Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za mě spokojenost (koukám resp. poslouchám výhradně ze záznamu), takže pro mně jsou změny minimální.. znělka pro "social club" je prima.. a vůbec, ty názvy jsou dobrém slova smyslu "very funny" *2*
  • Anketa: Jaký je podle vás nejlepší Fight Club z již vydaných dílů?

U mě boduje 14ka, hlavně za to jak se pravdivě Dan Vávra vyjádřil k tomu jak to chodí ve velkých firmách typu Mrkvosoft při zakomponování nějakého jednoduchého prvku. Btw, Jáma pekel z LEVELU 201 je taky pěkně výživná.
    • DSemik
      Na to je trochu brzy ne? Viděl bych to na podobná hodnocení nejdřív na podzim.
  • Trol.diskuzni
    Podcast fantastický, Vávra je prostě borec!
    • jindra.veliky
      nejlepsi bylo stejne vystrihnuto *12* *12*
      • Trol.diskuzni
        Já jsem včera slyšel cca 60 % a je fakt, že to sestříhané je =/
  • janchor
    K těm tipům na střílečky s výborným (a výborně do hry zapracovaným) příběhem: Dark Forces, Outlaws, Terminator: Future Shock, Republic Commando. Bioshocky oba, druhej má fantastický finále.
    • VaZbič

XIII je výborná příběhová střílečka z roku 2003,hra je adaptace francouzského komiksu tudíž má dobrý příběh,plus se jedná o jednu z prvních her s scell- shadeovým (komiksovým) grafickým zpracováním které hře zajištuje zajímavý vizuální styl který (který na rozdíl od mnoha novějších her s "reálnou" grafikou)nestárne.
      • ale díky naprosto otřesnému konzolovitému systému ukládání je tato hra pro normálního člověka naprosto nehratelná
    • Black_Hand
      republic commando? nevim, jestli bych rekl, ze to ma dobry pribeh, ale hra je to rozhodne dobra. rozhodne lepsi, nez v ty dobe konkurujici brothers in arms, ktery mely v sobe tolik blbosti, ze jsem to nemohl zkousknout.
    • To jsou prave ty "stary dobry casy"... Neco novejsiho (krom tech Bioshocku) pro zparchantely rozmazlence, co uz by dneska tyhle "vykopavky" nezkousli? *3*

Navic jsem teda snad vsechny ty uvedeny hry hral - to zase ne ze bych si nechtel doplnit vzdelani.
      Kazdopadne neco z poslednich let by prislo vhod (klidne TPS)
  • Můžete zkusit...

Můžete zkusit pozvat propuštěnýho Ivana, nebo Martina do některýho z podcastů :-)
    Přecejenom se to tady na webu dost řešilo a čtenáře to zajímalo.
    • janchor
      Můžeme. Ale divil bych se, kdyby na něco takovýho měli následujících pár let náladu.
  • Ocelot
    Doufám, že stihnete normálně zítra vydat audio záznam, jedu do Španělska a nechci v buse chcípnout nudou :D
  • zaznam podcastu

V kolik hodin se tak cca ve ctvrtek objevuje podcast v archivu ?
    • janchor
      Různě. Záleží, jak se stihne střih.
      • Stihnete to ještě do půlnoci?
  • Corvus

Von Hergot

Pro všechny fanboye, co trpí pravidelnou polucí: http://www.markething.cz/alzbeta-trojanova
    • Keyz
      "Jak se k faktu, že ses stala bohyní českých geeků, jestli to tak můžu říct, stavíš ty?"

"bohyní českých geeků"
      *1*
    • spoock
      Jelikož Alžběta cílá na jinou věkovou kategorii (12-17?), tak mi je to celkem šumák.
      • Viktor_H
        Alžběta podle mě necílí nikam, prostě si dělá svoje. Že nad ní slintají puberťáci, protože je atraktivní, je těžko její vina. Samozřejmě ji neznám z ničeho jiného než z Fight Clubu a pár dílů Replaye, ale vždycky na mě působila mile a sympaticky a co se týče její sebeprezentace jako nerda, tak ta se mi zdá upřímná.

A už se hoši na tyhle bulvární vlákna vys*rte...
      • Inquisitor
        Kolik jí vůbec je? Hádám tak kolem pětadvaceti maximálně.
        • podľa herných skúseností a odohratých hier/priemerný geek = musí mať asi tak 9-12 rokov maximálne.
  • risa2000

Jenom technická, u posledních dvou clubů (FC #400 a HC#21) mi nejde stáhnout audioverze v PocketCastu na Androidu s chybou, "nepodařilo se vytvořit zabezpečené připojení na server". Doteď to fungovalo. Vlastní seznam se taky načítá ok. Je to problém u mě, nebo na serveru?

• ales.smutny

Díky za info, podíváme se na to.

• demonstrant

http://www.novinky.cz/domaci/218230-on-line-prazsti-zastupitele-skladaji-slib-demonstranti-se-dobyvaji-do-magistratu.html
    http://media.novinky.cz/335/243356-original1-mjxhw.jpg

tak mili podcastaci, schvalne jestli uhadnete kdo je to ten zakerny demonstrant ktery vtrhl do budovy magistratu? :D
    • Karel

A co teprve ten šok po shlédnutí dobové fotografie z roku 1968.

http://img406.imageshack.us/img406/6658/1968o.jpg
      • Citim tady novy internetovy meme :D
    • DSemik
      Všimněte si mladého muže vlevo: http://media.novinky.cz/336/243361-original1-6k8sn.jpg
      • oin.odin
        ako tie okuliare pôsobia ... ako by tam boli dodané digitálne ... SCARY ...
      • Mi pripomina na obou fotkach agenta Smithe z Matrixu :D
    • banda mafiánů, která byla odříznuta od koryta jinou bandou mafiánů se snaží ke korytu dostat demostrací a skupina naivních občanů jim k tomu dělá stafáž...o to víc smutnější je, když se do tohoto divadla zapojují i oblíbení redaktoři herních magazínů, to vám kluci nedošlo o co tam jde?
      • Tak co dělají redaktoři ve volném čase je jejich věc. Jenom doufám, že tu svinskou politiku nebudou tahat na games.cz.
      • Praveze doslo, cece. Nedrzet hubu & krok, vis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit