už z prvního odstavce článku odtušit, jak se věci ve skutečnosti mají. A abych za každé vlastní či nevlastní tvrzení vkládal větu "mám za to" nebo "toto je jenom můj soukromý osobní názor, ale..." - no to se na mě nezlobte, pane Martin.
      • MishKonn
        Kdybyste četl pozorně, našel byste v mém příspěvku slovíčko "pomyslné" připojené ke zkratce IMHO. A kdybyste se obtěžoval podívat se na příklad, který se nachází na odkazu, všiml byste si, že tam taky nikde "mám za to" neuvidíte.

Pro vás ostatní ohledně filmu Tron - určitě jste si zajisté všimli, že ono tvrzení o tomto filmu nijak nevyvracím. Pro některé z vás bude možná překvapením, že ač jsem byl k duu Daft Punk do uvedení Tronu do kin poměrně lhostejný, soundtrack mě velmi zaujal a lhal bych, kdybych řekl, že ho nemám poměrně silně naposlouchaný.

Věřím, že pokud vy vezmete v potaz celý kontext, který tady někteří z vás hájíte, a přečtete si jak moji původní reakci na článek o DAII, poté si poslechnete diskuzi lidí z redakce v podcastu a potom si přečtete moji finální reakci tady, nebudete reagovat slovy, že jsem něco označil za srač*u. Protože to jsem s prominutím neudělal.
    • Black_Hand
      ja jsem ho videl minuly mesic. a pod to se muzu jenom podepsat. mozna bych jeste pridal "zabery na olivii wilde" a to je tak vse. kdybych mel rict, takovy standardni filmovy veci jako charaktery, dialogy, pribeh, jeho vyprava...tak nereknu nic, pac tam prakticky nic takovyho co by stalo za to nebylo.

daft punk proste udelali soundtrack ke hre a nic vic z o tom filmu rict nejde :P.
  • 13_11
    Pro Privata Martina:

Není to úplně Mario, ale můžeš zkusit to nejčistší retro, co je teď k mání: Ripple Dot Zero.
    • holec89
      mohl by taky zkusit unfair mario:)
  • Ešte som sa nedostal k tomu aby som si Vás vypočul, takže sa možno pýtam nesprávne, ale vráti sa aj rubrika "Game Over", prípadne nejaká obdoba? Ďakujem.
    • oin.odin
      ja ja "Game Over" bolo super ... a nejaká ta game hudba s "fundovaným" komentárom by tiež bodla
  • posila
    Zacinam mit strach, ze vcera sli s Danem plavat i ostatni :)
  • trochu jsem probrouzdával internety..
    https://www.youtube.com/watch?v=vDaLVYQIbVg
    • asdsad

nojo grygar byl magor už tenkrát toje jasné
  • Xykon
    ,,Bude se to jmenovat Dan?" *1*
    • Jojo - Lukas perlil. "Rihanna? To uz je kousek k samohane." : D
      To me malem zabilo.

A s tim hranim za zensky, navic s tak imbecilnima argumentama, mi taky mluvil z duse.
      Supr podcast - dekujeme
      • Souhlas,já osobně hrál oba Mass Effecty za chlapa,protože kdybych tam nabaloval chlapy,připadal by si docela divně *1*
        • dilinja
          a balit zensky ve videohre je normalni *1*
  • FreelancerSVK
    Chce niekto nezostrihanú audio verziu dnešného fight clubu? Či to mám uploadovať niekam.
    • ruthan
      Urcite lepsi verze bez cenzury, takze uploaduj.
      • FreelancerSVK
        Snažím sa ale speedfile mi vyhadzuje nejakú chybu po uploade a uloz.to je moc pomalé.
        • co treba netload.in/ hotfile.com/ nebo uploaded.to/?
          • FreelancerSVK
            Ak majú dobré dowload rýchlosti skúsim ale radšej na väčšie veci používam tuzemské služby ktoré idú aj cez 3MB/s.
            • FreelancerSVK
              Nakoniec som to poriešil dropboxom :)
            • Tomu rozumim, ale kdyz ostatni zklamou, tak zkratka zkousim, dokud nenarazim na tu, ktera v danou chvili, s danym pripojenim bezi tak jak potrebuju :).
  • Luke

Video Fight Club #89

https://www.youtube.com/watch?v=WkyOz3RkT4o
  • HACKEŠI

Pavle! Nehoupej se, shodí tě hackeři!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit