-
Poznámka pro Rybku: 147 není prvočíslo!!!
-
-
On ale asi mluvil o tom jak odhadl tu sedmičku na konci.
-
-
Věcná pro Poláčka: Slovo kuš neexistuje (kromě "kuš!" = "zmlkni!"). Samostříl je "kuše". Tohle mě irituje skoro stejně jako "pistol"
-
-
Pistol mě taky strašně sere, obzvlášť když tak někdo nazývá cokoli co střílí, včetně samopalu a pušky :)
-
mislis zes setrel co ty lofko :D
-
-
"zloděj" křičí, chyťte "zloděje" :)
-
-
Hovorová řeč se správným vyskloňováním slova kuše prostě moc nekamarádí..
-
Já ti rozumím ze všech zdejších nejvíc; přece se ale do skonání věků nespokojíme pouze se slovy lučiště či píšťala? Jazyk jde dál.
-
Nicméně rozdíl je v tom, že "kuš" opravdu neexistuje, kdežto "pistol" je sice archaismus, ale běžně se používá.
-
-
procenta
Ty Martinovy procenta byly nějaký divný, ne? Hru si koupí jeden člověk, po Gamescomu dva (nebylo jasné. jestli další dva nebo dohromady dva) a to je nárůst o 50%? -
-
Před GC si hru předobjedná jeden člověk, po něm dva, tedy zájem o onu hru se zvýší díky GC o 50% oproti normálu (tzn. jedný předobjednaný hře za určitý období), podle mě to nemyslel jako celkově, aspoň takhle jsem to pochopil já.... :)
-
-
to co píšeš je nárůst o 200 %
-
-
S tím, že by se počítalo, že bez GC zůstane zájem stejný (tzn. 1 předobjednaná hra za další období) by ten nárůst způsobený výstavou byl 100%, každopádně je pravda, že tam v tom původním mám chybu, asi je dobře, že jsem vejšku vybíral tak, abych tam neměl matiku :)
-
-
-
-
Pan Grygar opět nezklamal - Gothic je sra*ka, HOMAM je sra*ka (GTA IV je sra*ka, Mafia I je sra*ka, ... je sra*čka, ...). Podstatné totiž je, že Skyrim, Just Cause 2 a Diablo III nejsou hry plytké až za hrob! *3*
Upřímně řečeno nedokáži rozsoudit, co vám jde lépe, pane Grygare - jestli tvorba hudby, či recenze her. -
-
"Hudbu" raději nesoudím, ale kdy říkal, že Gothic je sra*ka? Nebo HOMAM, GTA, Mafia? To jsem asi musel přeslechnout... ale slyšel jsem, že Gothic mu nesedí, že Mafii nehrál a že HOMAM má nejradši dvojku, i když se mu nelíbí svět Might and Magic. Nesedíte si trochu na uších, pane sejviore? *3*
-
-
Ani bych neřekl... Že je Gothic ptákovina, která se nedá ani pořádně ovládat, ve své samolibosti neopomene pan Grygar zopakovat cca jednou za pět podcastů. Mafii podle svých slov hrál, ale asi jen pět minut a nenabyl pocitu, že by stálo za to tomu dát víc. GTA IV neuvěřitelným způsobem setřel, protože na to neměl dostatečně dobrý stroj, aby to rozjel... Svět Might and Magic označil za lame, pravil, že dvojka ho docela bavila, avšak se smíchem v ústech pravil, že ta fejsíčková p*čovina King's Bounty je pro něj o několik světelných let dále.
-
-
Jestli je Grygar podle tvých slov d*bil, tak ty jsi úplně stejnej d*bil jako on, protože děláš naprosto to stejný akorát z druhé strany.
-
Fejsíčková p*čovina? Jsi si jistý, že mluvíme o té stejné Kings Bounty: The Legend? *8**8**8* Jinak nic z toho, co jsi napsal, neznamená, že by řekl že jsou to sr*čky. A port GTAčka radši nepřipomínej...přímo vzor optimalizace!!!
-
Já bych se třeba i vyjádřil/reagoval... ale člověk, který nemá dost fištrónu na to, aby si vymyslel svůj nick a ikonku... inu tím se nebudu zatěžovat. *12*
-
-
todle me neskutecne pobavilo. shrnuje trolleni velmi krasne. http://www.lolwtfcomics.com/upload/uploads/1320336388.jpg
-
odhalení: Podle formy a obsahu příspěvku jde zcela jistě o Trola diskuzního...
-
-
Miroo, ježiši, ten člověk napíše cokoliv, jen aby nasral hromady lidí. To se njelíp dělá tak, že popliveš něco populárního. Cokoliv, co ten člověk napíše, je nasírací kalkul, nic víc.
-
To je fakt...takže teď ze sebe navíc udělal ještě pokrytce...
-
Ten člověk používá naprosto stejné slovní obraty jako Trol. Navíc má ty příspěvky stejné i po obsahové stránce...
-
Samozřejmě, že to je trol.diskuzni.
-
trol.diskuzní to není, má totiž v profilu odkazy na Facebook a Twitter...
-
-
-
-
-
-
o recenzich
Kybic: Mladej nezkušenej autor nemůže dát očekávaný hře malý hodnocení, protože by to každej bral jako ignoraci, hloupost, že se snaží zviditelnit, moc toho o hrách neví, atd. atd. (Takovu recenzi by žádnej větší web nezveřejnil). Zkušenej autor jako Martin Bach by si to dovolit mohl, celý je to o tom, jaký máš postavení a kolik toho už máš za sebou, abys svuj názor obhájil, ale ani tak ti Martin Bach takový velký a očekávaný hře slabý hodnocení nedá (i když by si to obhájil) protože nenii blbej a hodnocení hry se odvíjí od tolika aspektů, který musíš brát v potaz, že by to musel být extra viditelný propadák, aby sis mohl dovolit potopit takovou hru. Což Rage určitě neni. Pro hráče, kteří se třeba o hrách baví a diskutují na netu je velice snadný vyřknout ortel, ta hra je blbá, a to jim stačí, ale o tomhle jsou recenze? Ani náhodou. Při psaní recenzí máš zodpovědnost za svůj názor... -
-
"zodpovědost za svůj názor" - to je povedený obrat, škoda že v praxi se taková věc nevyskytuje.
-
-
Vyskytuje a je to presne ten motiv, kteri lide zamenuji za to hloupe "vy snad berete uplatky". Ve skutecnosti se recenzenti jen snazi ke sve praci a tedy i recenzim pristupovat zodpovedneji, takze proto ocekavanym hram nedaji nejaka ulitla hodnoceni, jak si nekteri lide predstavuji, ze se zrovna spatne vyspali, nebo je na zacatku hry neco znechutilo a uz by ani hre nedali sanci dal...
-
-
-
navrativsi se :DDD
-
-
super podcast!! pozdravujem lukasa, dobry blog.
-
-
Jediismus
K tomu Jediismu bych se rad vyjadril. V podcastu bylo receno, ze dotycny iniciator Jediismu v CR byl konfrontovan na jakemsi conu fanousky Star Wars.
Bylo to tento vikend na Pragoffestu, kde jisty novinar z CT natacel dokument o tomto prapodivnem uskupeni lidi, kteri, bud z recese nebo z nejake viry napisi do kolonky nabozenstvi na scitani lidu Jediismus. Jako clenove organizace, ktera se v CR zabyva charitativni cinnosti pro deti spojenou zabavnou formou se Star Wars, jsme byli timto novinarem pomerne neodbytne presvedcovani, aby jsme se diskuze zucastnili. Nebyl jsem osobne pritomen na nataceni, ale co jsem od svych kolegu a kolegyn slysel, tak Vam radim se k tomuto nepridavat. Ona to totiz neni zadna recese ze strany organizatoru a dotycni to mysli vazne. Cely Star Wars fandom v CR se od techto individui distancuje uz od pocatku a nehodla pri tak dulezite udalosti jako scitani lidu, jakkkoli podporovat tyhle s prominutim magory.
Nakonec bych se rad vyjadril k podcastu. Panove, neprijde Vam to trochu trapne? Kazdou chvili se ohrazujete proti mediim, kdyz se nekdo jen naznakem opre do her, a to bud z neznalosti nebo z ciste nenavisti a vy se obratem uplne stejnym zpusobem navezete do nas, fanousku Star wars. Ne, my opravdu nejsme magori, co nerozeznaji realitu od fikce. Chodime do prace, studujeme, mame rodiny, pritelkyne, pratele. A ano, jsou mezi nami i zeny. Navic ve svem volnem case spojujeme svou oblibu sci-fi s charitativni cinnosti a poradame rocne spoustu akci pro deti. Mozna by bylo lepsi si nejdriv o dane veci neco zjistit, nez se zacnete vysmivat. Je mi z toho smutno. -
-
Na tohle téma nedávno napsal parádní článek Baldýnský.
http://www.lidovky.cz/secteni-jedi-cy6-/ln_noviny.asp?c=A110202_000050_ln_noviny_sko&klic=241122&mes=110202_0#main -
Aby ses nerozbrečel, když si z toho kultu Jediů dělali bitkaři jen prdel. *1*
-
-
Ty se vrat do flamu PC vs. konzole a nesnas se pochopit, co evidentne nedokazes. *7*
-
-
Chudák Vegas.Nikdo ho nemá rád nikdo si s ním nechce hrát *1*
-
-
-
Myslím, že obviňovat Lukáše a koneckonců i mě (za ostatní kluky mluvit nemůžu) z toho, že nechovají úctu k SW je...poněkud pomýlené :) Já bych nebyl tak háklivý, chápu, že třeba teď to může s celou kauzou Jediismu být ožehavé, ale lidi, kteří v (s) universu (em) SW už "pár" let tak nějak žijí bych z nějaké podjatosti neobviňoval.
Je to legrace, nic víc. Na svatbě jsem měl mix soundtracků, přičemž dva byly z SW, takže...;) -
-
no oni se nas totiz snazi ve sve kampani vyuzivat bez naseho svoleni a ten silenec, co to vede, je zralej na ustav...
proste je to pro mnohe dost ozehave tema
-
-
Člověče, o tom, že se fandom od toho pošuka distancuje, jsem přece jasně mluvil a navíc jsem sám dlouholetej ortodoxní Star Wars fan (viz zmínka o prvním Raukonu) , takže probůh - to "navážení" není myšleno 1. ve zlým, 2. tak docela vážně..
-
-
ja vim, ze to neni mysleno ve zlem, ale ne kazdy to chape
-
-
A ja porad cekal, ze to skonci: "Necht vas sila provazi!", skoda *3*
Chlapci jsou obcas trochu nekorektni, jsou to rvaci no, a maji svuj klub... Teda klubovnu :)
-
-
Tak ano chlapci, chceme vidět všechny co jsou v klubovně.
-
Lemry z games budou mít Wasteland 2 exkuzivitu? Smekám a tleskám. Škoda, že 2 slibovaná videa budu muset sledovat v jejich dom*danym prehrávači.
-
-
http://tinyurl.com/d9ef75n ((
-
chces lizatko?
-
Copak? Džejdý nedostal na svůj web, který má 30k lidí měsíčně něco první? Trololo
-
džejdý?
-
-
Už to poslouchám po třetí už to skoro znám nazpaměť a jakou hru Lukáš zmínil při povídání o Cyberpunku to tam prostě není, tak nevim *13*
-
-
Zkus to kolem ctyricaty minuty stopaze .)
-
-
QQ
Neraď zbytečně fňuknám.
-
-