-
lol, zminka o master's hammer na podcastu tiscali. ja uz snad slysel vsechno. "k nicemu by nebyly bryle bifokalni!"
-
Dan
Ty jo hláška , kdyby za mnou takovej d*bil přišel a já měl brokovnici ustřelil bvych mu palici. Super to jsem se docela bavil. -
Jako
Slovo jakoby bude od dnešního podcastu nahrazeno slovem jako? *4* -
-
Jak jsem se tak poslouchal, čeká mě spíš konverze k Nicméněismu.
-
-
Salut.V kolik dnes záznam ?
-
-
Ze by cirou nahodou do dnesni 18-ty hodiny? Vyrazne by mi to zpestrilo ctyrhodinovou jizdu vlakem ktera me ceka.
-
-
Volové Danovi šlo jenom o to, že Levine těží už ze zavedený značky a hraje na jistotu. Já v tomhle případě souhlasim s oběma, i když oni na sebe kvůli tomu vyštěkli. Jenže pravda je tak trochu uprostřed - "Shock" to v sobě má (Levinova idea), Bioshock zase hru prodá. Všichni budou spokojený, hlavně teda Irrational.
-
-
"Levine referred to the term BioShock not as a specific location or setting, but a concept conjoined by two ideas: the exploration of a fantastical setting, and the use of a large number of tools and abilities in creative manners to survive."
-
-
Na všech těch Shocích je hlavně společná jedna věc - idea zhroucení nějakýho zdánlivě promyšlenýho systému - v Bioshocku utopianismu a v SS počítačovýho dohledu..
-
-
Crytek v tomhle byl alespoň trochu kreativní. Nacpat ke každé hře název Bioshock a číslovku 1-∞ akorát svědčí o nedostatku invence (a samozřejmě i čisté komečnosti jejich rozhodnutí). V tomhle není nic výjimečného, úplně stejně můžeš popsat Call of Duty, nemá specifickou lokaci nebo prostředí a její koncept je vytvořen spojení 2 myšlenek: rozsekat co nejvíce nepřátel v singlu a rozsekat co nejvíce nepřátel v MP, to všechno za využití velkého množství zbraní a nástrojů k dosažení onoho cíle.
-
-
-
-
OFF AIR A ZPOZDENI
porad tam je off air a to uz ma te 16 minut zpozdeni -
Tak dneska cca před půl čtvrtou.
-
mate chybu v kalendaři fc je v 15.00 a ma byt v 16.00
-
-
není to chyba, zítra bude FC o hodinu dřív.
-
-
nejak mi to spadlo, uprostred vety...wtf? a ke konci to melo hodne daleko.
...jestli byl vazne konec, tak jsem ztratil pul hodinu zivota ani nevim kde. -
-
tak ano, mel jsem ctvrt hodinovy lag :X. ted jsem dokoukal zbytek.
-
-
Petr Bulíř je jednoznačne najlepšia voľba do Fight Clubu,,,Number *1 *14* *14* *14* konečne nejaký ozajstný řváč a inteligentný názor a zároveň pútavý...