Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pani Redaktori

mate tam chybka stream vam nejede jenom zvuk
  • Dotaz na VR

Dobrý den,
    bohužel jsem nestihl váš díl o VR. Mám jeden dotaz na který jsem ještě nenašel odpověď a docela mě trápí. Nebojíte se, že přijdete, nebo že se vám používáním VR zhorší zrak?
    • Tilwaen
      Proč by měl?
      • PreidaQ
        Já třeba osobně mám pro změnu trochu obavu o možné snížení motorických schopností, jako následek toho, že si tělo zvykne oddělovat to, co vidí oči a to, co provádí tělo. Ale každopádně všechny možné negativní následky ukáže bohužel až čas.
      • na tom by moh nekdo udelat doktorat *5*

asi to nebude tak spatny jako lepeni se na klasickej monitor, kde se cocka zafixuje na tu konstantni vzdalenost a kratkozrakost je nevyhnutelna

tam clovek bude ostrit do dalky atp., ale zas ta blizkost tech displayu je neprijemnej otaznik
  • podcast

Podcast č.67 je co se týče nahrávací místnosti velice luxusní.Luxusní zvuk,luxusní host,luxusní povídání.Vše v největším luxusu.Díky
    • Wyder
      Souhlas, já jsem teď z více důvodů asi 2x poslouchal až sestříhanou verzi a ten zvuk a celková forma je super.
  • Zaklínač II - jedině s gamepadem.

Co se kritiky ovládání v zaklínači týče,zkusily jste využít gamepad? Z vaší diskuse se mi zdálo že nikoliv,hrát na klávesnici a myši je fakt peklo,ale s gamepadem se hra ovládá vcelku obstojně.Čímž se dostávám k tomu co jsem již psal do diskuse pod recenzi druhého zaklínače a to že si myslím že hra byla primárně vyvýjena pro konzole akorát byla (patrně z důvodu složitosti vývoje pro konzole ) na pc vydána dříve.Mnoho herních aspektů jež druhý zaklínač má tuto moji teorii podporují...
  • Amylee.Anderson
    Achjo, tak dneska to neuvidim :( Nejsem doma :(
    • Mr. Anderson!We mised you.
      • jindra.veliky
        mised *15* learn english noob
      • Amylee.Anderson
        My name is.... NEO!
  • Amylee.Anderson

...

Dá se někde splašit ta vaše bizarní znělka?:)
    • 13_11
      Jako byste chlapci vůbec nechápali, že dáma tajně doufá, až jí Lukáš onu znělku nabídne sám – přeci jen je z lepších komprimačních poměrů.
      • smejki
        jen nabízíme alternativu *3*
        • janchor
          Když alternativu, tak se vším všudy: http://aaraaf.net/temp/pmx.mp3

(původní junda s Kaossilatorem, ze který byla znělka střižená)
      • Black_Hand
        ale my to vime . *1*
    • Black_Hand
      jestli nezvladnes tak rekni. prace na 5 min max.
    • smejki
      stáhni si MP3 a sestříhej *3*
      • Amylee.Anderson
        Vystřihnout bych to zvládla uplně v poho...ale plná verze je plná verze...:)
  • voodoochild
    Mimo všetkého humoru , musím uznať že nový účes Petra Poláčka je najviac COOL vec od vynálezu granulovanej kávy ! Ak si ešte nechá narásť epickú bradku tak si jeho podobizen dám na tričko ! ( hneď vedla Cheguevari samozrejme )
    • Amylee.Anderson
      Sluší mu to, ale dlouhý vlasy jsou dlouhý vlasy *13*
  • Mám dotaz

Jak to vypadá s prezentací Creative Assembly na Gamescom? Bude se tam prezentovat něco ohledně Rome 2 Total War? Na http://gamezgeneration.de/gamescom-ubersicht-aussteller-und-ihre-lineups/ píšou, že jo. Na stránkách Gamescomu zase nic. Jen něco o závodních hrách od Segy. *15*
  • Bohužel jsem neměl čas sledovat live vysílání posledního Fight Clubu, kde se probírala budoucnost Levelu a otázka, která by mě zajímala tam nepadla. Zeptám se proto zde: Už se ví, kdo z vás tří bude novým šéfredaktorem? A pokud by to byl Draken, dá se očekávat, že se v úvodníku zase potkáme s jeho slavnou Gauč Chief fotkou?
    • Nerikali nahodou, ze Draken se bude starat o vydavani Levelu a Petr s Martinem budou mit na starost obsah?
  • Trol.diskuzni
    Až tady tu přestřelku o nesmrtelnosti brouka dokončíte, napiště mi prosím, kolik to skončilo a kdo se zapsal mezi střelce. *5* Děkuji! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit