Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aj Bioshock séria a Metro sú vo svojej podstate len prachobyčajné strieľačky v obmedzenom koridore (i keď šikovne zamaskovanom). Naozaj ešte niekto bude tvrdiť, že sa nikam žáner neposunul???
  • kurnikšopa! smazat! zase mě to nějak vyhodilo funkce reagovat :(
  • RakeW
    Šéfredaktor není doma a myší mají pré - první FC, co má přes hodinu.
    • Jozef123
      Aj podcast č. 6 a 9 majú hodinu
  • Kdy se dneska zacina, prosim vas?
  • t.zaja
    Zdravím. Od kdy se uploaduje záznam ze streamu? Ptám se, protože mě zajímá zda existuje stream záznam FC#51...Díky za odpověď
    • Slotermeyer
      Pokud jde o mě, platí to, co píše Trol. Jestli někdo jiný nahrával dřívější díly, netuším.

edit: Nezapoměň, že v tomhle díle měli ještě starou webku (pokud se nepletu), takže obraz by stejně nestál za nic. Alžběta zas dorazí, neboj. *4*
      • Byla vůbec Alžběta ve FC od doby nové kamery?!
    • Trol.diskuzni
      Mám dojem, že se uploaduje přesně od 52. dílu... :-))
      • t.zaja
        no tak to je pech :-D
        • Trol.diskuzni
          Díval jsem se zpátky v diskuzi a pokud jsem se šeredným způsobem nepřehlédl, tak opravdu od 52... Ale on ten 51. díl stejně nebyl zas takové terno obsahově. *4*
          • t.zaja
            Díky za snahu a za info...pustím tedy alespoň audio... :-)
  • Hnisavec
    parádní podcast...Bulír nesklamal, jeho podcasty sú vždy top.....tiež som spadol onoho času do osídlia zberu a cinkania trofejí na PS3, presne ako Petr...mám asi 400 hier, z toho skoro 70 platinoviek a cez 5000 trofejí....najviac hrdý som na Hotline Miami (všetko na A+), Demon´Souls platinovka z každej verzie (USA, EU, Čína), Dark Souls 1 a 2, všetky Bioshocky, Castlevaniu, Dead Risingy, Dead Nation, nový Deus Ex atď atď....vďaka trofejám som v tých hrách objavil kopec vecí a nové taktiky,,,napríklad prejsť Human REvolution bez jediného alarmu, jediného zabitia a na harde je úplne dačo iné ako to hrať len tak...človek musí preliezť všetko, rozumne investovať perky, hackovať a všetko dopredu premyslieť....dokonca sa tá hra dá hrať i speedrunom bez zabíjania, ak človek už vie ako nato....
    • schopenhauer

A to je jako zábava, jo?
      • Hnisavec
        áno je to zábava, lebo inak dnešné hry neponúkajú výzvu...daktoré sú práve vďaka achievom náročnejšia nútia hráča hrať na najťažšej obtiažnosti, preskúmať hru a premýšlať pri nej...a hej je to väčšia zábava ako len prebehnúť ňou povrchne...samozrejme ako človeka hra baví...hrať nejakého Shreka alebo Hannah Montanu len pre ľahké trofeje je imbecilitida
  • Milda8

Ahoj kluci z redakce, poslední podcast 426 nejde stáhnout - 404 not found. Další věc je. že v poslední době se na začátku podcastu (audio) objevuje proluka bez zvuku. Někdy je kratší (5s), někdy delší (i 20s). Člověk pak neví, jestli si to vůbec pustil. Je to nutné? Prosím o její vystřižení. Jinak díky za podcasty obecně.

• SalemCZ

jinak pokud potřebuješ na telefon tak zkus aplikaci Podcast od Google

• cms.sarka-tmejova

Máš smůlu, že MP3 do systému hází jediná holka z redakce. Ale už je to opravené.

• risa2000

Mně to pořád nejde stáhnout, ani nový HC ani FC. V obou případech, když zkusím ručně URL v RSS feedu, tak dostanu zprávu "404 Not Found | nginx".

A to mám v podcast addictu už dva odkazy na poslední FC #426 a nefunguje ani jeden.

Poznámka: Mám přihlášený odběr z obou feedů:

https://games.tiscali.cz/podcast/fight-club.xml

https://games.tiscali.cz/podcast/hardware-club.xml

• ales.smutny

Už by to mělo fungovat :)

• cms.sarka-tmejova

Ona tam bude asi zacachovaná ta stará verze - přímo odsud z webu mi to ale funguje. Předám k řešení, ale dřív než po víkendu to nebude :)

• Pan_Klobouk
    K těm tipům na střílečky s výborným (a výborně do hry zapracovaným) příběhem: No One Lives Forever 1+2, Jedi Knight: Dark Forces II, Star Trek Voyager: Elite Force... docela se mi libil i prvni SiN.
    • Black_Hand
      ja si rikal, ze cisar katarn by mohl byt zajimavy
  • Mopped
    Prosím, nezvěte Tučka do FC.
    Já to znám, začne to Tučkem, bude pokračovat Zvelebilem a skončí to Paroubkem nebo Martinem Ludvíkem.
    No i když ten Ludvík, to by mohla být i sranda.
  • hororová adventúra

Absolútne ma nenapadá o akú kvázi severskú adventúru sa jedná *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit