Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ezechiel25-17

Info pro ty, co čekají na sestříhanou verzi

Tak dneska už asi určitě ne, Lukáš je na 4hodinové Opeře a pak do OKA na pivko... i když by mě zajímalo, jaký je podíl stahování sestříhané/nesestříhané verze.
    • janchor
      A především mu přes den odešel kus hardware, na kterém stříhá.

Pivko jsem nicméně vynechal, práce je práce.
      • ezechiel25-17
        V cestě ku zodpovědnosti jsi pár roků napřed, to mně se povede jen výjimečně :-/
      • Milda8
        http://www.youtube.com/watch?v=mnoRqmaKIZw&feature=related
    • Trol.diskuzni
      A neměl se nejdříve posílit tím pivem? *1* Já když si vzpomenu na téměř tříhodinové představení Višňový Sad, co jsem jednou musel povinně absolvovat... To bylo asi největší utrpení v mém životě, a že jsem si už něco málo i prožil! *15*
  • A odpověď na soutěžní otázku je fuč *7*
    • peta.jirousek
      A zrovna když se hraje o crysis 3 na xbox :/
      • janchor
        Je logický, že si holt soutěž příště zopakujeme.
  • Malleth
    Super podcast, ale nezlobte se na mě. Force Unleashed 2 je fakt debilita
    • janchor
      Já se na tebe rozhodně nezlobím. Ale dobře si pamatuju, jak se zlobili lidi na mě, když jsem tomu dal pětku.
      • Malleth
        Tak lidi budou prskat vždycky, ale podle mě je ta pětka adekvátní. Jednička taky nebyl žádnej zázrak. I když odhlídnu od zklamání že nejde o dalšího Jedi Knighta a od toho jak obě hry vysávali a znásilňovali univerzum a budu je hodnotit bez toho že jde o Star Wars tak se konkurenci (God of War) nemůžou rovnat.
      • Black_Hand
        z toho si nic nedelej. lidi jsou obcas divni, hlavne kdyz jses "verejna" osoba.
        • Hlavne niektory ludia nevedia pochopit ze je to len tvoj nazor a hned ta musia presvedcit o opaku *7*
  • smejki
    Já jsem na Danův názor na Skyrim zvědavej. ne snad proto, aby zjednal pořádek v týhle hipícký podplacený sluji, ale protože jeho stručná kritika je zatím z 90% je jeho kritika TESV založená na grafice a grafickém designu... a UI... ale koho tolik bere, zda je TES technologický hi-end?
  • Technická...

Zdravím, začnu pozitivně: Fight Club je výborný, tahle sestava mi po tom čase nepodcastování chyběla. A Dan jako přírůstek nemá chybu. Ve vašem podání by mi navíc videorecenze vyhovovali mnohem více ve stylu "hospodské tlachání" než "suchá, ale informativní", to jen tak na okraj.
    Teď prosba/drobná výtka: bylo by možno dělat tagy kompletní, tzn. včetně alba? A album art by také určitě neudělal radost jenom mě (navíc logo Fight Clubu už evidetně máte). Pro orientaci v přehrávači, který hudbu zpracovává "databázově" by hlavně doplnění alba do tagu mělo svůj význam. Navíc by to takto působilo určitě profesionálněji (bohužel pro vás poslouchám i zahraniční Weekend Confirmed, který je po této stránce bezchybnatý). A poslední připomínka je k názvu souboru, trošku mi uniká, proč se třeba 5. díl jmenuje právě 4d0a3d2e04b75.mp3.
    • sleepless
      Ad nazvy jednotlivych dilu: zcela opravnena pripominka, brzy napravime. A ten zbytek vlastne take. Jinak diky za podporu :)
    • Urug

4d0a3d2e04b75.mp3

...hexadecimalni zapis "ChicoTech" v ASCII
  • A bude i nesestříhaná verze dnešního velmi "profesionálního" podcastu?
    • http://www.own3d.tv/Gamescz/video/717203
      • Slotermeyer
        No jo, ale pak vypnuli nahrávání a ještě se tak půl hodiny kecalo. To byla teprve jízda... *15*
        • skoda ze to nikto nenahral *1*
        • Měli by se z toho udělat dva pořady,jeden FC by byl uncut a druhej klasickej,aby diváci jako trotl diskuzní nemohli žvatlat o neprofesionalitě po natáčení ;)
          • ved tak to aj je...(priblizne)
            • Ale tím jsem myslel,aby se to nahrálo celý od začátku až do konce včetně těch připráv na začátku a konec aby byl,kdy odpojí kameru. A pak by se uploadli dva pořady,jeden by byl sestříhanej a druhej ne. ;)
    • Přesně tak.Jestli nedáte celý podcast,tak jsem připravenej vlítnout do studia. *1*
  • Core

Záznam

Těším se na záznam, včera mi minimálně hodina utekla *9* Snad už od příštího týdne bude přenos drobet pravidelnější, ale i tak díky.
  • Klub rváčů s podkresem ptačího zpěvu? Velmi relaxační.
    • blixa
      Museli jsme si otevrit okno, v klubovne to trochu smrdelo ;)
  • Mat v jednom podkaste Ondra Broukala a Lukasa Grygara... ;)) PARAADA :)..
    Inak ja mat prachy tak si Vas vsechny koupim :D... Resp. webovy projekt kde by bol Lukas a Ondra by bol podla mna dopredu odsudeny na uspech. Fakt skoda ze neviem carovat :D, by som si vycaroval prachy, kupili by sme studio niekde v LA :D, a dali by sme dole aj GameTrailers :)... To by bol zivot :D...

Ale spatky k realite, musim si ist poslat dalsie zivotopisy :)...Bo nejak nemozem zohnat na leto brigadu :D....

Ale spatky k realite a k podkastu :D... Drzim palce Ondro nech ti to vyjde! GP bol podla mna fajn, a ano, aj tie scenky boli podla mna fajn ktore kazdy kritizuje. A to nie som najmladsi, kazdy ma na to skratka iny nazor. Mne sa to teda napr. pacilo. Nie vsetky samozrejme, niektore boli roztahane ako si povedal. Ale bolo to fajn. A dokonca aj to, ako kazdy hovori, ze GP mal staru tvar nemennu zaseknutu niekde v 90 rokoch. Ok, detskost mi vadila, ale napriek tomu mal aspon svoj osobitny charakter. Bol to skratka GP s dusou ktora sa mi pacila. Skoda, ze ho zrusili.

Dat ho na CT3 ako kanal pre deti, by bolo skor uz urazkou ako relevantny priestor. Nechapem, ako moze niekto zit v takom stereotype, ze hry = zabava pre deti... To aj filmy su zabava pre deti?... Hry, tie dobre, maju casto dobry pribeh, kde naviac mozte byt hlavnou postavou vy, to je to, preco ma to tak bavi. Je to ako film, resp. svet v ktorom som ja sam prostrednictvom nejakeho interfacu :D... Ale toto nehraci nikdy nepochopia, skoda.

Drzim palce Ondro. A Lukas, dufam, ze budes v co najviac podkastoch ;), popripade u Ondra v time :D...
  • Corvus

✖ ✖ ✖

Témátko do novinkového bloku do jednoho z příštích podcastů: Konečně vyšla česká karetní hra Northmark: Hour of the Wolf (CZ verze brzy)!!! 180 unikátních karet, RPG prvky, dobrodružství! Demo jsem hrál několikrát a celkem mě to bavilo hrát i sledovat příběh. Myslím, že tahle záležitost z českých luhů a hájů by se měla určitě podpořit. *5*
    • Keyz
      Hru neznám,tak dík za doporučení.Vyzkouším demo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit