Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otazka za milion: kdo je Honza Vitik? : D
    • janchor
      Jak ho kdysi definoval redakční kolega Marek Král, "pro začínající mladý DJe je to bůh": http://youtu.be/AUAWbm0_6Y4
      • Muhehe
        To abych si nasel vasi recenzi Dance Central, nebo tak neco.
        Uz leta me szira otazka, kdo z redakce zvlada nejlepsi moonwalk ; D
      • Tak to se povedlo :D Nejlepší Videorecenze!!:D

Vemte Vávru a udělejte takovou na CoD: MW 3 :D
        • Black_Hand
          jasne. a z vavry udelat drsnaka typu 1st class super master hyper blasting mega sargeant extreme to the max :P.
  • Trol.diskuzni
    Ach jo, vždyť to byla erudovaná diskuze a k věci... *13*

Tak co ten podcast? Vždyť už je skoro ráno (3:21) a nic... *6*

... nebo to je zas ready akorát pro fejsíčkáře? *16*
  • pirátství

Já jen, když tam teď byla ta otázka, "jakou nejvtipnější výmluvu piráta jste slyšeli" tak já tedy žádnou vtipnou taky neznám, ale vzpomněl jsem si na jeden názor co jsem někde četl. Ten zní: "Když by se pirátství přirovnávalo ke krádeži v normálním obchodě, kradli by lidi v obchodech, kdyby tam byla jen opravdu minimální možnost odhalit je?" Takže asi tak. *4*
    • MickeyMutant
      Pirátství je ekologické. Nejlepší krabice na hry se vyrábí z amazonských deštných pralesů. DVD obsahuje polymery, hliník, zlato, stříbro, nikl, tiskařskou barvu a ropu (po spolknutí smrtelná kombinace pro kojence do deseti let, pokud se předtím neudáví v igelitovém obalu od krabice) a zatímco vaše data na DVD vydrží maximálně desítky let, samotný disk se v přírodě rozloží za milion let. DVD CoD Black Ops prý dokonce až za dva. Zachránit planetu, nebo kupovat hry? Vaše volba!
      • Beefcake
        Navrhuju tě na diplom za nejlepší komentář na tiscali games *3* *1*
      • "kojence do deseti let"

hehe
    • Black_Hand
      a kdyby ukradli chleba a puvodni chleba by tam zustal :P.
      • ucho
        tady šlo přirovnání k reálné situaci. k tomu, jak se lidé chovají. není třeba z toho dělat něco jiného, hrdě se tlouct do prsou a říkat, že sice jsem to sebral, ale nikomu to nechybí... to nebylo podstatou toho příspěvku. šlo o to na příkladě ukázat, jak se chovají lidé (většina, ne všichni). tedy že žijeme ve světě morálního bahna a špíny, kde se každý toho druhého snaží nějak ochcat...
        srovnávat teď hmotnou věc s nehmotnou je hloupé...
        • Black_Hand
          klid, klid. ja to chapu. todle ma byt jeden protahovany vtip vychazejici presne z toho rikas na konci.

a slovo "kazdy" bych vynechal z toho tvyho postu (tak jak si vynechal "vsichni" v ty predchozi).
      • V takom svete bude tým najhorším možným poslaním stať sa pekárom...
        • Black_Hand
          jj, pak by se objevila legislativa na licencovani chleba, DRM na chleba, stihani tech co volne zpristupni jim licencovany chleba, bazarovy prodej chleba atd :).
          • Drom
            az si pujdu koupit chleba a budou po me chtit seriovy klic, tak se podivim :)
            • Black_Hand
              no, a pak kdyz tam ten nezakonny chleba objevi, tak ti zabali celou tasku a zakazou ti pristup do supermarketu.
            • DSemik
              A po uveřejnění návodu jak sdílet licencovaný chleba prolezou celou nákupní tašku. =)
            • Black_Hand
              a internetovou aktivaci? popr. formu E.T. vola domu?
  • Ocelot23

Soutěž

Chtěl bych se zeptat jak dlouho tak přibližně trvá než příjde výhra z podcastu?A když ten den nejsem doma a tudíš není doručena mám možnost jí získat jindy? A případně jestli se lze nějak domluvit na času doručení nebo jestli je možnost poslat výhru českou poštou(na vlastní osobní náklady)
    A ještě .. nevíte jestli je ta Bad Company 2 o kterou se teď hraje steam verze? (a jestli ano že by tu byla možnost v případě výhry poslat steam kod po mailu a rozbalenou hru poslat normálně? (nebo klidně neposlat)
    • Ještě jsi nevyhrál, co takhle počkat? *2*
      • DSemik
        To je záměr, teď už se nemůže stát, že by nevyhrál, protože pak by příspěvek neměl smysl. Dobrá taktika... =)
      • Ocelot23

..

