-
taky jsem invertovanej! neni na tom nic nenormalniho. nejlepsi popis co jsem slysel na odliseni, je tento: predstavte si okolo hlavy kouli na ktere ti co nemaji invertovanou mys pohybuji bodem plus minus na nose a ti s invertovanou bodem na zatylku.
-
?
-
-
!
-
-
Dneska až v noci (kolem jedenáctý cca), ke střihu jsem se dostal až teď.
-
-
No ono to snad nebylo někdy ''až'' v noci ? :D
-
-
Obvykle ne, posledních pár dílů jo.
-
-
-
herný web s najväčšou cenzúrou a mazaním príspevkov v ČR & SR
-
-
Budu hádat. Smazali ti jeden retardovaný komentář.
(lol "retardovan*ej" je zakázaný a retardovaný ne. :D) -
-
áno bol retardovaný...lebo jediné múdre a pravdivé názory majú redaktori, opačný názor je neželaný......a želané je iba pritakávanie a podliezanie typu ty...
-
-
Tak ho sem napisa posudime....
-
-
-
Eurogamer. Co vyhrávám?
-
-
Večeři s JD.
-
-
Večeři s JXD
-
-
Ne, s JXD špeka po večeři.
-
-
-
-
A stale ich az prilis vela retardovanych zostava. :)
-
-
Bude podcast aj nabudúce alebo až na nový rok?
-
-
Podcast bude aj nabuduce :) A se supr cenou do souteze k tomu...
-
-
Yes! *1*
-
A se supr cenou do souteze k tomu...
Ze by rocni ucet na rapidu?
-
-
-
prvni cislo newLEVELU si urcite take koupim,udela to spousta lidi,vse bude zalezet na prvnim vydani.drzim vam palce kluci!
-
Ahoj, kdy bude poslední podcast v sestříhané verzi? Natáčelo se ve středu a už je pátek večer...
-
zítřejší podcast a teasování Levelu
Ahoj,
mohl bych Vás o něco poprosit? Až budete zítra nahrávat Fight Club a jestli v něm budete teasovat nový Level, mohli byste podcast vydat zase ve čtvrtek, jako kdysi? Při minulém Levelu vyšel podcast až někdy v pátek/sobotu, tedy až po vydání Levelu a tesování bylo úplně zbytečné (kupuji si Level hned v den vydání a rád bych věděl dopředu, na co se můžu těšit). Díky. -
-
Videozáznam podcastu je k dispozici normálně hned po natáčení přímo na YouTube.. články, který se pak objeví na Games, jsou jen shrnující odkazy na video / audio.
-
-
Zaklínač 2
Při poslechu posledního podcastu (z 19.5) jste tam měli takovou malou diskusi, která snad měla nějak vysvětlit proč není ještě recenze na Zaklínače. Ale nějak se mi to z toho nepodařilo zjistit - přijde mi, že jste to buď vystřihli nebo to tam nikdy nebylo - každopádně celá pasáž mi tím pádem přišla zbytečná. -
-
Asi jsme to tam nějak zakecali, každopádně problém byl v tom, že webům (celosvětově) dorazil aktivační klíč až v pondělí. Takže hru jsme sice měli už týden předtím, ale byla nám k ničemu.
-
-
Nechci moc rýpat, ale zajímalo by mě, jak je teda možné, že v recenzi na hrej nepřímo píšou, že hru hráli už týden před vydáním ? Cituji: "vychází 17. května, což je právě dnes, a jelikož do naší redakce dorazila s více než týdenním předstihem, měl jsem hromadu času ponořit se do jejího podmanivého temného světa"
-
-
Velmi snadno - Hrej je web časopisu LEVEL, kde Zaklínače dostali jako ostatní papíráky už dřív.
A pan Klobouk se odnaučí předbíhat *4* -
-
Tak to jo, to dává logiku :)
-
-
Radeji v tom vazne moc nerypej ;) protoze Hrej pouzili pro recenzi kod urceny pro papiraky (Level). Bylo kolem toho celkem halo a CD Projekt to resi.
-
Ale v FC mluvili o podrobném manuálu a navíc k ponoření se do světa stačí i YouTube videa. =)
-
-
-
-
Dneska jsem si nechtene nasadil brouka do hlavy, kdyz jsem si v souvislosti s novym Shadow Warriorem vzpomnel na jednu starou strilecku, a uz jsem si nevybavil jeji nazev. Tak se obracim na vas kdyby nekdo vedel, tady jsou indicie:
Myslim ze to byla hra pod DOSem, nebezici na zadnem ze slavnych enginu, obdobi nejspis mezi Doomem a Dukem, jsem presvedcenej ze to ma kratkej jednoslovnej nazev pripominajici nejake jmeno, myslim ze to bylo scifi kde se pouzivaly lasery (neni jiste), a hlavni charakteristika co si pamatuju je, ze se tam porad behalo a skakalo po kulatych plosinkach.
Pamatujete nekdo? -
-
Kulatý plošinky by napovídaly Rise of the Triad, ale ten zbytek.. možná Blake Stone nebo Corridor 7? I když ty běžely na wolfensteinovským enginu.
-
-
No jo, na koho jinyho by se clovek mohl v tomhle smeru spolehnout kdyz ne na tebe. Samozrejme hned prvni tip je spravne, mel jsem zafixovanej kratkej jednoslovnej nazev, protoze v ty dobe jsem to znal hlavne pod oznacenim ROTT. Koukam ze moje pamet trochu prilepsila grafiku, protoze jsem mel pocit ze to vypadalo skoro jako Duke a on to je klasicky Wolfenstein engine, ale to se mi stava skoro u kazdy stary hry. A ty lasery jsem si koukam vymyslel uplne :)
-
-
a zajimalo by te, ze se chysta remake, ktery vypada opravdu dobre?
-
-
Fakt ze vypada celkem k svetu, skoro jako klasicka strilecka. Uvidime.
-
-
-
-