Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    taky jsem invertovanej! neni na tom nic nenormalniho. nejlepsi popis co jsem slysel na odliseni, je tento: predstavte si okolo hlavy kouli na ktere ti co nemaji invertovanou mys pohybuji bodem plus minus na nose a ti s invertovanou bodem na zatylku.
  • Cosi
    ?
    • !
  • janchor
    Dneska až v noci (kolem jedenáctý cca), ke střihu jsem se dostal až teď.
    • No ono to snad nebylo někdy ''až'' v noci ? :D
      • janchor
        Obvykle ne, posledních pár dílů jo.
  • herný web s najväčšou cenzúrou a mazaním príspevkov v ČR & SR
    • Amylee.Anderson
      Budu hádat. Smazali ti jeden retardovaný komentář.

(lol "retardovan*ej" je zakázaný a retardovaný ne. :D)
      • áno bol retardovaný...lebo jediné múdre a pravdivé názory majú redaktori, opačný názor je neželaný......a želané je iba pritakávanie a podliezanie typu ty...
        • Tak ho sem napisa posudime....
    • Cosi
      Eurogamer. Co vyhrávám?
      • MickeyMutant
        Večeři s JD.
        • Deever
          Večeři s JXD
          • MickeyMutant
            Ne, s JXD špeka po večeři.
    • Preed
      A stale ich az prilis vela retardovanych zostava. :)
  • Jozef123
    Bude podcast aj nabudúce alebo až na nový rok?
    • sleepless
      Podcast bude aj nabuduce :) A se supr cenou do souteze k tomu...
      • Jozef123
        Yes! *1*
      • Urug

A se supr cenou do souteze k tomu...

Ze by rocni ucet na rapidu?
  • Nihilistick
    prvni cislo newLEVELU si urcite take koupim,udela to spousta lidi,vse bude zalezet na prvnim vydani.drzim vam palce kluci!
  • Ahoj, kdy bude poslední podcast v sestříhané verzi? Natáčelo se ve středu a už je pátek večer...
  • zítřejší podcast a teasování Levelu

Ahoj,
    mohl bych Vás o něco poprosit? Až budete zítra nahrávat Fight Club a jestli v něm budete teasovat nový Level, mohli byste podcast vydat zase ve čtvrtek, jako kdysi? Při minulém Levelu vyšel podcast až někdy v pátek/sobotu, tedy až po vydání Levelu a tesování bylo úplně zbytečné (kupuji si Level hned v den vydání a rád bych věděl dopředu, na co se můžu těšit). Díky.
    • janchor
      Videozáznam podcastu je k dispozici normálně hned po natáčení přímo na YouTube.. články, který se pak objeví na Games, jsou jen shrnující odkazy na video / audio.
  • risa2000

Zaklínač 2

Při poslechu posledního podcastu (z 19.5) jste tam měli takovou malou diskusi, která snad měla nějak vysvětlit proč není ještě recenze na Zaklínače. Ale nějak se mi to z toho nepodařilo zjistit - přijde mi, že jste to buď vystřihli nebo to tam nikdy nebylo - každopádně celá pasáž mi tím pádem přišla zbytečná.
    • janchor
      Asi jsme to tam nějak zakecali, každopádně problém byl v tom, že webům (celosvětově) dorazil aktivační klíč až v pondělí. Takže hru jsme sice měli už týden předtím, ale byla nám k ničemu.
      • Nechci moc rýpat, ale zajímalo by mě, jak je teda možné, že v recenzi na hrej nepřímo píšou, že hru hráli už týden před vydáním ? Cituji: "vychází 17. května, což je právě dnes, a jelikož do naší redakce dorazila s více než týdenním předstihem, měl jsem hromadu času ponořit se do jejího podmanivého temného světa"
        • janchor
          Velmi snadno - Hrej je web časopisu LEVEL, kde Zaklínače dostali jako ostatní papíráky už dřív.

A pan Klobouk se odnaučí předbíhat *4*
          • Tak to jo, to dává logiku :)
        • Pan_Klobouk
          Radeji v tom vazne moc nerypej ;) protoze Hrej pouzili pro recenzi kod urceny pro papiraky (Level). Bylo kolem toho celkem halo a CD Projekt to resi.
        • DSemik
          Ale v FC mluvili o podrobném manuálu a navíc k ponoření se do světa stačí i YouTube videa. =)
  • Dneska jsem si nechtene nasadil brouka do hlavy, kdyz jsem si v souvislosti s novym Shadow Warriorem vzpomnel na jednu starou strilecku, a uz jsem si nevybavil jeji nazev. Tak se obracim na vas kdyby nekdo vedel, tady jsou indicie:

Myslim ze to byla hra pod DOSem, nebezici na zadnem ze slavnych enginu, obdobi nejspis mezi Doomem a Dukem, jsem presvedcenej ze to ma kratkej jednoslovnej nazev pripominajici nejake jmeno, myslim ze to bylo scifi kde se pouzivaly lasery (neni jiste), a hlavni charakteristika co si pamatuju je, ze se tam porad behalo a skakalo po kulatych plosinkach.

Pamatujete nekdo?
    • janchor
      Kulatý plošinky by napovídaly Rise of the Triad, ale ten zbytek.. možná Blake Stone nebo Corridor 7? I když ty běžely na wolfensteinovským enginu.
      • No jo, na koho jinyho by se clovek mohl v tomhle smeru spolehnout kdyz ne na tebe. Samozrejme hned prvni tip je spravne, mel jsem zafixovanej kratkej jednoslovnej nazev, protoze v ty dobe jsem to znal hlavne pod oznacenim ROTT. Koukam ze moje pamet trochu prilepsila grafiku, protoze jsem mel pocit ze to vypadalo skoro jako Duke a on to je klasicky Wolfenstein engine, ale to se mi stava skoro u kazdy stary hry. A ty lasery jsem si koukam vymyslel uplne :)
        • Black_Hand
          a zajimalo by te, ze se chysta remake, ktery vypada opravdu dobre?
          • Fakt ze vypada celkem k svetu, skoro jako klasicka strilecka. Uvidime.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit