Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotazy na Petra Pýchu:
    1) Jelikož jsi tvůrčí osobnost zajímalo kdo ti byl/je vzorem a ke komu vzhlížíš a respektuješ ho?
    2) Je při tvé práci prostor pro improvizaci (jasně že je!), improvizuješ rád? Vyšla některá tvá skladba z čiré improvizace?
    3) S jakým ze svých dosavadních dokončených projektů jsi nejvíce spokojený a naopak?
    • MickeyMutant
      Petr Pýcha je "Music Contractor, Sessions Organizer", případně "Recording Manager". Tedy ne skladatel nebo interpret.

Stará se o celkovou organizaci nahrávání, o tlumočení požadavků skladatelů, kteří jsou při nahrávání často živě propojeni přes Skype, o doplňování a tlumočení anglicky mluvících hudebních režisérů pro orchestr a dirigenta a často taky zastupuje zvukového mistra nebo producenta při nahrávání. To znamená, že od zvukového pultu poslouchá živě hudbu ve studiu a přes mikrofon komentuje podařenost nebo nepodařenost jednotlivých "tejků". A v neposlední řadě chodí do bufetu tleskat na muzikanty, že už končí pauza. Přesto ho mají všichni rádi a to už o něčem svědčí.

Píšu to sem, protože ty dotazy občas míří trochu mimo.
  • K tým seriálom čo sa diskutovalo v poslednom FC. Videli ste seriál Person of Interest? Prišlo mi že watchdogs ho dosť vykradli (nie že by mi to vadilo).
    • Jack1947
      nevím mě to nějak přestalo bavit a dokoukal jsem to až v tv ale námět nebyl zlej radši pro mě MR.Robot to je i lepší ( už se těším na 4tou sérii)
      • SalemCZ
        toho jsem přestal sledovat v druhé serii, asi moc depresivní na mě.
        • Oni aj plánovali pôvodne iba prvú sériu. Tá ma bavila najviac keďže je to v podstate Fightclub
  • Existuje ednoduchy javascript pro prohlizece, ktery vas zbavi toho hloupyho zlutyho banneru dole. Adblock bych klidne nechal vypnutej, ale dneska mi dosla trpelivost. At s nim nebo bez, jsem na tomhle webu obtezovanej.
    • Tady nejde ani tak o ten žlutej banner jako o to, co představuje, respektive že redakce začíná otravovat podobně jako svědci jehovovi vnucují letáky a když je vyhodíš dveřma přilezou oknem. A když třeba čteš Level přes 10 let tak ti je podobné chování líto, nejvíc mi to přijde nefér vůči P. Dobrovskýmu, on určitě nemá s vedením tohoto serveru nic společného a když se podíváš na jeho videa, tak on se fakt může přetrhnout, ale holt pak přijde Bach s Poláčkem který rok nenapsali recenzi a začnou si hrát na byznysmeny... co je to za klauni tohleto.. hlavně že to má plnou redakci lidi který napíšou jednou za měsíc obchodní sdělení, Hrej to táhne se dvěma pevnejma lidma a dává to v pohodě.. chcete prachy, naučte se šetřit, žebrat umí každej
      • Plnou redakci lidi? Myslim ze na krome sefredaktora (Polacek) uz je tam jen Ales Smutny. Vsechno ostatni jsou externisti.
  • Renesanční? :-(
  • Škoda že Chalan Olejník moc nemluvil a Drda zrovna nějak nebyl ve formě co se týká dobrých hlášek.
    • Kdyz tam zacne posilat vsechny doprdele tak je takova ta viralni sranda jista. Co se mu taky povedlo byla narazka pri niz narkl 9 milionu lidi s nedostatecneho vzdelani. Prazsky nacismus uz konecne vyleza s uzivatelskych diskuzi do ceskych medii a zatim se zda ze Drda to vede. woohoo \o/
      • Corvus
        V tom případě jdi do prde**!!! Vtipný, ne? Že jo? Hehe...
    • Amylee.Anderson
      A já se zrovma třeba zasmála víc :)
      • Corvus
        ...tak záleži na tom, jak hodně fekální jsi typ...
        • zdeeneek
          Co je fekalniho na tom, kdyz Drda narazel na nizkou cenu, za kterou se Machinarium prodava? A rekl bych, ze narazka byla jen na nizkou cenu ( prodavala se myslim za cca 49,- na stancich ) a nesmerovala na kvalitu hry. Co je na tom fekalniho ? To tu budete porad dokola psat fekalni, protoze to Drda zminil ve videopodcastech z Kolina ? Uz to zacina byt poradne ohrany, stejne jako ty narazky na Vavru se zachodama ...
    • Wyder
      Ale tak obcas se mu taky neco povedlo. Treba kdyz prinesli Machinarium do souteze (+ jeste neco podobneho) a Karel to glosoval hlaskou: "Ty vole to uz tady muzete soutezit o listky na metro"... :)))

Nevim proc, ale ve studiu to smich nejak nevyvovalo. :))
      • Corvus
        Člověče mě to také nepřišlo vtipný. Dva důvody: nemyslím si, že je košér říkat tohle o hrách, které jsou poměrně solidní a ještě k tomu z našich luhů a hájů. Je to jako říct o tvůrcích hry, že jsou to looseři. A potom se ani nedivím, že zavládlo ticho. Přece jen jsou to ceny do soutěže, že...?

Jinak Drdu bych k mirofonu nepouštěl, na to není dost kulturell, ja? Ale jeho styl psaní se mi líbí. Čte se dobře, o tom žádná.
        • Wyder
          Já jsem jen zreplikoval to, co řekl. Nijak jsem to nehodnotil, pouze přiznávám, že jsem se zasmál, to ano.

Jinak si myslím, že to hrotíš. Však to byla jen hláška, žádnej útok na české hry, nedejbože jejich vývojáře. Ta hláška byla ale trefná, to nelze zpochybnit (ač se někomu nemusí líbit).

No a Drdu taky hodnotit nebudu. MMO nehraju, diablovky taky ne, takže jsem ty jeho články (snad fakt žádnej) nečetl.
          • Corvus
            Já na Games.cz čtu prakticky úplně vše čili i Drdu. Jediný, co se mi nelíbí (a v čem souhlasím s plantážníkama v minulém podcastu) je to, že si neumí stát za verdiktem/názorem...
        • Robotron3
          Tam spíš šlo asi o to, že Machinárium + Samorost stojí pár korun, asi tolik, co ty lístky na metro.
    • jnsCZ
      Já se rozhovořím příště. K těm Guild Wars jsem si nedovolil kritiku, neb jsem je skutečně nehrál a jen tak přiblble pošťuchovat Káju nelogickými argumenty, to by přece bylo pod úroveň křišťálové lupy, že :)
  • Líbí se mi, jak se Bach obětoval a ikdyž je někde pryč, tak do podcastu zavolal a na telefonu to vydržel celou dobu.
    • wut?
  • Keyz

FC

Kdy, Kde, S kým?
    • V 16:00 si myslím.V místnosti jako minule a s kým?raději říkat nebudu,nebo dostanu další BAN.
      • Keyz
        Tady vláda tvrdá ruka koukám. *3*
        • michelangelo
          Ses rozhodl nepouzivat ve svych prispevcich slovesa? :)
          • Keyz
            Rozhold jsem se zabrat mnoho stránky díky vaším reakcím a to se mi povedlo *5*
            • michelangelo
              Teda, edit tlacitkem takhle narusovat kontinuitu vlakna... pojdme ho radsi zrusit!
          • jindra.veliky
            a koukam je co?
          • hmm "koukám" bude asi podstatný jméno... back to school fakane
          • Cosi
            Další Doktorův styl?
            • Black_Hand
              nz. nepovazoval bych to za recenzi. ano, je to shrnuti podstatnych vlastnosti hry s jejich subjektivnim hodnocenim, ale bez jakekoli snahy o sloh :). chybi mi tam jeste jeden bod, ktery se tam uz nevesel, i kdyz tebe zas tolik nevezme, kdyz nejses na metal. jde o to, ze tesne pred koncem jsou 2 RTS casti po sobe a kazda ti odemkne balik novych skladeb a ty si je moc neuzijes jednoduse proto, ze je uslysis jen tam, a pak uz maximalne jen ve volnym modu, ktery se otevre po dohrani, ale tam uz jsem nemel motivaci dal pokracovat (a pochybuju, ze by ji zrovna mnoho lidi melo).
            • Cosi
              Super, rád jsem si to přečetl, díky. Už v tom mám jasno, tuhle hru chci hrát, nejsem tak skalní fanda metalu, jako ty. Takže půlka z mínusových věcí snad půjde mimo mě. Pěkná recenze.
            • Black_Hand
              je to venku. akorat to neni na hlavni strance, ale v seznamu.
            • Cosi
              Super, Blacku. Už se těším. *3*
            • Black_Hand
              cosi: ad ta ctenarska recka. ceka od vikendu ve fronte. ja uz s tim nic moc dalsiho neudelam.
  • Co to je?

Fightclub posloucham uz delsi dobu, hledal jsem dalsi pocasty a narazil jsem na tuhle silenost.. https://www.youtube.com/watch?v=L_4a7EataMk nafukovaci panna, to jako vazne? xD
    • Trol.diskuzni
      To založili, aby lidé měli podcast Games.cz s čím srovnávat a tedy si jen nestěžovali, jak si to Poláczech a spol. nedávají. *3*

Za mě 8/10 za naplněný životní potenciál... Nevypadá to, že světu mohou nabídnout něco víc. *13*
  • Mě se líbí,když se pořádně rejpe do her.Čím větší shazování titulu,tím lepší.Dnešní sračky si ani nic jiného nezaslouží.
  • ezechiel25-17

Kočičí hra

Za kočku mě ještě napadla tahle plošinovka Claw http://en.wikipedia.org/wiki/Claw_(video_game)
    • http://tinyurl.com/papqabh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit