-
Jedna nepodstatná...
147 není prvočíslo :D -
achjo, tak jsem zvetseny jako zvrhlik co mlati prostitutky...fakt super :X.
....aspon, ze jsem nevysaval holcicky v bioshocku.... -
Faride najdi čepec jinak nechoď :D Naštval si mě tím *13*
-
-
hlavne nastvalo, ze novy posluchaci neboli upozorneni na to ze Farid je zaujaty
-
-
?
-
-
ista hlaska co sa v podcastoch s Faridom objavuje odkedy robi v EA
-
-
-
-
tim ukecatelnym chlapkem (ktery dle walkthrough neni ukecatelny) v Gemini Rue myslite toho recepcniho? to reseni jak na to prijit je opravdu trivialni, ale vyzaduje to dobrou pamet, nebo si toho pak vsimnout zpetne :).
-
-
Jojo, toho recepčního.
-
-
ok, fajn :). docela me zarazilo jak moc velky "detail" je tam potreba.
-
-
-
bude alespoň zítra video záznam?
-
nefunguje :(
Podcast na iTunes hází chybu :(( nejde stáhnout :/ -
-
Věřím, že to Janchor řeší, ale podcast nejde stáhnout... *13*
-
-
Od ty doby, co si games nechava posilat skrz donate penize, de to s podcastama z kopce... Nejde ani tady z webu.
-
-
Jak to jenom je? "Kdo chce psa bít, ....."
-
-
"...psa si najde?"
-
-
"...je debil." a zavoláme kubišovou. *16*
-
-
-
-
-
-
Nová grafika
Nevím co, ale něco mě na novém vzhledu nějak tahá za oči. Zatím nedokážu přijít na to, co to je... že by prostě jen nezvyk? V každém případě mi vadí optické (nebo skutečné) zúžení stránky s obsahem. Je to strašně uzké, řekl bych až nepřirozeně moc. Ono je to asi i tím, že fonty (obecně všechny) jsou drobet větší a tím to působí "zaplácleji" na tak malém prostoru). Mám rád vystředěné stránky, ale ten pruh s veškermým obsahem ke čtení je až příliš... Jinak je to fajn. -
2.800
bude někde hostem dan vavra zhuleny nebo sfarany ? -
-
podcast
někdy
-
-
FC # 106
Teoreticky kolem 16 hod.? -
-
Čistě teoreticky snad ano :)
-
-
Co se týká hudba ze hry, která mě přivedla k nějaké kapele, tak s láskou vzpomínam na soundtrack Flatout 2( idkyž to se asi nepočítá *1* ), která mi pomohla k zjištění že rock a metal je hudba co mě bere.