No vždycky je lepší se nejdřív zeptat navíc to myslim obecně i na příští soutěže :)
  • koupeni her

Já si hry nekupuju, ani nestahuju, héč! Mě stačí wowko (drak thul horde FTW).
    • ...

EDIT: abys mi nahodou nenamital, kde seberu soubory hry... zprostředkovává to přímo blizzard a celou hru si může stáhnout kdokoliv (LEGÁLNĚ) přímo od blizzardu, ta se jen automaticky přepatchuje a pokud máte učet, tak můžete hrát. Ono instalovat z krabiček trva cely wowko s datadiskama a potom stahovat patche řádově až o několik hodin déle, než přes jejich digital download, který wowko rovnou pri stahovani instaluje - je to doporučovaná varianta, jak instalovat wow.
    • ...

Ted, jsi me ale hodně urazil, na free bych nešel, ani kdyby mě bičem bili! Měsíční poplatky si platím. Ale rozhodně za ty měsíční poplatky 300KČ/měsíc, dám méně, než kdybych si kupoval co týden hru se světelnou pistolí a "bavil se". Drak'Thul je evropskej realm s 99% cz/sk komunitou a mmo-champion.com moje homepage ^^.
      • mirekdusinojc
        Wow, tak to seš velkej kluk...
      • ...

BTW: zadna piratska verze wowka neexistuje, mas bud ucet na battle.netu nebo nemas, tak to je... pokud nemas, na oficialnim realmu si nezahrajes. Free jen zustanes na nejakym patchu, na kterym zrovna to ten "free" jede a zmenis jenom IP, na ktery se logujes, misto ip blizzardu, na ip toho free.
    • A datadisky si vyrábíš doma z lepenky a měsíční poplatky splácíš ovesnýma vločkama. počkat, to mi nějak nesedí, tedy hraješ na free serveru neboli máš pirátskou verzi hry. V tom případě se není dál o čem bavit.
  • battlefield 42

BF3 je evidentne ze soucasnosti... v kampani je jedno misto kde byl dialog na tema "neudelejte to stylem bin-ladin" =)
    • A keby tam daju "nerobte to ako Hitler" tak je to automaticky z 2. svetovej vojny?
    • minarik1
      No, to bys mohl použít i někdy za 5 let klidně.....
      • A co je podle tebe soucasnost a co budoucnost?
        • Jo, no, tam je to otázka....
  • janchor

sváteční podcast

Tenhle týden si to dáme ve čtvrtek a začneme klasicky ve čtyři.
    • Corvus
      Díky za info. Ad Draken: po poslechu Hpodu na Hrej.cz, kde se na to někdo také ptal to vypadá, že odejivší redakce Levelu s panem Průšou asi nebude mít úplně excelentní vztahy :) Pochopitelně by mě ale takté zajímalo, co Draken s Levelem zamýšlí...
      • Nechci linkovat VyVíteKam, ale je tam rozhovor se Zdeňkem Princem a skoro to vypadá, že ta spekulace o pokračování Levelu v jiné podobě a s jinou redakci je docela možná. Koneckonců nemusí se vyjadřovat zrovna Draken, možná i hoši z Games mají nějaké zákulisní info.

Každopádně nový majitel Levelu měl vydat tiskové prohlášení a to se zatím nestalo.
        • Corvus
          Já osobně bych pozval Tomuse. Sympatický chlapík, který by mohl povyprávět o situaci v Levelu. Jinak bych se vůbec nedivil, kdyby Level skončil jako varianta plné hry v pošetce na stáncích... Ehm.

Level jsem kupoval moře let a tento časopis pro mě skončil ve chvíli, kdy palubu opustili Janchor, Luke, Sleepless, Muž s cigaretou, Wolf Rybka... Možná tam vlastně Rybka zůstal, ale psal už tak málo, že jsem s časákem skončil. Z 90% kvůli odejivší redakci a pochopitelně mě přelezení 200 korunové hranice přišlo už opravdu jako přehnaná částka. To byl rozhodující moment. Z aktuální redakce mě "bavil" jen Tomus a až v posledních dvou měsících jsem si vytvořil vztah ke Zdeňkovi Princovi díky Lets Play a Vidcastům. Möwald, Štrekr, Bigas a další jsou mi nesympatičtí a nikdy jsem k nim nenašel vztah jako k místní redakci na Games. Jsem opravdu rád, že zlatá éra může pokračovat právě zde. Navíc mi do aktuální (a doufejme i dlouhodobé) sestavy velice dobře štymuje pan Smutný a Jiřičková, o Big Peterovi nemluvě!
          • Corvus
            HA! http://www.eurogamer.cz/articles/2013-05-07-level-bude-vychazet-dal-potvrdil-eurogameru-jeho-novy-dritel
          • Zlatá éra byla za Herodesa.
    • .

a kdo bude host janchor M?
    • Inquisitor
      A bude Draken ?:)
      • Amylee.Anderson
        Tentokrát by tam ani nebyl marný, vzhledem k Levelu.
        • Inquisitor
          Právě
  • Drom

Drom

Dnes jsem poslouchal podcast 30 a nestacil se divit. Z te vasi konverzace to vypadalo, ze veskera soucasna produkce nestoji za nic. Hlavne ze mistr Vavra dal CoD Black Ops hodnoceni 7, coz znamena nadprumerna hra. Bud se Vam ty hodnoceni rozchazeji nebo je u Vas vse pod 8 sragora. *7* Vazne nechapu. Skoro jste mi tam prisli, jak paprdove nad pivem, co je vlastne hry ani tak moc nezajimaji a jen na to hazou spinu.

Cele zhrnuti E3 bylo pojato dost nestastne a pro me z nepochopitelneho duvodu i dost negativisticky.

Kdyz se shodnou na tom, ze vlastne na E3 vsechno stalo za houby, vsechny hry jsou plitky, delany jak pres kopirak a je to vlastne otrava a nuda, tak je mozna cas se zamyslet, proc o tom delate web.
    • blixa
      Jak uz taady psal jednou Janchor - neber to pls tak, ze to co rika Dan si myslime automaticky vsichni - viz treba ten clanek tady na webu od Ulrika..

Jen proste kdyz sedis v ty maly redakci s dalsima ctyrma lidma, je vedro a ty ses utahanej z celotydenni prace na vecech kolem E3, tak se urcitymu negativismu neubranis ;) Ale takovej momentalni stav se neda zamenit na setrvalej..
      • Drom
        ja samozrejme mluvil o ucastnicich podcastu, nikoli o vsech na games.cz. Je mi jasny, ze nekdy mate sve obdobi, asi jako kazdy, ale ten podcast byl lehce pres caru. *3*
        • ales.smutny
          Když to je těžké "přes čáru". To máme Danovi říct "hele, tohle prostě říkat nemůžeš, vyškrtnem to a teď hezky namluv pozitivní přístup"? ;)

Osobně jsem byl už hodně unavený po třech dnech, odpadával jsem a klidně se přiznám, že jsem propadl lehké malomyslnosti. Ale v tematickém názorovém článku na E3 jsem vše uvedl na pravou míru a myslím, že jsem nabídl světlou alternativu (a to jsem od nátury skeptik).

Nicméně vždyť je to právě o diskusi. My nemáme program podcastu "tak a teď zkritizujem/ pochválíme E3" :) My tam máme "a teď si pokecáme o E3...a Aleš s Martinem se pokusí neusnout":)

A že v diskusi vyjde poněkud negativistický obraz... c´est la vie...ale omezovat jej by byla přece cenzura.

P.S. Totálně jsem zaspal otázku na OST, takže k doporučení - Gears of War 1, Assassin´s Creed 2 od Jespera Kyda, Black Moon Chronicles (vynikající old school věc) a nebo Warcraftí výběr Echoes of War.
        • Kdo určuje co je nebo není přes čáru ? Ty a těch pár jedinců co si tu stěžují z několika tisíců posluchačů ? Asi ne.
          Vzhledem k tomu, že DV (déle jak půl roku )je takový od začátku co se podcast na games začal dělat viz. CoD a jíné , tak bych od takového aktivního posluchače jako jsi ty očekával, že si na něj bude stěžovat pravidelně.
          Že by si Dan kopnul do nějaké tvé oblíbené serie ? Nebylo by to překvapení.
          • Na pocity by jsi se zrovna na fóru spoléhat neměl stejně jako na +- u komentářů, které mají u několika tisícové základně nulovou vypovídající hodnotu.
          • DSemik
            Já mám pocit, že se zde objevují tyto ohlasy relativně pravidelně. V případě, že někdo čistě souhlasí s názorem jiného pisatele, dá mu plus - to, že o tomto tématu někdo dříve nepsal tedy nemusí nutně znamenat, že se k problematice již dříve v diskuzi "nevyjádřil".
      • Ale to je přesně o tom. Zatímco účastníci druhého podcastu si na výstavě našli to hezké co se jim líbilo(a nebylo to jen pár kousků), tak v prvním podcastu si Dan Vávra prostě vzal ty nejviditelnější klišé mainstreamu v podstatě jen z těch hlavních prezentací(nevím jestli sledoval podrobněji, ale nezdá se mi), aby si mohl pořádně zanadávat. Takový podcasty Black and White, Jin a Jang, negativní a pozitivní...
        • Jenze to jim nemuzes vycitat, to je proste Dan Vavra a alternativa je proste ho tam nezvat. To, ze vytvoril slusnou ceskou hru, vpodstate jedinou, ho do jiste miri opravnuje se k tomu timto zpusobem vyjadrovat.. Nemit ho v tom podcastu aspon obcas by proste byla skoda (tak si poslechnete nejakej ten Hpod proboha). Verim, ze podle ohlasu se na to jednou Dan vy...e, protoze nikoho nebavi nechat si nadavat do debilu donekonecna... A hlavne mate tady pozitivni i negativni dojmy, diskutery razantni, nekompromisni i kultivovane...to uz je fakt remcani unudenejch panicek tohle....
          • On Dan Vávra není kolikrát v podcastech vůbec špatný, často má zajímavý názory a taky hezky podaný, ale měli byste si tam v podcastu někde v rohu na zemi nechat kýbl plný vody, a až z něj začnou lízt hovadiny jako v třicítce, tak mu ten kýbl včas vylít na hlavu. *1*
            • Amen, bratre *3*
          • DSemik
            Nevadí mi až tak jeho remcání ale spíše to, že ostatní nemají tolik prostoru se vyjádřit, např. jeho Jáma pekel mi vůbec nevadí, přestože ne vždy s jeho názory souhlasím. Je pravda, že úplná nepřítomnost Dana Vávry by byla pro Fight Club negativní. Současný stav, kdy, jak jsem slyšel, dělá na dalším projektu a proto se nebude účastnit natáčení tak často považuji za více méně ideální. Sám bych hlasoval pro formát základních účastníků L. Grygar, P. Poláček, M. Bach plus jeden "host" - Tukan, F. Starman, D. Vávra, A. Smutný... (většinou to tak je, takže jsem spokojen =) ).
            • Cosi
              Nic si nedělej z toho, že máš negativní ohlasy. Vždycky to bude tak, že když začneš něco kriticovat ozvou se spíše zastánci dané hry, followeři atd. To co si napsal s tím se nedá než souhlasit, Dan má skoro vždy pravdu, jeho názory, připomínky dávají smysl, ale to neznamená, že by si měl zabrat celý podcast pro sebe. Rád bych viděl více prostoru pro Aleše Smutného, ten člověk taky mluví k věci ale nedostane prosor k vyjádření.
      • DSemik
        Je pravděpodobné, že pan Vávra je ve svých názorech nejvyhraněnější ze všech účastníků podcastu, věřím proto, že i Vy s ním často nesouhlasíte. Je však nutné aby své názory předkládal tak vehementně - není proto možnost ho posadit dále od mikrofonu? =)
        • Me se na Danovi libi ze rika co si mysli, pekne bez obalu natvrdo. Vetsinou souhlasim, obcas ne, ale ten jeho styl je super a vsechny podcasty s nim maji stavu :) A je to fight club, takze okud ma kdokoli z dikutujicich jiny nazor, mel by ho teda rict :)
    • pet

ty ses teda blb na entou, vazne...
    • Máš tu dva podcasty.Jeden byl pojat pozitivně a druhý negativně.
      Moc to dramatizuješ.
    • smejki
      jako šikula, který poslouchla podcasty jistě víš, že ten vydřiduch Vávra dal CoDu sedmičku jen kvůli multiplayeru. A jestli se nepletu, ta říkal, že za singl by mu napálil trojku.
      • Drom
        a to meni neco na faktu, ze dle jejich slov vse co ukazali na E3 vlastne nestoji ani za zminku? multiplayer ma kazda druha hra.
        • smejki
          mění to dost na tvé lamentaci nad jejich lamentací *3*
  • Hlasitost

Proč do těch mikrofonů pořád tak šeptáte? Není to jen v tomto díle, ale prakticky v každém, i když dám hlasitost repráků nahoru, tak pořád jde slyšet jen nějaké nezřetelné mumlání.
    • Keyz
      Je to divný no,když se dívám na stream ČT tak nemusím měnit hlasitost i když u jednoho streamu z LOH jsem musel...Zde to je ale pokaždé.Pokaždé musím zvyšovat hlasitost.Nevím čím to je je,ale když i u ČT to je občas různé tak to asi bude na straně FC.
      • To si pak můžou psát hosty jaké chtějí, ale když jim není pořádně rozumět...
  • Uziel

Stream

Co bude dneska za stream ?
    • Myslim ze own3d je dobra alternativa
      • Uziel
        EDIT: Už nic :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit