-
Dan Vavra by si mel zalozit nejakou vlastni vyvojarskou firmu a sefovat tam, protoze jako normalni podrizenej s nim asi nemuze bejt velky porizeni. A to myslim jako ze respekt (velkej) :)
-
Archív livestreamu
Nemá Ustream aj možnosť archívu? Fakt som chcel vidieť živý prenos ale nevšimol som si, že to nahrávate už v stredu. Viem, že podobná služba Livestream túto možnosť má aj v neplatenej verzii. -
-
Vsadil bych na diváky-posluchače, že za nějaký čas začnou streamovaná videa nahrávat a házet na YouTube; takže bych se nebál.
-
-
pirati
xboxovej BF3 uz je na torentech *1* -
-
karl
pst na konzolích se nepirátí...
-
-
Je to takové mrzuté, čekat tak dlouho na podcast. Jako chápu, že to je těžká a náročná práce, vydat audiostopu, ale třeba konkurence to pravidelně zvládá v pátek večer přesně ve 20:00, Fight Club už si radši grabuju z videa.
-
Dex - Jirkovský
Pozvěte prosím do FC pana Jirkovského, aby popovídal o DEX. Díky moc!!! -
-
Taky se přikláním za více hostů z řad herních vývojářů.
-
-
Dnes dobrej podcast
Dan dneska zase perlil :D :D :D -
Bych řekl že se(alespon pokud byl dan přítomen)určitě strhl nějaký offtopic ohledně právě probíhající stávky,vím že tyhle věci do herního podastu a na herní web nepatří a je správné se jich vyvarovat a vystřihnout je z Fight clubu.Na druhou stranu pokud byla ona debata (a vůbec všechny podobné offtopic debaty)zajímavá bylo by fajn je uveřejnit někam mimo,na uloz.to,rapidshare,na svoje blogy či prostě někam,věřím že mnoho lidí by to ocenilo....
-
Nástroje W2
Nasr*t na Geralta! Já chtěl mít v tom editoru totální volnost *16* -
-
Musím říct, že navzdory tomu, jak se mi nakonec oba Zaklínači líbí, pro mě bylo zaměření na Geralta spíše zklamáním... Těšil jsem se, že si udělám svýho zaklínačskýho zelenáče, kterýho si v prostředí světa vymodeluju podle svýho. Právě to, že si uděláte svýho "witchera" byl původní záměr redka...
-
-
No v tom editore by svojho zaklinaca kludne dovolit mohli ale hra samotna by podla mna nefungovala ani nemala ako fungovat s nejakym random zaklinacom,nehovoriac o tom,ze vsetky zaklinacske pribehy boli zamerane na geralta,mozno este keby zobrali nejakeho ineho zaklinaca,ktory vsak podla loru existuje ale nechcem si predstavit ze by si niekto vytvoril nejakeho ''omgwtflol'' zaklinaca zo zelenymi vlasmi a 150kg,ktory by na zaciatku nevedel ani ako drzat palicu a na konci by zabijal drakov,to by som asi plakal.
-
-
Thorleif_cz má pravdu: původním záměrem CD Projekt RED bylo vytvořit hru ze světa Wiedźmina, ale s vlastním zaklínačem – Redko v té době ještě nevědělo, jestli jim sám pan legenda Sapkowski ještě legendárnějšího Geralta vůbec posvětí; což se zprvu zdálo skutečně nemožné, jelikož své posvěcení hranému seriálu / filmu si Sapkowski dodnes vyčítá. Redko proto pracovalo s „reálnou“ možností, že Sapkowski na začlenění Geralta do hry řekne ne. Je proto vtipný, že zmiňuješ zrovna „zelený vlasy“, poněvadž kdo si pamatuje na první obrázky/videa ze hry, tak tam právě pobíhal borec-zaklínač s divokým čírem na hlavě barvy brčálu a krve.
Jsem rád, že polští fanoušci knížek a her byli tehdy dost slyšet, že se Redku nakonec ze Sapkowského podařilo vymámit ono „tak“, a my dneska můžeme doopravdy pobíhat s virtuálním Geraltem po světě, jenž je tak super. Tvorbu vlastního „zaklínačskýho zelenáče“ bych však uvítal okamžitě! Nebojím se ale, že by si to komunita nakonec neprotlačila... jakýmikoliv zbraněmi.
-
-
-
Kdoví, jak to nakonec bude...
-
-
Trošku HYPE
Vidím, vidím dobře? Rychloběh Temných Duší s panem Dortem??? *8* *8* *8* -
...
Já vás asi miluju :D Zrovna dneska jsem to nestihla a ono to dnes není. JUpí! :) -
-
Ty miluješ stejně jenom Petra :D
-
-
Omyl, mám ráda jeho culíček :D JInak nejlepší je asi Vávra\ Grygar :D
-
-