-
divoké začátky
http://download.hrej.cz/dl/85fa6f231778d5f422f69cbb72c4aef2/57a9b0a8/podcast_68_final.mp3 -
hurá, konečně nový podcast, snad další týden už bude vše OK
-
-
Agent DžejDýho byl odhalen, tak snad si na něj už daj pozor. *15*
-
-
mody
hura, ja myslel, ze se tiscali vyhyba (multiplayerovym) modum, pac jim prijdou jako druhorady v porovnani s "temi velkymi". empires, natural selection (silne prukopnicky mod), renegade x, a path beyond, firearms a muzu pokracovat. vsechno je DALEKO lepsi nez naky cod. -
Fight Club 128
Protože jsme si říkali, že vás nesmíme moc rozmazlovat, zmrvil se nám pro změnu zvuk. Zůstala jen stopa z kamery, která je použitelná, ale pochopitelně vzdálená Vysokému Zvukovému StandarduTM, na který si obvykle potrpíme.
Takže omluva, popílek na máslo na hlavě, et cetera et cetera et cereálie. A lo-fi podcast venku. -
-
Poslal jsem ti mail.
-
-
Díky, díky, díky!
-
Saviour of the universe!
-
-
Že jsem tak smělý, nebylo by od věci se radši pokaždý pojistit nahráváním livestreamu někde bokem na nějakém smutném opuštěném zastrčeném PC?
-
-
To přesně se děje. Jen si musíme pojistit, aby do toho PC šel elektrickej proud..
-
...jsem slyšel, že on to prý občas někdo i dělá...
-
-
Máte nějakou špatnou karmu.
-
je to peklo to poslouchat, ale lepší než nic *3*
-
-
V hospode zacali vyhravat tak uz jsem neslysel vubec nic a sel radsi domu. Kdo nakonec vyhral PSV? :)
-
-
nějakej týpek s tričkem AC/DC ...
-
-
AC/DC? Tak to je blbý.
-
-
-
dnes bude podcast? dik
-
-
cituji: "Pokud corelliánská korveta domluvených hostů dorazí na čas, bude dnešní podcast ve znamení Hvězdných válek! Stream rozjedeme před čtvrtou. A moderovat bude Obi-Wan Kenobi." byl k tomu dokonce obrázek...
http://twitter.com/#!/gamescz/status/162149481389883392/photo/1 -
-
diky :)
-
-
-
Brno - chlastačka
Boží, navrhuji udělat následující chlastačku po odvysílání podcastu u Třech ocásků, Vegalite, Schrottu nebo na Skleněné louce. -
-
Ten šrot zní slibně :D
-
-
Nejde mi chat na live Own3D ted při 78 podcastu. Píše mi to server disconnected a obrázek nějaký kočky HATERS *1*
-
-
Taky mě nešel.Další vysílání už šel.Měl jsem bloklou IP a to sem tam nikdy nebyl.
-
-
Měl jsem ten samej problem. Už mi to funguje.
-
-
lol
Jono mě šel předchozí podcasty v pohodě, ale ted naposled při 78.bloklá IP. Nevim jak to vyřešit, snad to už dá pokoj.
-
-
-
-
RuThaN
Pri vsi ucte Honza (V)olejnik je jako hodnej, milej kluk, to vsichni vime, ale to jak se v posledni dobe vyjadruje k tem enginum, to bych z toho poblil bastilu v ESSesak creedu leta pane 1789. Uz to je skoro tak strasny jako davne hudebni recenze Karla Drndy v levelu, tak pred 15 lety.
Proste chce to nejaky fuckta a znalosti.. -
-
Dobrej pokus, ale Karel se v hudebni branzi leta pohyboval, takze znalosti mel vic nez dost a bylo to videt.
-
To chce klid, stejně tam byl naposled *15*
-