Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8e5

O čem bude zitra fight club ? a kdo bude host _:D ??? doufam že řádně proberete Gta 5 :D
    • Keyz
      Co na tom chceš probírat? Dan Vávra to v jednom FC shrnul trefně jednou větou :)

- Beze srandy. Rád bych se taky něco dozvěděl navíc. Tedy jestli ve FC bude nějaké faktické doplnění k recenzi tak to beru.
      • Black_Shot

To já si raději poslechnu bandu lídí, kteří se tam uplně normálně bavěj a o kterých si pomyslím, že bych si s nima mohla klidně taky pokecat o hrách, než někoho, kdo bude vypadat, že je uplně v jinym hernim vesmíru.
  • Pri stahovani nejnovejsiho podcastu mi to da 8kb soubor? Kdyz na to kliknu, objevi se stranka nebyla nalezena, zkuste hledani?
    • nebo to nekomu jede a chyba je u me? dik
      • me taky nejede, ja myslim, ze to spackali...ono to tam stejne dali nejak moc brzo, o sedme rano podcast ? :) kdyz se objevuje tak mezi 15:00 - 16:00
        • Taky hlásím nefunkčnost, je to boj se k podcastu dostat poslední dobou :)

Při přehrávání v pozadí naskočí nějaký Error, pří stáhnutí nahlásí chybu, jednou se mi to stáhlo ale byl to 6-tý díl ... co takhle to dát na youtube, třeba by občas někdo klepl na reklamu :)

Zkoušel jsem to ve Chrome a IE9
          • :)

ty jo to nekdo i klepe na reklamy ? :D

no tak ja poslusne hlasim, ze jsem to zkousel v Opere.
  • hurda

Prosím

Bude dneska?
    • janchor
      Stříhá se.
      • Pane Nástěnkáři, to nikoho nezajímá, zda se váš kolega stříhá. Dotaz byl směřován na čas vydání podcastu. *1*
        • aaaahahahahahahahaaa XDDDDDDD

srsly ...
          • To má být ironickej smích? Pěkný.

Edit: Nemyslím to ve zlým, je možný že jsem to blbě pochopil a proto se zdržuju všech dalších spekulací.
            • Když nad tím přemýšlím, asi máš možná pravdu *1* Jak jsem říkal pro mě je to celý stejně sranda, ale pán si asi zaslouží omluvu anebo proklít pokud jsem to pochopil správně. Hned to napravím.
            • To jako sarkasmus v tom "pekny"? : )

Treba to fakt na tebe myslel v dobrym - nebud tak vztahovacnej ; P
            • To s tím plusem jsem úplně nepochopil, co tím myslíš.
              K tomu příspěvku s tím smíchem, já osobně ho čtu jako těžkou ironii a říkal jsem si, že by bylo vhodný odpovědět pro změnu sarkasmem. Docela mě tyhle slovní hříčky baví, i když to často jen malej počet lidí pochopí. ;)
            • Aha - on nikdo plus neklikal - to je o komentar vys : )
            • Ten bych ti za tohle venoval treba ja ; P
              On to ale mozna fakt myslel "srsly", ne? To je ta krasna pismenkova ambivalence - treba to chapal jinak i kazdej kdo klikal "líbí" : D
  • Samariel

dddd

Kdypak změníte to dddd na obsah podcastu? *16*
  • Takže si to shrňme. Vávra nemá prachy, nemá lidi, ale přesto chce za každou cenu udělat hru, kterou ve světě dělají jen ty nejbohatší/největší studia. Když na to nemám, tak začnu s nečím menším a postupně se vypracuju vejš. Od voliče SSO bych čekal reálné posouzení situace a ne takové megalomanství.
  • risa2000
    K tomu jestli streamování her má nebo nemá budoucnost - diskuse v podcastu Petra s (asi) hostem. Oběma i všem dalším zájemcům bych doporučil keynote Johna Carmacka (ta byla po podcastu, tak chápu, že se těžko o ní dalo mluvit).
    Carmack totiž na rozdíl od úvah typu: "já si myslím, že to má budoucnost, protože se mi to zdá dobrý" x "já si myslím, že to nemá budoucnost, protože se mi to nezdá dobrý." poměrně přesně vystihl, kde je problém, a co je případně možné udělat, aby se to zlepšilo, a jak by si to představoval. A potřeboval na to možná jen o něco víc času, než trvala ta diskuse v podcastu ;-).
    • janchor
      Inu, ne nadarmo má taky Carmack místo účasti ve Fight Clubu keynote na QuakeConu.
  • Takze kedy mame zhruba ocakavat link na stream?
    • janchor
      Kolem třetí.
  • leckie

The Vanishing of Farid

Proč se vůbec vypařil Farid před dotazama v podcastu? Živej stream jsem nestihl, tak mě to zajímá - měl rande? *1*
  • Já věděl, že nedokážou zareagovat ani na jednu věc z informačně našlapanýho čtvrtku. Tak do příště snad aspoň už budou scanz preview Dishonored, tak bude co papouškovat...
    • janchor
      Podcast se natáčel zhruba dvě hodiny před oznámením Dishonored. Žel, jasnovidce v redakci zatím nemáme.
      • MickeyMutant
        A na co je tam tedy Honza Vitík?
        • vzhledem k tomu, že nemluví, tak má asi něčeho plnou hubu, ne? čeho asi? *1*
      • A proč to vůbec normálně děláte ve středu? To by jste si opravdu tak moc konkurovali s hpodem? Stojí to za to, komentovat události s týdením spožděním?
        • janchor
          Protože nás už po těch letech nebavilo zabíjet si pátky (obzvlášť střihače) podcastem a středa vykrystalizovala jako ideální kompromis, kdy mají lidi čas se v redakci potkat.

Podcast navíc nijak nesupluje novinky - naopak časovej odstup dává šanci tlachat o věcech v širším kontextu, než by třeba teď bylo JÉÉ, Dishonored..
          • To je....rozumný...
        • A dá se vůbec ještě považovat hpod za konkurenci ? *1*
  • oin.odin
    radsej som to zmazal ... lebo som to písal pred dopočúvaniam a ono tam bolo napísaná odpoveď na otázku ... a nechcem predsa pokaziť súťaž o tak "hodnotnú" u cenu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit