-
Nuka Break
Co to bylo za super for s tim eyebotem? Pamatuju si jen ze na nej pridelali bottlecap bombu a poslali ho na darebaky - nenutte me si to poustet znova : D
Popr. jakej tam byl dobrej for - kdyz uz z FO udelali barevnou grotesku, tak by to fakt nejakej dobrej for chtelo : ))
Dovolte mi teda vyhlasit anketu: Nejvtipnejsi moment z Nuka Break.
I nominace ale musim nechat na ostatnich... -
Ještě k tomu ustreamu
Martin tu psal, že chyba je nejspíš na spojení redakce - ustream. Vzhledem k tomu, že to video, které je tam pár minut po tom a je to záznam na serveru ustreamu, tak to tak skoro určitě není, protože by to poskakovalo stejně, ale je to OK. Takže k nim a u nich je to v pořádku. Spíš těch streamovacích serverů je kupa a jeden dostane zatížený/přetížený a druhý nějaký průměrně vytížený.
Což nic neřeší, ale stejně jsem se chtěl podělit a svůj myšlenkový pochod na toto téma, čekajíc na podcast, který jsem živě nestihnul. -
a protoze jsem byl v lagu, tak nektere me poznamky nepadly asi na urodnou pudu :). dan naznacoval, ze avellone nema na konte zadnou dobrou hru za deset let...par minut potom vytahne new vegas, kterymu dal docela vysoke skore :).
-
-
Ja jsem nejdriv myslel, ze tam u toho neco hulis, kdyz si jeste 15 minut po konci reagoval na IRC na Dana v podcastu... :-)
-
-
ano, hulil jsem matrixove drogy a nejak jsem se zapomel v bullet timu. internet na to bohuzel kasle :).
-
-
Avellonovy hry za posledních deset let jsou těžce nedotažené a většinou na dost špatné technické úrovni. Možná o tomhle Dan mluvil, jelikož vzápětí uznal, že Obsidiani jsou dost schopní pisálci a mají zajímavé designérské nápady. Když si odfiltruju Danův trochu agresivnější a vyhrocenější projev, v zásadě s ním souhlasím a myslím, že je vystihl dobře.
Do AP jsem si myslel, že neduhy obsidiánských her padají na triko nedostatečnému času, cizím nástrojům atd. Ale AP trpí přesně těmi samými neduhy, jako jejich ostatní hry. Je celkem dobře napsanej, je dobře rozvětvenej a obsahuje několik skvělých nápadů, ale je to zabugovanej, chudokrevnej , technicky příšernej a nedostaženej paskvil. Mně osobně je to jedno, líbil se mi hodně, ale ty nedostatky se nedaj přehlížet. Osobně bych mu dal 8/10, ale kdybych měl psát recenzi, byl bych přísnější. -
-
jo, ale historky o vyvoji AP taky koluji. nicmene avellone na wastelandu ma pomoc hlavne tim cim umi.
-
-
Trochu mě zfackovalo Dungeon Siege 3. Na tom dělal úplně jiný tým lidí, než na Vegas.
-
Říká "udělali new vegas a potom samý sračky", jen trochu v mumraji.
-
-
tak predtim rikal, ze neudelali za 10 let nic.
-
-
No on v tomhle podcastu točil více. Ještě mě jasně trklo, jak nejdřív z Farga udělal zbohatlíka a skončil jako páprda co všechno posral a je těsně před krachem. Osobně jeho pochody často nestíhám, ale v zásadě nic proti němu nemám.
A jak jsem psal na chatu, připomíná mi Rytmuse *1*
-
-
-
-
No jo, jen novinarsky tlachani, hrejete si polivku, nebo je to tak v CR normal. Snad to neni,az tak ukrutny... Peace out, Sv.etr. (mam Vas rad).
-
mna priviedol prince of persia: warrior within ku kapele Godsmack
ta pesnicka I stand alone bola vcelku namotavka -
btw dôchodcovia z dnešnej generácie budu vypadať tak nejak takto ... http://bit.ly/l7kznt ...
-
-
dobry vtip :).
-
-
O,o
K soutěži v podcastu. Co byste si přáli z GOG.com od Petra Poláčka za gamesu? Nějaké nápady? Osobně mě tam pár kousků zaujalo, ale ty mám všechny ve velké míře buď na originálce nebo na DVD z Levelu/Score. Nicméně bych si celkem rád zopáknul Crusader: No Regret... *4* Svého času jsem o této hře snil a můj tehdejší komp to nerozdejchal. Pokud by běhal pod Win 7/64bit, byla by to slast. Apropo, jak GOG.com vlastně funguje? Zaplatí se a můžu si hru digitálně stáhnout (jde o instalačku)? Nebo nějak jinak? Nemám s tím zkušenosti. -
-
Zrovna nedávno jsem si dělal „wishlist“ her, který jsem buď hrál (a tudíž je chci) nebo který jsem ještě nehrál (a tudíž je chci taky). Jestli se chceš inspirovat, pak tudy.
A koukám, že nově vyšel Anachronox – tak to je další srdcovka. -
-
Vzdyť ty tam máš skoro všechno, celý seznam.
To je vlastně dobře.
-
-
zaregistruješ se, koupíš, máš virtuální poličku (doslova). hru si stáhneš jako instlačku a je to bez DRM či klienta.
-
-
Tak to je absolutní nářez. Díky za osvětu. Nějaké kousky bych si tam rád pořídil. Když je u her uvedeno, že je kompatibilní pod Win 7, mohu tomu věřit, jo? Nerad bych "vyhodil" $10 za nespustitelnou hru... Jinak o nějakém šíření dál nemůže být řeč. Jsem hamoun :))
-
-
jo, běhá to bez problémů na Win7. ale samozřejmě běhají v původní podobě, takže je třeba dodat widescreen mody atp.
-
Jo můžeš. DOSovky přichází s integrovaným nastavitelným DosBoxem. Osobně testováno na Syndicate z 1993.
A pokud by nějaká hra měla problémy s Win7, tak by se to velmi rychle prokázalo v její příslušné diskuzi... obecně si diskuze tam projížděj, jsou tam různé rady atd. -
-
OK, díky za info. Něco prubnu. Třeba takové klasické MDK mě také láká... Holt nostalgie. Dnes už hraju zcela jiné hry (Vlastně jen RPG/adventury), ale něco bych rád oprášil.
-
-
temple of elemental evil nebo sanitarium?
-
-
-
-
Tak tak, hru pak můžeš šířit dle vlastního uvážení. Tedy nemůžeš, ale kdo tě zastaví, že ano... a GoG spoléhá na tvé vlastní svědomí.
-
-
Co třeba Outcast?
-
-
Budete mít Xenonauts také na recenzi? Měli rozesílat kopie pro recenzenty.
A nechci čekat na nepravidelný Social Club. :) -
Naja, tradice musí bejt. Řeší se to, kdyžtak zase přibude alternativní odkaz.
-
100. FightClub
Kluci se ptali, kterého hosta by mohli do budoucna pozvat. Líbí se mi představa, kdyby třeba právě ke 100. FightClubu pozvali Petra Ticháčka. Zaměřit se decentně na adventury, probrat jejich minulost, současnost, budoucnost…Sice se už nějakých pár let říká, že je to mrtvý žánr, ale takhle černé bych to určitě není. Gemini Rue, Resonance, A New Beginning, aj. mají pozitivní kritiku, velký ohlas z širokého spektra hráčů a hlavně, Petr, Lukáš, Pavel a Martin by k tomu společně s "BigPeterem" měli určitě mnoho co říci. -
-
Se stovkou už máme nějaký plány, BigPetera snad někdy nalákáme, ale má to holt dost z ruky.
-
To by bylo moc zaměřený na jednu hráčskou skupinu imho, to bych do jubilejního 100. podcastu nedával, to bych si klidně udělal nějakej adventurní speciál, ale do tý 100 bych pozval někoho, kdo osloví pokud ne všechny, tak aspoň většinu posluchačů a bude jim mít co říct, pro mě by se tímhle třeba stal 100. podcast skoro neposlouchatelnej, protože adventury jdou drtivou většinou mimo mě....
-
-
(tichý šepot vánku) Drakeeennn....
-
-
Jedina mozna volba je Doskocil. Ten ktery vybudoval tu, no, navstevnost. Rozeny budovatel, stavitel a zakladatel. I myslitel. :) Draken je jiste exkluzivni, ale co on ma s Games spolecneho? A navic se mu nechce. Ze pry se mu... plachej. :)
-
-
Ten kdyby tam šel, tak nechci pak vidět ty tweety :D
-
-
Jo, to bych byl pro!
-
-
Jo, to uznávám. Nechal jsem se asi trochu unést, protože mám zrovna rozehraný Broken Sword onehdá ze 100. LEVELu. :) Každopádně jako host by byl určitě zajímavý pro spoustu posluchačů, to bezpochybně, takže když přijde do jakéhokoliv FightClubu, budu jedině rád.
-
-