-
Podcast č.12 tam je 2x
-
snová obálka Levelu
Lukáši, můžeš dokončit tu myšlenku, Petr ti do toho skočil :). "Že by byl na obálce živej člověk, kdybysme dospěli do tý fáze, kdyby..." znělo to zajímavě ;) -
-
Jakákoliv obálka, která nebude s herním motivem/artworkem potěší mé oko. A není to jen tim, že Saint row jde totálně mimo mě, ale přijde mi to prostě nudné.
-
..do tý fáze, kdy na obálce může bejt někdo z branže a lidi to poberou.
Ale jinak je snová každá pěkná, co by v současnosti neměla šanci. Třeba ke Gone Home udělat obálku à la punkovej zin! -
-
"..a lidi to poberou"... co poberou? jakože nikdo takovej ještě podle tebe nebyl? Carmack, Sawyer, Levine..? Nebo se zeptám jinak. Jakou hru by musel takový člověk vytvořit? :) Nebo narážíš na aspekt celebrit podobně jako jsou punkrockoví zpěváci na obálkách hudebních časopisů? Klidně to rozveď, upřímně mi to přišlo jako nejzajímavější myšlenka minulého podcastu, škoda že se to ztratilo.. jako chápeš že mi nejde o obálku konkrétně Levelu, ale prostě obecně ;)
-
-
Poberou ve smyslu, že 1) budou mít ponětí, kdo to je, a 2) nebude jim to připadat jako nějakej úlet.
-
-
ne vsechny diskuze se musi tocit okolo obsahu. nazory na obsah uz spousta z nas prozradila, takze v tom nevidim problem.
-
a zkousis alespon premluvit petra na jednorazovy experiment?
-
-
Smejki: Snad Drakena, ne?:)
-
Fargo. Wastelan 2 made us his bitches!!
-
Není řešení obálky tak trochu...povrchní? :) Vžyť je to jedno co tam je...
-
tak zacal bych jednoduse. hlavni interview -> clovek na obalce.
pokud bychom strileli mimo CR, tak co treba toho cloveka, co udelal Papers, Please. nebo pokud bychom strileli vys, tak treba michela ancela, kdyz mu vysel rayman legends.
melo by to byt vzdy svazane s obsahem a s tim co tem clovek dela. takze idealne treba plakat z jeho hry, ci logo hry na pozadi.
pripadne nebylo spatne, to co se udelalo s predposlednim cislem 232. -
Koho bys tam teď tak dal?
-
-
-
http://blogs-images.forbes.com/davidewalt/files/2011/08/gabe-newell-valve.jpg
-
-
-
-
Takže podcast bude o půlnoci....jako tomu bývá zvykem při těchto potížich....
-
Aspoň že Lukáš dokízal vypnúť ten sporič obrazovky *3*
-
Dotaz
Budete psát nějaký článek o Neverwinteru? -
Salut,koukám na vysílání a nejde zvuk *1* *1*
-
-
Obraz pouštíme vždycky v předstihu před startem samotnýho natáčení, jako signál, že za chvíli začneme vysílat.
-
-
uz by to pomalu chtelo, aby sis pripravil ceduli "ZVUK AZ ZACNEME" a dal ji vzdycky pred webku. lidi se jinak budou ptat porad :).
-
-
-
Alžběta
tentokrát Tuček a příště Alžběta ? *3* *2* -
-
Hlavne aby tam bol Daniel Vávra *3*
-
-
Pánové, kde vzal Vašek takové fajné gvintovní tričko? :-) Díky
-
Jako treba ze Dishonored je vizualne osklivy ... *15*
-
Prečo už nevychádzajú tituly s českým dabingom? Napr. Far Cry 1, Assassins Creed 1 (ak som na niečo zabudol tak sorry) dabing mali. Boli to prvé pokusy ktoré dopadli neúspešne a dabing sa nezaplatil alebo je za tým nejaký iný dôvod?
-
-
Zaplatil ale proč, český trh je minoritní a lidi o to nestojí...
-