-
8e5
O čem bude zitra fight club ? a kdo bude host _:D ??? doufam že řádně proberete Gta 5 :D -
-
Co na tom chceš probírat? Dan Vávra to v jednom FC shrnul trefně jednou větou :)
- Beze srandy. Rád bych se taky něco dozvěděl navíc. Tedy jestli ve FC bude nějaké faktické doplnění k recenzi tak to beru. -
-
Black_Shot
To já si raději poslechnu bandu lídí, kteří se tam uplně normálně bavěj a o kterých si pomyslím, že bych si s nima mohla klidně taky pokecat o hrách, než někoho, kdo bude vypadat, že je uplně v jinym hernim vesmíru.
-
-
-
Pri stahovani nejnovejsiho podcastu mi to da 8kb soubor? Kdyz na to kliknu, objevi se stranka nebyla nalezena, zkuste hledani?
-
-
nebo to nekomu jede a chyba je u me? dik
-
-
me taky nejede, ja myslim, ze to spackali...ono to tam stejne dali nejak moc brzo, o sedme rano podcast ? :) kdyz se objevuje tak mezi 15:00 - 16:00
-
-
Taky hlásím nefunkčnost, je to boj se k podcastu dostat poslední dobou :)
Při přehrávání v pozadí naskočí nějaký Error, pří stáhnutí nahlásí chybu, jednou se mi to stáhlo ale byl to 6-tý díl ... co takhle to dát na youtube, třeba by občas někdo klepl na reklamu :)
Zkoušel jsem to ve Chrome a IE9 -
-
:)
ty jo to nekdo i klepe na reklamy ? :D
no tak ja poslusne hlasim, ze jsem to zkousel v Opere.
-
-
-
-
-
Prosím
Bude dneska? -
-
Stříhá se.
-
-
Pane Nástěnkáři, to nikoho nezajímá, zda se váš kolega stříhá. Dotaz byl směřován na čas vydání podcastu. *1*
-
-
aaaahahahahahahahaaa XDDDDDDD
srsly ... -
-
To má být ironickej smích? Pěkný.
Edit: Nemyslím to ve zlým, je možný že jsem to blbě pochopil a proto se zdržuju všech dalších spekulací. -
-
Když nad tím přemýšlím, asi máš možná pravdu *1* Jak jsem říkal pro mě je to celý stejně sranda, ale pán si asi zaslouží omluvu anebo proklít pokud jsem to pochopil správně. Hned to napravím.
-
To jako sarkasmus v tom "pekny"? : )
Treba to fakt na tebe myslel v dobrym - nebud tak vztahovacnej ; P -
To s tím plusem jsem úplně nepochopil, co tím myslíš.
K tomu příspěvku s tím smíchem, já osobně ho čtu jako těžkou ironii a říkal jsem si, že by bylo vhodný odpovědět pro změnu sarkasmem. Docela mě tyhle slovní hříčky baví, i když to často jen malej počet lidí pochopí. ;) -
Aha - on nikdo plus neklikal - to je o komentar vys : )
-
Ten bych ti za tohle venoval treba ja ; P
On to ale mozna fakt myslel "srsly", ne? To je ta krasna pismenkova ambivalence - treba to chapal jinak i kazdej kdo klikal "líbí" : D
-
-
-
-
-
-
dddd
Kdypak změníte to dddd na obsah podcastu? *16* -
Takže si to shrňme. Vávra nemá prachy, nemá lidi, ale přesto chce za každou cenu udělat hru, kterou ve světě dělají jen ty nejbohatší/největší studia. Když na to nemám, tak začnu s nečím menším a postupně se vypracuju vejš. Od voliče SSO bych čekal reálné posouzení situace a ne takové megalomanství.
-
K tomu jestli streamování her má nebo nemá budoucnost - diskuse v podcastu Petra s (asi) hostem. Oběma i všem dalším zájemcům bych doporučil keynote Johna Carmacka (ta byla po podcastu, tak chápu, že se těžko o ní dalo mluvit).
Carmack totiž na rozdíl od úvah typu: "já si myslím, že to má budoucnost, protože se mi to zdá dobrý" x "já si myslím, že to nemá budoucnost, protože se mi to nezdá dobrý." poměrně přesně vystihl, kde je problém, a co je případně možné udělat, aby se to zlepšilo, a jak by si to představoval. A potřeboval na to možná jen o něco víc času, než trvala ta diskuse v podcastu ;-). -
-
Inu, ne nadarmo má taky Carmack místo účasti ve Fight Clubu keynote na QuakeConu.
-
-
Takze kedy mame zhruba ocakavat link na stream?
-
-
Kolem třetí.
-
-
The Vanishing of Farid
Proč se vůbec vypařil Farid před dotazama v podcastu? Živej stream jsem nestihl, tak mě to zajímá - měl rande? *1* -
Já věděl, že nedokážou zareagovat ani na jednu věc z informačně našlapanýho čtvrtku. Tak do příště snad aspoň už budou scanz preview Dishonored, tak bude co papouškovat...
-
-
Podcast se natáčel zhruba dvě hodiny před oznámením Dishonored. Žel, jasnovidce v redakci zatím nemáme.
-
-
A na co je tam tedy Honza Vitík?
-
-
vzhledem k tomu, že nemluví, tak má asi něčeho plnou hubu, ne? čeho asi? *1*
-
-
A proč to vůbec normálně děláte ve středu? To by jste si opravdu tak moc konkurovali s hpodem? Stojí to za to, komentovat události s týdením spožděním?
-
-
Protože nás už po těch letech nebavilo zabíjet si pátky (obzvlášť střihače) podcastem a středa vykrystalizovala jako ideální kompromis, kdy mají lidi čas se v redakci potkat.
Podcast navíc nijak nesupluje novinky - naopak časovej odstup dává šanci tlachat o věcech v širším kontextu, než by třeba teď bylo JÉÉ, Dishonored.. -
-
To je....rozumný...
-
-
A dá se vůbec ještě považovat hpod za konkurenci ? *1*
-
-
-
-
radsej som to zmazal ... lebo som to písal pred dopočúvaniam a ono tam bolo napísaná odpoveď na otázku ... a nechcem predsa pokaziť súťaž o tak "hodnotnú" u cenu